Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346182 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cmihail

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Iasi
Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #810 : 20.Ian.2017, 04:22:27 a.m. »
Buna, nou pe forum.

Ma gandesc sa imi iau si eu Vitara, si eram curios daca sistemul multimedia suporta Android Auto in masinile fabricate recente.
Stiu ca initial Suzuki Vitara suporta doar MirrorLink, dar conform internetului, e deja oferit in Australia de la inceputul lui 2016 (http://www.suzuki.com.au/suzuki-life/news/suzuki-confirms-all-new-vitara-turbo-hit-australian-shores-2016), si e oferit si in India.

Din pacate nu am reusit sa gasesc informatii pe pagina de la Suzuki, fie cea din Romania, fie din alta tara din Europa (well, am verificat doar UK si am incercat sa caut pe Google despre Europa).
Daca sunt posesori noi de Vitara care au primit masina recent din fabrica, daca este posibil as fi bucuros sa imi confirme cu ce sistem a venit: Android Auto sau doar MirrorLink.

Din pacate momentan nu pot merge la un dealer sa verific fiindca nu sunt in tara, dar ma intorc la inceputul lui martie. Doar ca aceasta e singura intrebare pe care o mai am legata de Vitara si curiozitatea nu imi da pace :P.
  • Inca nu am

Offline toma

« Răspuns #811 : 20.Ian.2017, 04:06:13 p.m. »
Am verificat cardul meu SD si am constatat ca versiunea hartilor este cea din 2014. Sunt colegi care au card pe care scrie 2015? As fi interesat de continutul acelui card, poate reusesc sa-mi fac update si eu la ultima versiune.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Lerua07

« Răspuns #812 : 20.Ian.2017, 05:34:49 p.m. »
cmihail@ bine ai venit pe forum. Sistemul multimedia de pe Vitara nu suporta Android Auto.  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: cmihail

Offline toma

« Răspuns #813 : 20.Ian.2017, 05:39:45 p.m. »
Si raspunsul "oficial" (adica pe email) de la Suzuki:

Citat
Stimate Domn Toma Stoica,

In acest moment nu exista update pentru hartile de navigatie. In cazul in care va fi disponibil un update veti fi anuntat de dealerul Radacini.

Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare.
Cu  stima,
Best regards,

Dragos Iancu
Suzuki Romania

From: Toma Stoica
To: "contact@suzuki.ro" <contact@suzuki.ro>
Sent: Friday, 6 January 2017, 16:27
Subject: navigatia Vitara

Buna ziua,

Am achizitionat in mai 2015 o Vitara cu VIN [bla bla cenzurat] la care am platit si cardul cu hartile de navigatie pentru Europa. Deoarece raspunsul de la dealer-ul auto (Radacini) a fost foarte evaziv va rog sa-mi spuneti  daca au aparut versiuni noi fata de cea de acum aproape 2 ani precum si care este procedura pentru update-ul acestor harti.

Multumesc,
Toma Stoica

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cosmin09

« Răspuns #814 : 20.Ian.2017, 06:01:34 p.m. »
Eu am masina din noiembrie 2015 iar cardul masinii este tot 2014. Dar mie, de la Autonet, mi s-a spus in toamna lui 2016, ca exista update iar vehiculele vandute din ianuarie 2016 au venit cu card pe care scrie 2015. Si ei mi-ar fi putut aduce, contra sumei de 1200 de lei, un asemenea card, deci...un update.

Asadar, eu nu m-as lua dupa raspunsul primit de la Suzuki Ro si as intreba la dealer-i.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline toma

« Răspuns #815 : 20.Ian.2017, 06:07:42 p.m. »
Am inteles. Sa vedem daca exista un coforumist cu harti din 2015 dispus sa ne puna la dispozitie continutul cardului pentru a incerca un update.

Offline Vali D

« Răspuns #816 : 20.Ian.2017, 06:16:23 p.m. »
Am verificat cardul meu SD si am constatat ca versiunea hartilor este cea din 2014. Sunt colegi care au card pe care scrie 2015? As fi interesat de continutul acelui card, poate reusesc sa-mi fac update si eu la ultima versiune.

Eu am card pe care scrie 2015, iar cand am luat masina cei de la Autonet mi-au spus ca am hartile la zi (2016). Ca au spus la misto sau pe bune, nu am cum sa stiu (chiar nu am rabdarea si cheful necesar de spart softuri -OPEN SOURCE  :P). De aceea am ridicat problema cu aceste harti pentru ca stiam despre cei de la HERE(2015) si ca singura solutie va deveni in curand crakuiala, hakereala sau ce o mai fi. Dar am fost contrat de cativa colegi moralisti ca nu este frumos cu drepturile de autor si alte alea. Asa ca ma resemnai cu ideea ca timpul meu este mai pretios decat sa stau sa desfac ce au facut altii si ca pana la urma dracul nu este asa de negru incat sa nu pot sa ma folosesc de un PDA - renuntand la navigatia de pe masina (teapa). Ca sa nu mai spun ca azi chiorandu-ma la ea mai bine, am vazut ca are suruburi lipsa (aripi +oala amortizor dreapta) iar inelele de ancorare in portbagaj sunt lipsa, locul unde ar fi trebuit sa intre suruburile de fixare sunt acoperite cu banda izolatoare, seamana cu o masina neterminata. Nu mai spun ce subtire este tabla de pe aripi......mai bine o faceau de plastic ca la Renault.

P.S. - toma -  si pentru mine ar fi mai comod sa nu stau cu mate si echipamente suplimentare atunci cand conduc si un ungrade la navigatie este binevenit. Dar softul de pe navigatie nu se copiaza total (exista fisiere ascunse si protejate + ca au incercat si rusii)  insa daca mai exista colegi doritori (ca pana la urma sa putem beneficia de softul de navigatie la zi) poate ne strangem si facem o activitate.
« Ultima Modificare: 20.Ian.2017, 06:43:09 p.m. de Vali D »

Offline aleksanders

« Răspuns #817 : 21.Ian.2017, 09:26:25 a.m. »
un up-date de soft ar insemna sa ne cheme pe toti cei ce avem carduri cu 2014 si sa ne inmaneze cu 2015 - e ca si cum ne ofera 1200 lei fiecaruia.... chiar credeti ca o sa se intample asta vreodata in romania?!!!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #818 : 21.Ian.2017, 09:36:13 a.m. »
Nu. Update la hărți nu va fi oferit.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline toma

« Răspuns #819 : 22.Ian.2017, 03:07:03 a.m. »
un up-date de soft ar insemna sa ne cheme pe toti cei ce avem carduri cu 2014 si sa ne inmaneze cu 2015 - e ca si cum ne ofera 1200 lei fiecaruia.... chiar credeti ca o sa se intample asta vreodata in romania?!!!

Sa vedem... eu cand am luat-o vanzatorul de la Radacini spunea ca sunt gratuite update-urile. Posibil sa nu fi stiut despre ce vorbeste. Raspunsul de la Suzuki (vezi mai sus) nu mentioneaza plata suplimentara ci doar ca nu exista variante mai noi - lucru adevarat doar pentru cei cu card 2015. Deocamdata nu consider incheiat subiectul. O sa contactez Radacini sa vad ce raspuns primesc de acolo.