Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345751 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
  • Vitara 2015
    • Moldova
Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #90 : 09.Sep.2015, 10:09:16 a.m. »
Spre exemplu eu doream ca sa privesc doar cind sunt parcat (ex: astept sotia de la serviciu), realizez ca in trafic nici nu e comod dar e si periculos.
  • new vitara

Offline shpeedy

« Răspuns #91 : 09.Sep.2015, 10:42:19 a.m. »
Un suport de smartphone cred ca transforma telefonul intr-o unealta mai versatila pentru asemenea situatii...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Vitara 2015
    • Moldova
« Răspuns #92 : 09.Sep.2015, 11:04:41 a.m. »
Da ideia nu e ra, dar totusi ecranul de la masina e mai mare cu vre-o 2" plus sunetul din boxe e altul. In masina precedenta asa si faceam :)

PS: am gasit un tool care converteste destul de repejor. Inainte de a copia pe USB trec fisierele prin aplicatie si problema cu video este rezolvata :)
« Ultima Modificare: 09.Sep.2015, 11:12:21 a.m. de Ion.Chiriac »
  • new vitara

Offline vladiopa

« Răspuns #93 : 21.Sep.2015, 02:02:35 p.m. »

A mai incercat cineva sa conecteze telefonul prin mirror link? Eu am facut ieri o noua proba si nu am reusit. In afara de conexiunea Car-play prin care transferi utilizarea functiei de apelare catre masina altceva nu se intampla nimic. Singurul lucru la conectarea cablului USB este ca se incarca bateria :-)
Acum ceva vreme mai fusese o incercare a unui coleg forumist cu un Samsung..tot fara succes

Offline Cosmin09

« Răspuns #94 : 21.Sep.2015, 02:06:51 p.m. »
M-ar interesa si pe mine daca cineva cu Windows Phone 8.1 reuseste sa faca asta...
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline vladiopa

« Răspuns #95 : 21.Sep.2015, 03:03:11 p.m. »
Da, chiar uitasem de windows. Pana acum iOS si Android nu au mers.

Citarea inutila a postului anterior a fost eliminata.
« Ultima Modificare: 22.Sep.2015, 09:23:28 a.m. de Leutz »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #96 : 22.Sep.2015, 09:22:20 a.m. »
Folositi "reply" nu "quote".
Multumim pentru intelegere.
Go Terios!!!:)

Offline magicoolje

« Răspuns #97 : 22.Sep.2015, 06:43:42 p.m. »
Pe android...la nfc and sharing exista optiunea miror link daca telefonul o suporta. Trebuie activata cand telefonul este conectat  la usb.
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline AT

« Răspuns #98 : 24.Sep.2015, 10:09:36 a.m. »
Atata timp cat functia Mirorlink nu functioneaza bine cu telefoanele noastre (indiferent de motiv: securitate / probleme compatibilitate software nerezolvate) este ca si cum nu ar exista, provocand dupa parerea mea, un grad de insatisfactie posesorilor de Vitara - aspect foarte important de care producatorul Vitarei ar trebui sa tina neaparat cont si sa treaca aceasta situatie pe lista de rezolvat  "solutii/imbunatatiri solicitate de clientii New Vitarei".

Si ca sa fiu inteles de ce consider necesar, din punctul meu de vedere, sa putem afisa imaginea de pe telefon pe ecranul multimedia al Vitarei chiar si in mers, ganditi-va ce util ar fi sa putem afisa pe ecranul multimedia al Vitarei aplicatia de monitorizare in timp real a traficului - Waze, pe care probabil multi dintre noi o utilizam datorita eficientei si cresterii sigurantei in trafic pe care aceasta o ofera prin semnalarea pe langa informatiile live despre ambuteiaje respectiv
propunere rute ocolitoare si a obstacolelor de pe sosea (gropi, animale lovite, accidente) chiar inainte sa ajungem in locul respectiv, pentru a le evita.
« Ultima Modificare: 26.Sep.2015, 07:54:12 a.m. de Leutz »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Cosmin09

« Răspuns #99 : 25.Sep.2015, 08:58:44 p.m. »
Am cateva curiozitati de adresat posesorilor de Vitara care au folosit deja sistemul multimedia. Ecranul touchscreen este rezistiv (adica trebuie un pic apasat pentru a prelua comanda) asa cum mai exista pe aparatele GPS sau e capacitiv cum au telefoanele inteligente?

Se poate da zoom pe harta GPS glisand cu 2 degete pe ecran ca la o poza de pe mobil sau exista buton "+" pentru functia asta?
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022