Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346183 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #800 : 19.Ian.2017, 12:52:50 p.m. »
In principiu se pot pune pe un card si alte aplicatii de navigatie si cu alte tipuri de harti dar asta poate sa o faca doar Bosch proprietarul sistemului multimedia!

Aplicatiile trebuie facute pentru sistemul de operare al unitatii (ceva pe baza de Linux, dar e o precizare mult prea generalista), iar hartile trebuie sa fie intr-un format (si in niste specificatii) acceptate de aplicatie...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Cosmin09

« Răspuns #801 : 19.Ian.2017, 12:54:04 p.m. »
o sa pun cardul ala intr-un cititor legat la computer sa vad ce este pe el. Ma gandeam ca poate gasim fisierele care reprezinta hartile in versiune mai noua si doar le suprascriem fara a modifica alte chestii.... the basic shit

Asta am incercat eu dupa ce mi-am download-at hartile actualizate pt toata Europa pe cardul telefonului si pe laptop....Si nimic. Cardul nu a fost recunoscut de masina.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline toma

« Răspuns #802 : 19.Ian.2017, 12:55:43 p.m. »
Aplicatiile trebuie facute pentru sistemul de operare al unitatii (ceva pe baza de Linux, dar e o precizare mult prea generalista), iar hartile trebuie sa fie intr-un format (si in niste specificatii) acceptate de aplicatie...

Corect. Intrebarea este daca formatul hartilor este folosit doar pe unitatea Bosh sau si in alte device-uri pentru care face Here harti.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ariciul

« Răspuns #803 : 19.Ian.2017, 01:07:10 p.m. »
Asta incercam sa spun si eu , ca numai Bosch poate (si este autorizat) sa faca asemenea aplicatii din moment ce sistemul este proprietar si nu open source. Cum Bosch nu prea si-a batut capul pana acum nu prea vad de ce ar face si alte aplicatii dar ma rog lucrurile se pot schimba in principiu.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline shpeedy

« Răspuns #805 : 19.Ian.2017, 04:53:12 p.m. »
http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/-/-/-/Default-Start?NewLocaleID=it

Din ce am vazut pe acest site, cam toate update-urile de harti pentru sistemele instalate pe masini de diferite branduri sunt contra-cost (unele chiar la preturi mai mari). Oare asta o fi politica de update a hartilor Here?!  :-?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

« Răspuns #806 : 19.Ian.2017, 05:03:39 p.m. »
Asta am remarcat si eu. La fel si ca nu este o abordare unitara a producatorilor in privinta frecventei si modalitatii de update... nu-mi mai fac prea multe sperante legate de update-ul hartilor navigatiei. Daca va deveni imperios o sa-mi iau iTelefon si pun Waze prin MirrorLink (parca zicea cineva ca merge)
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aavii

« Răspuns #807 : 19.Ian.2017, 05:11:26 p.m. »
Cred ca sistemele se numesc Apple Car Play pentru iOS evident si Android Auto pentru Android.
Atentie foarte mare pentru andoid pentru ca nu toate companiile suporta andoid auto pe andoid. https://www.android.com/auto/
Mirror Link este altceva, dar si ala e limitat la cateva modele de telefoane deci nu merge cu toate http://www.mirrorlink.com/

Eu folosind iOS nu va pot spune decat cum e treaba cu CarPlay: nu ai orice aplicatie pe ecran ci doar cele agreate de apple si in afara de programul lor Maps, nu poti pune Waze sau Google Maps. Personal imi place mai mult Apple Maps doar ca inca nu este destul de detaliat la noi in tara. Dar poate.. cine stie...

Si mie mi se pare o prostie sa dai aproximativ 250 euro pe un update de harti pentru un head unit care costa mai putin de 200 eur. La 400 eur deja te poti uita la alternative serioase de headunit cu navigatie cu updateuri incluse.
  • Suzuki Vitara S grade

Offline toma

« Răspuns #808 : 19.Ian.2017, 05:25:39 p.m. »
Bun, am lamurit-o si pe asta  :D

Deci telefonu'n geam cu waze sau GPS separat la care faci update-uri si pe care il tii in torpedou pentru cazurile in care se rataceste navigatia masinii  :-))

Offline mariusl82

« Răspuns #809 : 19.Ian.2017, 06:11:43 p.m. »
Eu eram convins ca navi e un "moft"inutil,dar nah a venit moca,cel putin teoretic.
Acum in caz de nevoie te scoate la mal,acum ca nu stie nu stiu ce autostrada ...riscul meseriei...
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise