Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345918 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline valmar67

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #610 : 29.Oct.2016, 05:37:48 a.m. »
Cum pot sa vad versiunea de soft de la Vitara?

Se tine degetul pe setari(pictograma cu angrenajul dintat) cateva secunde pana apare o pagina cu multe informatii. Acolo este si un buton pe care apasandu-l iti va da versiunea de software.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

The following users thanked this post: ovydyurs

Offline CipV

« Răspuns #611 : 29.Oct.2016, 12:45:17 p.m. »
Abia ce mi-am facut revizia de 15k. Mi s-a updatat doar softul pentru RBS la vers. 4 (aparent ultima), insa la vers. de infotainment am ramas cu 830, desi pe masinile noi e versiunea 840. Am intrebat de ce nu s-a facut si la acesta, mi s-a spus ca se asteapta un stick original de la fabrica Suzuki. Le-am spus ca se poate descarca aceasta versiune de pe site-ul Suzuki, cu un cont de dealer, cica ei nu au asa ceva si vor astepta stick-ul oficial. Da, exista deja versiunea 850, dar evident ca se poate descarca doar in aceleasi conditii. Daca cineva dintre voi are o relatie mai buna cu un dealer ce are acces la ftp-ul cu softul, poate ne pune si noua la dispozitie softul descarcabil.
In privinta hartilor, exista deja cele pentru prima jumatate a anului 2016, le-am descarcat (kit de 9 GB) insa modalitatea de instalare este inca o necunoscuta. Se spune ca trebuie sa modificam CID-ul unui SD-card, sa introducem un serial number pe card etc. Totul se face pe un laptop cu cititor SD (nu merge decat cu un cititor legat direct pe MB, nu conectat prin USB). Probabil ca nu va mai dura mult pana se va gasi si metoda de update (sunt curios de ce in India se poate si la noi nu).
Eu am facut deja reclamatie la Suzuki Romania si v-am spus sa faceti si voi. Nu am primit niciun raspuns. Poate ar merita sa ne adresam direct companiei-mama. Eu sigur voi face aceasta plangere. Nu mi se pare normal sa platesti pentru navigatie si sa nu te poti folosi de ea corect.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline Vali D

« Răspuns #612 : 29.Oct.2016, 01:03:39 p.m. »
Poate ar trebui ca dealerii Suzuki ce sunt pe forum sa fie MAI ACTIVI si sa ofere o mana de ajutor. Nu cred ca exista dealer sa nu aiba acces la site-ul Suzuki, pentru ca au o relatie contractuala, de la urmarirea lansarii comenzii unei masini noi pana la piese si manopera de service. Deci au acces la toata documentatia. Unde ai fost doar te-au pasat. Pana la urma unde se face aceasta reclamatie?

Offline Cosmin09

« Răspuns #613 : 29.Oct.2016, 02:05:33 p.m. »

Eu am facut deja reclamatie la Suzuki Romania si v-am spus sa faceti si voi. Nu am primit niciun raspuns. Poate ar merita sa ne adresam direct companiei-mama.

Eu am trimis o reclamatie (la sfarsitul lunii august) catre Suzuki Romania si dealer-ul care mi-a vandut masina acum un an. Raspunsul primit de la dealer (care l-a primit de la reprezentanta) a fost ca asa se livreaza masinile. Cele de acum, spre ex., se livreaza cu card 2015. Iar la anul se vor livra cu 2016. Din pacate, cu reprezentanta nu rezolvam nimic, de dealer-i ce sa mai zic?!

Nu stiu daca o reclamatie la ANPC ar putea schimba ceva...
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ariciul

« Răspuns #614 : 29.Oct.2016, 07:16:22 p.m. »
Abia ce mi-am facut revizia de 15k.

Ai vrut tu sa o faci la 15 000 ? Mie mi-au zis la 20k si atunci am facut-o!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #615 : 29.Oct.2016, 07:19:28 p.m. »
Ai vrut tu sa o faci la 15 000 ? Mie mi-au zis la 20k si atunci am facut-o!

Pentru versiunea cu motor de 1.4 revizia se face conform caietului de întreținere și service la 15000km sau un an.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Cosmin09

« Răspuns #616 : 29.Oct.2016, 07:38:39 p.m. »
Stiu ca e offtopic dar trebuie sa intervin cu o corectie: conform carnetului de intretinere primit pt masina mea, precum si informarii de la Autonet (care contine si informatii despre operatiunile pe care le pot face la ei, in calitatea lor de service de marca si numere de contact Autonet etc.), primita la livrarea masinii, revizia Vitara (indierent de versiune sau motor) se face la 20 000 km sau un an.

Offline PAR

« Răspuns #617 : 29.Oct.2016, 10:08:30 p.m. »
Am folosit si eu navigatia, pentru prima oara, de cand am masina si am observat un lucru ciudat, adica, harta este cu susul in jos.

Merg normal pe drum si sageata care reprezinta masina merge in jos, fac stanga, pe harta dreapta, la un drum de 50 km doar cateva tendative avea sa mearga in aceasi directie cu mine. Indicatile vocale si pictograma din dreapta ecranului indica corect, drept, stanga sau dreapta. Nu am avut timp sa butonez sa vad daca este ceva din setari.
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline Cosmin09

« Răspuns #618 : 29.Oct.2016, 10:16:49 p.m. »
Da, nici eu nu stiu exact dar mai mult ca sigur navigarea e setata a se face cu harta orientata catre N. Trebuie cautata prin setari optiunea de indicare cu harta orientata in directia in care te deplasezi.

The following users thanked this post: PAR

Offline aleksanders

« Răspuns #619 : 29.Oct.2016, 10:25:11 p.m. »
apesi pe sageata din stanga si te repozitioneaza - poti sa ai mai multe variante - si de la o vedere 2d pana la 3d - totul este intuitiv si daca butonezi putin o sa vezi - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: PAR