Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346055 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #980 : 27.Feb.2017, 12:57:39 p.m. »
Subscriu  :D

Am văzut la taximetriști că se poartă laptopul prins strașnic pe bord. Cum nu am copii, m-ar coafa mai tare un solitaire la semafor. Dacă tot am dat 800 lei pe cotieră, măcar să am loc de mouse.

Gata shpeedy, da' crăpam dacă nu ziceam  ;-)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Sconx

« Răspuns #981 : 27.Feb.2017, 06:21:05 p.m. »
OKay, bine, fie ca voi, CEDEZ EU...

« Ultima Modificare: 27.Feb.2017, 06:39:58 p.m. de Sconx »
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #982 : 27.Feb.2017, 06:43:11 p.m. »
Nu eşti primul care a ajuns la concluzia asta.

Câtă vreme totul se împiedică în firul ăla albastru, de frica garanţiei, orice discuţie mai "avansată" e lipsită de perspectivă.

Aşa că, decât să rămână topicul gol, a devenit topic de responsabilizare rutieră. :-))

Dar tu fă ce ai de făcut şi lasă-i pe moralişti în coada firului albastru.
Eu aşa am făcut. Şi de atunci pot să decid dacă pe autostradă mă uit la Harry Potter sau conduc. :D
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #983 : 27.Feb.2017, 07:26:04 p.m. »
Orice om normal ar alege Hairy Putter. Ăsta, pardon Harry Potter.

Offline mariusl82

« Răspuns #984 : 27.Feb.2017, 07:29:30 p.m. »
Pai poate un film dinala' cu muti de X si un L
 :baston:
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline DarkDuck

« Răspuns #985 : 06.Mar.2017, 03:17:53 p.m. »
Forumul asta are prea mult spam.  :-t Cel care cauta o solutie trebuie sa citeasta toate rahaturile de discutii  in cele 99 de pagini  :ceas:
Nu mai sintetizez ceea ce s-a discutat, pentru ca am observat ca unii deja au facut asta si le multumesc.
Ori adminul sa stearga 90 din cele 99 de pagini ori sa incercam sa vorbim la subiect. Cei, ca mine, care incearca sa afle ceva isi pun mainile in cap pentru ca te astepti la solutii in cele 99 de pagini si cand ajung la final ajungem la un fir taiat sau lg app pentru mirror link . Este neplacut.
  • Suzuki Vitara 2WD Passion 1.6 benzina 2017

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, aasgard_thor

Offline mariusl82

« Răspuns #986 : 06.Mar.2017, 03:25:06 p.m. »
Daca tot vorbim de spam,care e problema cu care te confrunti?
Ma abtin....sa fac comentarii la afirmatiile tale.
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #987 : 06.Mar.2017, 03:33:16 p.m. »
Forumul asta are prea mult spam.  :-t Cel care cauta o solutie trebuie sa citeasta toate rahaturile de discutii  in cele 99 de pagini  :ceas:
Nu mai sintetizez ceea ce s-a discutat, pentru ca am observat ca unii deja au facut asta si le multumesc.
Ori adminul sa stearga 90 din cele 99 de pagini ori sa incercam sa vorbim la subiect. Cei, ca mine, care incearca sa afle ceva isi pun mainile in cap pentru ca te astepti la solutii in cele 99 de pagini si cand ajung la final ajungem la un fir taiat sau lg app pentru mirror link . Este neplacut.

Când intri în casa cuiva, primul lucru dai bună ziua. Că așa e civilizat. Apoi le spui că e casa de rahat.
Îți doresc o zi bună și la revedere. Bine ai venit nu e cazul.

Offline DarkDuck

« Răspuns #988 : 06.Mar.2017, 03:36:39 p.m. »
Exact ce vorbeam de spam. O sa adaug si eu niste spam ca poate nu era suficient. Imi doream sa aflu dupa aceste 99 de pagini cateva solutii software sau macar solutii hardware (solutii general valabile) pentru transpunerea ecranului de telefon pe sistemul multimedia al masinii. A trebuit sa pierd foarte mult timp citind cele 99 de pagini si citim 90% spam, 5% efectiv ceea ce ne-a strans pe toti aici si inca 5% repetari ale metodelor, respectiv fir taiat, lg app si frana de mana.
Apropo de forumul peugeot, pentru ca sunt si posesorul un peugeot, acolo lucrurile sunt in general la obiect si sunt indicate solutii de catre veteranii forumului si mentin cumva o ordine. E usor de parcurs si cautat o solutie.
  • Suzuki Vitara 2WD Passion 1.6 benzina 2017

Offline shpeedy

« Răspuns #989 : 06.Mar.2017, 03:48:44 p.m. »
@DarkDuck: in ciuda celor spuse de tine, iti urez totusi "Bine ai venit!"  :good:

Acuma sa le luam pe rand:
- spui ca acest forum (sau topic - nu stiu la ce faci referire precis, tinand cont ca ai facut referire la acest topic) are prea mult spam - luandu-ma dupa definitia spam-ului (irrelevant or unsolicited messages sent over the Internet, typically to a large number of users, for the purposes of advertising, phishing, spreading malware, etc.), parca nu-mi vine a crede ca dam drumul la spam pe forum;
- chiar si daca vroiai sa te referi la "off-topic", si pe ala il controlam a.i. sa fie in limitele bunului-simt;
- nu stiu altii cum sunt, dar pe mine cand ma intereseaza un subiect, caut sa citesc cat de multe informatii pot, urmand sa filtrez eu singur ceea ce-mi este util si ce nu;
- nu neg ca este si foarte multa informatie fara prea multa utilitate sau repetata (chiar de mai multe ori), dar inclin sa cred ca o monitorizare si un control mult prea drastice ar fi facut atmosfera destul de neplacuta pe acest forum - daca ai ceva solutii care sa imparta si capra, si varza, nu ezita sa ne spui, ori in aria de Regulament, ori prin MP (cum iti vine la-ndemana);
- ca tot vorbeai de spam (sau off-topic), acuma stau si eu sa ma intreb: daca in loc sa faci observatia din postarea ta, ai fi pus direct intrebarea despre ce vroiai sa afli, cum ar fi fost? :-?

LE: hai ca m-ai facut curios cu forumul Peugeot. Poate o sa-i trec si eu pragul sa vad ce-si-cum...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: magicoolje