Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345998 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #860 : 08.Feb.2017, 04:53:34 p.m. »
Alooo, io muream deștept, da?  :D
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Costel

« Răspuns #861 : 08.Feb.2017, 09:17:14 p.m. »
Bine ca ne-ai dat video-urile astea , ca muream prosti.  :-S
Vad ca deranjeaza...postarile mele insa, sunt persoane care vor gasi utila informatia....sper...daca nu e mai bine sa ma retrag de pe acest forum.
  • Peugeot

Offline shpeedy

« Răspuns #862 : 08.Feb.2017, 09:20:39 p.m. »
@Costel: cred ca ceea ce vroiau sa spuna colegii e ca respectivele filmulete au mai fost postate pe forum, posibil chiar pe topicul de fata. Sfatul meu ar fi ca - inainte de a mai posta ceva de genul - sa verifici, pe cat posibil, daca nu cumva s-a mai postat.

Bine ca ne-ai dat video-urile astea , ca muream prosti.  :-S

Nu-i asa ca asta vroiai sa spui si tu?! :-? ;)

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costel

« Răspuns #863 : 08.Feb.2017, 09:26:26 p.m. »
Nu cred ca au mai fost postate..sau daca da...poate unele similare.Urmaresc cu interes discutiile cu si despre Suzuki in genere.. si mai ales cele despre new Vitara pentru ca imi doresc una de la momentul lansarii si sper sa-mi concretizez visul in acest an.
  • Peugeot

Offline valmar67

« Răspuns #864 : 08.Feb.2017, 09:26:51 p.m. »
@Costel: cred ca ceea ce vroiau sa spuna colegii e ca respectivele filmulete au mai fost postate pe forum, posibil chiar pe topicul de fata. Sfatul meu ar fi ca - inainte de a mai posta ceva de genul - sa verifici, pe cat posibil, daca nu cumva s-a mai postat.

Nu-i asa ca asta vroiai sa spui si tu?! :-? ;)
Normal, mai ales ca sunt manuale ale masinii unde se specifica cum sa te conectezi cu mirrorlink, ce nu spune in videoclipuri si care este cel mai important, este ca mirrorlink-ul cu Android, nu merge cu frana de mana trasa, in schimb merge carplay-ul de la Apple(IOS).Asa ca demo-ul cu navigatia cu Sygic sau IGO e dezinformare :(
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline valmar67

« Răspuns #865 : 08.Feb.2017, 09:31:49 p.m. »
Si eu mi-am facut cont pe acest forum , inainte sa-mi cumpar Vitara, fiindca am vrut sa aflu impresii despre ea, dar colegul , daca citea ,macar putin , din forum, vedea cate incercari s-au facut de a ocoli sistemul de siguranta al Mirrorlink-ului, inclusiv "hard" prin taierea firului intre frana de mana si sistemul de "infotainment" al masinii.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline toma

« Răspuns #866 : 08.Feb.2017, 09:37:02 p.m. »
Acum de exemplu putem sari la gatul tau ca ai postat una dupa alta cand puteai edita postul anterior (ai 15 minute parca in care poti edita postarile)  ;)

Colegul e nou, cu putina bunavointa din partea lui si ingaduinta din partea noastra sigur se va acomoda  :good:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy

Offline shpeedy

« Răspuns #867 : 08.Feb.2017, 09:43:16 p.m. »
Acum de exemplu putem sari la gatul tau ca ai postat una dupa alta cand puteai edita postul anterior (ai 15 minute parca in care poti edita postarile)  ;)

Chiar 30...

Colegul e nou, cu putina bunavointa din partea lui si ingaduinta din partea noastra sigur se va acomoda  :good:

:good:

Let's all have a  :cheers:

@Costel: bafta in achizitionarea Vitarei!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline valmar67

« Răspuns #868 : 08.Feb.2017, 09:48:56 p.m. »

Eu sper sa-si ia masina mult visata, si sa revina cu impresii :)

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, toma

Offline aleksanders

« Răspuns #869 : 08.Feb.2017, 09:54:01 p.m. »
iti vand eu una direct de la lansare  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea