Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345975 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #820 : 22.Ian.2017, 07:29:00 a.m. »
Am impresia că nu vezi postările mele. Hai că mai încerc. Nu vor fi oferite update-uri la hărți. Nu există nicio discuție în sensul ăsta, nu și-au pus problema asta cei de la Suzuki România.
Dealerii confundă update-ul unității multimedia cu cel al sistemului de navigație. În sensul că au impresia că un update de firmware conține și update de hărți. De aici și răspunsul lor că se oferă gratuit.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

« Răspuns #821 : 22.Ian.2017, 12:29:26 p.m. »
Le vad Bogdan  :)
Tu ai versiunea 2014 sau 2015? Ai fost refuzat cand ai cerut versiunea actualizata?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #822 : 22.Ian.2017, 01:10:26 p.m. »
M-am liniștit.  :)
2015.
... dacă mi-ai fi citit postările, ai fi aflat că...

Eu am sunat azi la dealer și l-am întrebat. Se poate face update al harților? Răspuns, da, sigur. Cum? Cât costă?.... stai să verific, revin cu telefon.
După 3 minute a revenit și a spus că s-a confundat update-ul de soft al unității cu update-ul hărților, el fiind convins că acel update de unitate conține (așa cum a considerat el normal) și update de navigație (hărți).

Tot atunci am spus că Suzuki consideră navigația un produs (accesoriu) și nu un serviciu. Dacă ai primi cotieră în prețul mașinii nu ți-ar schimba-o când apare un model nou.
Răspunsul celor de la Suzuki România a fost că trebuie achiziționat un alt card. Nu se oferă și nu se vor oferi update-uri.

În speranța că de data asta se vede (citește) ce scriu, trag concluzia că unica variantă ar fi o presiune pe Suzuki România, deși nu văd cum pot pune presiune câțiva utilizatori ai unui forum, asta în ideea unei scrisori comune.
O altă variantă este cea răsdiscutată, să rezolve rușii  :dknw:

Offline toma

« Răspuns #823 : 22.Ian.2017, 06:17:31 p.m. »
Inteleg analogia cu cotiera dar cred ca comparam mere cu pere.
De la Suzuki Romania ai primit in scris (email) raspunsul ala?

Lasand la o parte faptul deranjant ca update-urile sunt rare tot trag nadejde ca vom putea obtine gratuit actualizarea la yltima versiune a hartilor... speranta moare ultima (pe langa faptul ca e o curva: toata lumea traieste cu ea).
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aleksanders

« Răspuns #824 : 22.Ian.2017, 06:52:28 p.m. »
eu am 2014 - o sa imi fac timp sa rezolv o problema de cheder si intreb la dealer si daca primesc cumva 2015...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ariciul

« Răspuns #825 : 22.Ian.2017, 06:57:59 p.m. »
eu am 2014 - o sa imi fac timp sa rezolv o problema de cheder si intreb la dealer si daca primesc cumva 2015...

Pai logic ar fi sa nu primesti nimic pentru ca un card nou cu 2015 nu o sa-ti dea iar update nu au pentru nici un an fie el 2015 sau 2016
Deci nu te astepta la minuni.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline aleksanders

« Răspuns #826 : 22.Ian.2017, 07:16:08 p.m. »
nu ma astept  :D - astept rusnacii sa se plictiseasca in iarna asta si sa rupa cardul in doua  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Vali D

« Răspuns #827 : 22.Ian.2017, 08:10:42 p.m. »
Sau cum zicea odata Diaconescu - sunati-va prietenii, vecinii , cunostintele si hai sa-i dam de cap la SD card..... >:) . Taxa obligatorie..... ;)

Offline emil_greus

« Răspuns #828 : 22.Ian.2017, 08:31:22 p.m. »
Am văzut ca în Turcia masina se vinde deja cu o unitate multimedia 10.1" cu sistem Android... interesant.

Știe cineva dacă e vreo șansă să se comercializeze sub forma asta și în România? E de urmărit  :)

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #829 : 22.Ian.2017, 08:31:37 p.m. »
Inteleg analogia cu cotiera dar cred ca comparam mere cu pere.
De la Suzuki Romania ai primit in scris (email) raspunsul ala?

... dacă mi-ai fi citit postările, ai fi aflat că...

Tot atunci am spus că Suzuki consideră navigația un produs (accesoriu) și nu un serviciu.

Deci nu comparăm mere cu pere.

Eu am sunat azi la dealer și l-am întrebat.....
După 3 minute a revenit...

Poziția ne-oficială a Suzuki România este că nu există soluție și nici nu va exista. Oficial, nu zice nimeni nimic dar nici nu a fost întrebat.

Și de data asta, răspunsul exista deja în postările mele. Nu știu cum altfel să explic.

The following users thanked this post: SuViPa