Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345957 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #740 : 11.Ian.2017, 12:42:30 p.m. »
Din ce am înțeles eu, nu a reușit nimeni să copieze, doar au găsit de vânzare pe e-bay. Am citit eu prea repede sau pe diagonală?
De fapt, ce ne doare pe noi este imposibilitatea de aface un update hărților. Here spune așa despre modificări în România:

During 18 months approximately
52.782 km of road
34.535 street names
3.399 turn restrictions
943 roundabouts
4.798 one way streets
455 sections of motorways
1.285 road directional signs
13.152 speed limits

Cu următorul disclaimer:
A single road segment features up to 260 unique data attributes such as number of lanes, turn restrictions, street names, one-way systems, and much more. The global Map Change Viewer highlights changes to 8 of the 260 road attributes over a 18-month period.
Even with only 8 attributes, the Map Change Viewer reveals the importance of updating your navigation system map. After all, HERE implements million changes (additions/modifications/deletions) to the global road network each day! Map updates refresh your system’s data, providing optimized routing, distance calculation, and proximity searches.
Please note that the Map Change Viewer only provides information for the selected countries listed in the dropdown menu. While you may zoom and pan the map into countries not listed in the dropdown, you will find no corresponding data.
HERE does not warrant or make any representation regarding the use or the result of the use of the Map Change Viewer in terms of its quality, correctness, accuracy, reliability or otherwise. Please be aware that the Map Change Viewer highlights changes that have been added or amended over 18 months and that not all changes are reflected in your navigation system.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline shpeedy

« Răspuns #741 : 11.Ian.2017, 12:50:23 p.m. »
Eu ce am inteles din postul respectiv - proba 3 - ar fi ca s-a reusit copierea unui SD card utilizabil la fel ca originalu'...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

« Răspuns #742 : 11.Ian.2017, 12:56:08 p.m. »
N-as crede, s-a mai discutat pe aici ca trebuie copiat si serialul cardului ceea ce e posibil numai pe anumite tipuri de card care permit acest lucru. Una peste alta e cam mare bataia de cap pt asa ceva! Pretul pt cel ce voia sa vanda aici pe forum nu era mare insa daca nu era un card actualizat nu prea merita banii!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #743 : 11.Ian.2017, 01:00:48 p.m. »
Nope, test 1 nu a mers nimic, nu a recunoscut nimic. Test 2 a recunoscut versiunea instalată. Test 3 a recunoscut versiunea și data(???) dar eroarea rămâne aceeași la toate 3... La version del... bla bla bla.... es incompatible. Instalați ultima versiune.

Deci, nope  :)

Offline shpeedy

« Răspuns #744 : 11.Ian.2017, 01:03:11 p.m. »
Oki... My Bad/Mea Culpa...  :pardon:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #745 : 11.Ian.2017, 01:28:15 p.m. »
Va fi convocat sfatul bătrânilor și dacă vor considera că meriți, vei fi iertat  :->

PS între noi fie vorba, nu te văd bine  =))

Offline toma

« Răspuns #746 : 11.Ian.2017, 02:01:31 p.m. »
Discutia pe topic are doua directii:

- cum multiplici un card de navigatie (pentru cineva care nu a cumparat asa ceva), lucru care in afara de faptul ca e ilegal (si imoral) presupun ca e mult mai greu de facut din punct de vedere tehnic
- cum actualizezi hartile pe un card functional, lucru care nu-mi dau seama cat de ilegal e, dar nu-l consider imoral  :D

Legat de a doua chestiune, din procedura de update pentru Maruti (Suzuki in India) am inteles ca e nevoie doar de suprascris niste foldere fara a afecta partea de "identificare" (nu formatezi cardul, nu stergi partitii, etc).

Cum eu am deja un card evident sunt interesat de a doua chestiune...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vali D

« Răspuns #747 : 11.Ian.2017, 05:43:05 p.m. »
Discutia pe topic nu are 2 directii ci doar una pentru Suzuki si Bosch - jecmanirea clientului / utilizatorului. Partea proasta este ca s-ar putea sa-si cam traga singuri teapa. Pentru ca eu cumpar un soft de navigatie asa cum imi cumpar un soft gen Windows. Iar la softul Windows am actualizari nu life time, dar 10 ani le am. Pe cand la Suzuki- nimic. Unde isi vor lua teapa - in primul rand ca prin folosirea unui soft de navigatie ce imi usureaza deplasarea sunt tentat sa folosesc mai mult masina, masina ce la randul ei va fi cu mai multe revizii si piese schimbate in ani. Chestie psihologica - nu stiu. Eu de exemplu in ultimele 3 luni am mers doar 400Km cu suzeta. Prefer sa merg cu alta masina pe care am PDA. In al doilea rand, ca de banii pe care il pot da pe acel card pot sa cumpar un pda cu actualizari lifetime ce este mult mai ieftin. Personal pana la urma voi renunta la multimedia de pe suzeta si voi cauta ceva mai de bun simt pentru a ma folosi totusi de masina.

Offline toma

« Răspuns #748 : 11.Ian.2017, 10:55:02 p.m. »
Hater  :P
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Vali D

« Răspuns #749 : 11.Ian.2017, 11:43:00 p.m. »
Hater  :P

Raspuns gresit !!!! Sunt un viitor socru si imi fac antrenamentul....... :baston: