Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345945 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #710 : 06.Ian.2017, 04:52:23 p.m. »
Cand mai trimite cineva mail la Suzuki Romania:  rog reamintiti-le ca suntem mai multi posesori de masini Suzuki care au trimis aceeasi solicitare si cu toti, asteptam un raspuns.  Separat,  recomandati-le sa studieze si problemele/parerile clientilor prezentate pe forum-ul suzuki-club.ro, ar trebui sa le fie deosebit de utila aceasta documentare.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline mariusl82

« Răspuns #711 : 06.Ian.2017, 04:56:57 p.m. »
dar putem sa trimitem o scrisoare comuna, in numele mai multor utilizatori
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #712 : 06.Ian.2017, 06:26:18 p.m. »
Asta am vrut să spun, se poate face oare o scrisoare comună? Câți om fi, 2, 7, 9...
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #713 : 06.Ian.2017, 06:44:43 p.m. »
Către Suzuki o să fie cam degeaba, mai bine am face-o către ANPC. Întrebarea e... găsim un temei legal?
Mă gândesc că ar avea ceva sens, cel puţin pe perioada garanţiei. De vreme ce ei tratează navigaţia ca pe o "piesă", iar această piesă nu funcţionează la parametrii normali (când hârţile nu mai sunt conforme cu realitatea), oare pe perioada garanţiei nu ar trebui înlocuită gratuit? Avem p-aci vreun jurist destoinic apt să facă un document inteligent pe ideea asta?

Eventual celor de la Suzuki să le scriem din politeţe, înainte de a scrie la ANPC, să-i anunţăm ce intenţionăm să facem. Ca să nu spună că nu au ştiut. Deşi eu nu i-aş anunţa, ca să nu aibă timp să-şi facă vreo strategie. :D
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #714 : 06.Ian.2017, 08:41:13 p.m. »
Avem, stai să văd dacă se deranjează
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #715 : 06.Ian.2017, 09:23:37 p.m. »
Nu prea vad ce motiv se poate invoca, atata timp cat in nici o brosura publicitara sau pe site-ul Suzuki si nici in contractul de vanzare cumparare nu scrie ca hartile se actualizeaza (gratis sau contra cost). Suzuki vinde un sistem de navigatie ce functioneaza, poate sa-l vanda si cu harti de acum zece ani ca tot aia e.  :dknw:
Nu ca le iau eu apararea, si eu cred ca e normal sa oferi actualizari regulate la harti, cum de fapt ofera si Suzuki in India (Maruti) dar daca ei nu aplica aceiasi strategie si in Europa nu cred ca se rezolva ceva prin protectia consumatorului de la noi.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #716 : 06.Ian.2017, 09:53:27 p.m. »
Păi dacă harta nu mai e la zi şi mă bagă pe interzis sau mă duce pe DN deşi am autostradă (să zicem : )))) ), se poate spune că navigaţia funcţionează sau că e defectă? Eu cred că un avocat isteţ, dacă studiază condiţiile de garanţie şi legea privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora şi găseşte şi nişte situaţii concrete în care un card de navigaţie mai vechi dă greş, poate impresiona cât de cât ANPC-ul. Important e să-i convingem pe cei de la ANPC într-atât încât să meargă peste ei. După aceea Suzuki România ar trebui să vrea să evite publicitatea negativă şi ar putea să încerce să închidă măcar gura reclamanţilor.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Vali D

« Răspuns #717 : 06.Ian.2017, 09:57:31 p.m. »
Nu o sa rezolvati nimic prin o scrisoare comuna catre Suzuki Romania sau cautand motive spre a sesiza A.N.P.C.-ul. Treaba e clara : ati cumparat un produs - functioneaza, pa si drum bun. Faptul ca la Suzuki Maruti India se practica actualizarea hartilor de navigatie si ca in raport de consumatorul european nu se practica acelasi lucru (ceea ce inseamna o discriminare) nu poate fi atacabil in instanta din Romania. Nici macar in o instanta europeana. Si pentru ca pana la urma, eu un om simplu ma simt tepuit sau discriminat de catre Suzuki, am mai spus ca solutia simpla este crakuiala. Nu este frumos , nu sunt adeptul, dar uneori e o metoda sfanta. Si nu pentru ca vreau eu , ci pentru ca ma obliga ei. Adica ce, indienii au altceva in plus fata de romani ????

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #718 : 06.Ian.2017, 10:25:18 p.m. »
Păi dacă harta nu mai e la zi şi mă bagă pe interzis...

poti sa spui ca ai scapat ieftin...  au mai fost cazuri cand masinile au sarit in apa, fiindca navigatia zicea ca e pod si acolo era doar o trecere cu bacul...   :-)) 

Offline toma

« Răspuns #719 : 06.Ian.2017, 11:41:18 p.m. »
Nu cred ca solutia de forta, gen instanta, este ceva de succes in cazul asta. Ma gandesc doar ca daca au un cor de clienti nemultumiti de acest aspect poate misca ceva ca sa-i fidelizeze marcii. Mai ales ca fac asta deja in alte parti ale lumii.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain