Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345895 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #510 : 13.Sep.2016, 02:32:58 p.m. »
Da, ca sa ne mai ia niste bani, niste hoti si astia!

A si sa nu uit! Anul asta am fost pe un drum mai nou facut prin jud Cluj , Valea Fericirii daca va zice ceva. Fusesem si anul trecut dar anul asta am deschis si Sygic-ul de curiozitate si surpriza, drumul nu exista in hartile lor. Deci un drum care are mai mult de un an de zile de cand a fost terminat. Update-urile au fost facute asa ca ...
« Ultima Modificare: 13.Sep.2016, 02:42:34 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #511 : 13.Sep.2016, 03:16:41 p.m. »
Sygic e doar o firma de soft, ei cumpara hartile de la tom tom, daca aia nu au fac update cum trebuie.... Teoretic nu ar trebui sa se regaseasca in niciun alt soft care foloseste harti tom tom
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline shpeedy

« Răspuns #512 : 13.Sep.2016, 06:00:53 p.m. »
Poate ajuta pe cineva dispus sa gandeasca mai simplist - setup-ul meu consta intr-o tableta cu suport 3G si un suport magnetic si-l folosesc la drumuri mai lungi.
Tableta a fost 60USD, comandata din China, dar orice tableta mai veche isi face treaba (pe baza de Nexus7 sau iPad unii mai entuziasti isi construiesc tot head-unit-ul masinii). Ca date, in tara folosesc un prepay pe care il incarc la cateva luni cu 5-10Euro si ce nu folosesc ca trafic pe Waze/GMaps il dau Juniorului pentru Youtube sau il folosesc ca hotspot. La iesirile din tara de mai multe zile, cumpar tot un prepay de 5-7Euro din tara respectiva ce-mi ofera minim 500Mb net si gata treaba.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #513 : 13.Sep.2016, 06:02:22 p.m. »
   Cu HERE n-a incercat nimeni? Eu am mers cu el (off line) si in tara si in afara si este f. exact.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #514 : 13.Sep.2016, 06:33:57 p.m. »
Am încercat eu. Indiferent ce setari am făcut ma baga mereu aiurea, pe campuri, pe drumuri inexistente, alegea niste trasee numai de el intelese. Era clar ca avea ceva bug. Am renunțat,  am luat sygic de proba, imi arăta la fel ca google maps, si ce m-a convins a fost ca are integrat booking, trip advisor și încă vreo doua de genul. Mi-a fost super usor sa gasesc locurile de cazare din concediu in țări ca Serbia si Muntenegru. Asa ca l-am cumpărat pt toate prostiile pe care evident nu le folosesc si aia a fost.

Poate ajuta pe cineva dispus sa gandeasca mai simplist - setup-ul meu consta intr-o tableta cu suport 3G si un suport magnetic si-l folosesc la drumuri mai lungi.

Am mers si eu cu tableta o gramada de vreme, dar cand ai, in teorie, la Vitara ca despre ea vorbim, navigație inclusă plus acea funcție mirror dar ambele sunt defectuoase, e frustrant. Pui tableta lângă tabletă să ai totuși gps, sau telefonu la parbriz ca la taxi

Offline dbarabas

« Răspuns #515 : 13.Sep.2016, 07:24:57 p.m. »
Eu am iGO pt iOS (cost full Europe 69€!) si nu s-au mai updatat hărțile de peste 1 an. La versiunea pt. Android într-adevăr se găsesc hărți mai noi pe net dar de cele mai multe ori au diverse greșeli. Hărțile de la sygic nici nu se compara cu hărțile openstreet care sunt free (gen maps.me). In plus la sygic este free doar aplicația si o harta (de demo) iar dacă vrei alta harta trebuie sa o plătești. Per total sygic full Europe este departe de 18€.

Sent from my iPad using Tapatalk
« Ultima Modificare: 13.Sep.2016, 07:33:03 p.m. de dbarabas »

Offline enicky

« Răspuns #516 : 13.Sep.2016, 07:42:22 p.m. »
Am încercat eu. Indiferent ce setari am făcut ma baga mereu aiurea, pe campuri, pe drumuri inexistente, alegea niste trasee numai de el intelese.
..... dar cand ai...., la Vitara... navigație inclusă plus acea funcție mirror dar ambele sunt defectuoase, e frustrant.
              Nu stiu de ce nu ti-a mers, eu am facut toata Grecia cu el anul trecu, anul asta Bulgaria si Romania si n-a dat niciun rateu. Uneori mai incerci si varianta cu sters si descarcat din nou. Iar testarea i-am facut-o cu strazi din orasele cat mai mici posibil sau chiar comune. Comparat apoi cu distante.ro sau distante.com. Iar rerutarea este f. rapida. Plus ca are ambele variante : on line si off line.
       Este adevarat ca e o situatie frustranta dar era de banuit ca se va intampla asa din moment ce la cumpararare cardul respectiv nu era inclus si costa si f.mult.
« Ultima Modificare: 13.Sep.2016, 07:46:58 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

« Răspuns #517 : 13.Sep.2016, 08:15:48 p.m. »
Eu am iGO pt iOS...
Atunci înțelept ar fi să nu generalizezi... :)

Dacă tot s-a pomenit de alternative (deși suntem off-topic, aici discutându-se de sistemul integrat on-board), pe lângă iGO eu folosesc pe Android și 7Ways (disponibil și pentru multe alte SO-uri).
- Avantaje:
  1. interfața se mișcă INCREDIBIL de fulgerător de rapid de iute! (NO bull-shit!)
  2. hărțile se downloadează acasă pentru uz offline (RO ~= 500MB)
  3. hărțile se bazează pe OpenStreetMaps
  4. cu două click-uri activezi modul HUD (identic cu ecranul normal, nu vreo versiune ciunțită!) - care e o păsărică mai veche de-a mea.
- Dezavantaje:
  1. interfața a fost proiectată după o paradigmă diferită de ceea ce s-ar putea numi „uzual”, ceea ce rezultă într-un efort destul de susținut pentru de adaptarea la noua UX.
  2. e făcut de ruși, de unde rezultă că instrucțiunile în limba engleză au o topică pe alocuri ciudată și au accent specific :notlst:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #518 : 13.Sep.2016, 08:31:44 p.m. »
Eu am iGO pt iOS (cost full Europe 69€!) si nu s-au mai updatat hărțile de peste 1 an. La versiunea pt. Android într-adevăr se găsesc hărți mai noi pe net dar de cele mai multe ori au diverse greșeli. Hărțile de la sygic nici nu se compara cu hărțile openstreet care sunt free (gen maps.me). In plus la sygic este free doar aplicația si o harta (de demo) iar dacă vrei alta harta trebuie sa o plătești. Per total sygic full Europe este departe de 18€.

Este free full world cu tot cu update. Daca vrei toate optiunile e cu bani. Am platit 17,99 eur pentru Europa fara trafic, pentru trafic in tari ue am waze

Offline dbarabas

« Răspuns #519 : 13.Sep.2016, 08:33:18 p.m. »
Câteva review-uri la iGO :)