Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345942 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Maria Iosif

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #700 : 06.Ian.2017, 12:29:48 p.m. »
asta este destul de rau....un card costa 200-300 Euro.Nu este chiar la indemana, si nici nu pare corect, odata ce ai platit.Dar na, se pare ca tot sistemul clasic cu telefonul in suport ramane valabila, cu mirror link merg putine telefoane...din pacate
  • Vitara Passion 1.6 Benzina

Offline toma

« Răspuns #701 : 06.Ian.2017, 02:00:09 p.m. »
Pai...nu se procedeaza. Cardul contne hartile. Daca doresti harti actualizate, trebuie cumparat alt card mai nou.

Esti sigur de asta? Ma asteptam ca daca cumperi cardul cu hartile de navigatie de la Suzuki (deci pe canal "oficial") ai update-urile gratuit...

Eu care am achizitionat cardul cu hartile odata cu masina nu am dreptul gratuit la update-uri?
- Daca da, de ce ar fi diferit pentru cei care il achizitionea ulterior.
- Daca nu  :-O atunci  X-(
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Maria Iosif

« Răspuns #702 : 06.Ian.2017, 02:22:38 p.m. »
La harti, fara update nu prea mai faci mare lucru din pacate.Dar poate asta este ideea, sa cumperi alt card, alta cheltuiala.Daca nici la dealer nu ti se raspunde clar, probabil ca asa este, cum spune Cosmin09.Eu am intrebat de doua ori, si am primit acelasi raspuns.Ba chiar mi s-a spus ca nu se stie cu ce harti vine, 2016 dar poate doar 2015.In conditiile acestea, chiar nu merita banii.

Offline toma

« Răspuns #703 : 06.Ian.2017, 02:24:55 p.m. »
La ce dealer ai intrebat si care a fost raspunsul exact?  Ati vorbit la telefon sau pe mail?

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Maria Iosif

« Răspuns #704 : 06.Ian.2017, 02:27:47 p.m. »
Eu am intrebat la dealer-ul din Deva, de unde am cumparat masina.De update-uri, ei nu stiu nimic.Nu cred ca este rea vointa, din pacate chiar pare ca nu este reglementata chestia cu update-urile.Am cautat si pe net, nu am gasit nimic in privinta asta.

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #705 : 06.Ian.2017, 03:24:46 p.m. »
Esti sigur de asta? Ma asteptam ca daca cumperi cardul cu hartile de navigatie de la Suzuki (deci pe canal "oficial") ai update-urile gratuit...

Eu care am achizitionat cardul cu hartile odata cu masina nu am dreptul gratuit la update-uri?
- Daca da, de ce ar fi diferit pentru cei care il achizitionea ulterior.
- Daca nu  :-O atunci  X-(

Nu primești update-uri. Dacă apare versiune nouă (hărți mai noi de 2015 cum e acum), cumperi alt card. Din punctul lor de vedere, navigația nu este un serviciu, ci un „consumabil”. Dacă la anul apare un facelift cu volan mai „jmecher”, ți-l schimbă ca e un upgrade? Nu, ți-l cumperi dacă vrei. Ai primit un obiect cu hărți 2015, pa! Vrei 2016 (când or apărea prin 2018), cumperi altu'.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: toma

Offline toma

« Răspuns #706 : 06.Ian.2017, 03:29:41 p.m. »
Nu mai bine faceau un abonament anual in cadrul caruia sa-ti faca update-uri gratuite ? Ce idioti! Masina oricum ajunge cel putin anual la service pentru revizie.  :w :-q :popa:

Am gasit asta:
https://www.team-bhp.com/news/maruti-releases-map-update-smartplay-infotainment-system

http://www.marutisuzuki.com/map_updation.aspx  am introbagat VIN-ul meu dar imi spune ca nu este valid.

Deci la altii se face gratuit... eu zic ca merita sa facem o petitie la Suzuki Romania

Offline AT

« Răspuns #707 : 06.Ian.2017, 03:41:54 p.m. »
Cu ceva timp in urma (anul trecut) am trimis o solicitare catre Suzuki Romania in acest sens(sa se gaseasca o solutie).
Ar fi mai mult decat necesar sa primeasca acum si alte solicitari. Sa realizeze ca este o situatie presanta, care dureaza de multa vreme
si careia trebuie sa-i gaseasca neaparat rezolvarea. Este inacceptabil sa platesti pentru sistem navigatie si sa ai practic unul nefunctional sau cu functionare incorecta din cauza neexistentei posibilitatii de update la hartile actualizate.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline shpeedy

« Răspuns #708 : 06.Ian.2017, 03:51:32 p.m. »
Ne intoarcem la discutia de acum juma' de an... :-?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

« Răspuns #709 : 06.Ian.2017, 04:19:20 p.m. »
da cred ca merita redeschisa :)

Am trimis si eu un mail la contact@suzuki.ro. Astept raspuns