Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345982 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #830 : 22.Ian.2017, 08:41:28 p.m. »
ce ai vazut in turcia este doar un accesoriu pentru masinile ce vin fara unitatea de baza - suzuki nu echipeaza din fabrica cu acea unitate modelele vitara.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Vali D

« Răspuns #831 : 22.Ian.2017, 08:43:12 p.m. »
Cred ca in momentul de fata se bat la usi inchise unde cei ce sunt pagubiti suntem noi , consumatorii. Pozitie oficiala ??? Singura pozitie oficiala va fi in contextul in care Suzuki ca fi acceptata in liga nemtilor dupa ce vor sari cu banul - un nou card cu harti pe banii nostri.

Offline hugbear

« Răspuns #832 : 22.Ian.2017, 10:07:09 p.m. »
speranta moare ultima
Da, dar măcar moare în chinuri...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: toma

Offline toma

« Răspuns #833 : 23.Ian.2017, 09:12:35 a.m. »
Poziția ne-oficială a Suzuki România este că nu există soluție și nici nu va exista. Oficial, nu zice nimeni nimic dar nici nu a fost întrebat.

Pai eu vreau sa ajung la pozitia oficiala, in scris. Restul sunt doar speculatiile noastre pe forum sau chestii prin telefon.
Am constatat in diverse ocazii ca "nu se poate" la telefon se transforma in "se poate"  atunci cand raspunsul trebuie asumat ca pozitie oficiala.

Pretul pentru cardul de navigatie se refera la achizitionarea hartilor ulterior achizitionarii masinii. Asta nu inseamna automat ca nu poate fi furnizat gratis ca update pentru cei care au deja un card mai vechi.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cosmin09

« Răspuns #834 : 23.Ian.2017, 09:16:57 a.m. »
Eu am trimis un mail in august anul trecut la Suzuki si nu mi-a raspuns nimeni. Singurul raspuns primit a fost de la dealer-ul pe care il pusesem in copia mail-ului...actualizarea se plateste, prin achizitionarea unui nou card.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline toma

« Răspuns #835 : 23.Ian.2017, 09:24:49 a.m. »
Eu am trimis un mail in august anul trecut la Suzuki si nu mi-a raspuns nimeni. Singurul raspuns primit a fost de la dealer-ul pe care il pusesem in copia mail-ului...actualizarea se plateste, prin achizitionarea unui nou card.

Aha...  Eu as reveni cu mail la Suzuki.  Care este dealer-ul la care te referi?

La achizitie mie mi-au spus ca update-ul hartilor este gratuit (cel mai probabil, asa cum zicea si Bogdan, vanzatorul a confundat cu alte update-uri ale unitatii multimedia) prin urmare vreau sa vad ce raspund acum.
Am dat azi un mail la Radacini sa vad ce imi raspund.  Va tin la curent.
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cosmin09

« Răspuns #836 : 23.Ian.2017, 09:25:58 a.m. »
Eu am cumparat masina de la Autonet si pe ei i-am pus in copia mesajului.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline emil_greus

« Răspuns #837 : 23.Ian.2017, 09:30:35 a.m. »
In general, atunci cand se cumpara un sistem de navigatie (fie ca e atasat la o masina sau nu) el se cumpara impreuna cu o baza de date/harti care trebuie sa fie la zi/actualizate. De obicei actualizarea vine sub forma unor update-uri care se descarca de pe internet si se dowloadeaza ulterior pe cardul respectiv. Update-ul vine de la providerul de harti prin intermediul Suzuki (nu de la Suzuki).
Eu unul cred ca trebuie sustinuta ideea ca doar achizitionarea unui singur card trebuie platita, restul, actualizarile trebuie sa se faca gratuit (de catre Suzuki sau de catre furnizorul de harti). Cum ar fi sa cumparam 2/3 carduri pe an atunci cand se actualizeaza cate ceva la harti?.... Ar trebui sa trecem in "cosul zilnic", pe langa benzina, revizii, RCA, etc. si actualizare navigatie....suna ciudat...

@Toma: sunt curios ce raspuns o sa primesti

Offline toma

« Răspuns #838 : 23.Ian.2017, 09:38:52 a.m. »
Exact Emil, ai pus foarte bine in cuvinte rationamentul meu legat de actualizarile navigatiei. As adauga ca daca nu au pus la punct un sistem de update prin Internet a hartilor pe cardul existent atunci sa furnizeze cardul cu ultima versiune de harti.

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #839 : 23.Ian.2017, 09:54:38 a.m. »
Nu cred că la alte mărci update-ul este gratuit. După cum ai văzut pe site-ul Here, nu e ieftin. Dar există variantă. Firesc ar fi să scoți cardul din unitate, să-l bagi într-un card reader, intri pe site-ul X, plătești și faci update. Sau la service pentru cei care nu sunt familiarizați cu calculatorul și tehnologia. Cât de greu poate fi? Deloc. Interes? Zero...
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308