Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345756 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vladiopa

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #60 : 23.Aug.2015, 09:18:33 p.m. »
Da, merci. Probabil mi-a sapat. Deci suntem doi pana acum.
Totusi, explicatia pt acel mesaj de pe navigator?

Offline shpeedy

« Răspuns #61 : 27.Aug.2015, 11:55:06 p.m. »
Cautand pe internet diverse info despre Navi-ul Vitarei, am aflat ca si altii au curiozitati pe acest subiect:

J'ai essayé de me faire une copie de secours de cette carte.
De mémoire, elle fait quelque chose comme 13 ou 17Go.
Très lente à lire, il m'a été demandé plus d"un jour" pour la durée de copie. J'ai abandonné au bout de qq heures ; peut-être est-ce une méthode de protection anti-copie.

Pe scurt: un posesor francez de Vitara a incercat sa faca o copie de backup dupa cardul navigatiei - ii indica intre 13-17Gb de informatie. Termenul indicat pentru copiere era mai mare de o zi, el abandonand procesul dupa cateva ore - de pe urma acestui fapt deduce ca ar fi o protectie la copiere a cardului.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Lerua07

« Răspuns #62 : 28.Aug.2015, 12:20:57 a.m. »
Este firesc sa aiba protectie la copiere, altfel cu l-ar mai vinde cu 300 euroi !!! Totusi cred ca poate fi citit pe un pc cu Linux ptr a vedea structura si tipul fisierelor. Important este daca pot fi adugate fisiere noi, cum ar fi asistentul vocal in limba romana.
Poate o sa ne lamureasca Aleksanders cand va reveni din concediu.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline TVS

« Răspuns #63 : 31.Aug.2015, 03:56:31 p.m. »
Pt ca  se aude cam rău magic fm , am decis sa văd daca pot vedea calitate a semnalului radio. Știind de la passat , pe care aveam navi originala RNS 510, ca are un meniu ascuns si daca ții apăsat câteva secunde tasta setări apare acest meniu, asa am facut si pe bosch-ul Vitarei. Am ținut degetul apăsat pe pictograma setări cam 6secunde si mi-a apărut asa

http://postimg.cc/image/luqug8dnt/

Nu sunt strălucite pozele dar sa va faceți o idee. Din păcate la calitatea semnalului scrie 99 deci se pare ca antena e conectata . O sa ma duc la service sa fac totuși un scan pe parte de radio.
« Ultima Modificare: 31.Aug.2015, 04:07:16 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline bisti

« Răspuns #64 : 31.Aug.2015, 06:43:07 p.m. »
E mizerabil radioul si pe Swift. Am zone in Bucuresti unde mi se intrerupe pur si simplu semnalul. Sa nu mai pomenesc de parcarile subterane unde, un casetofon stock, Skoda da clasa.

Offline georgeek

« Răspuns #65 : 02.Sep.2015, 06:49:02 p.m. »
La dealer mi s-a spus ca SD-cardul cu naviagtie scos dintr-o masina echipare Spirit merge direct in media-nav Passion.
Eu cred ca are de-a face cu partitionarea cardului.

La alte marci (Skoda Octavia 3) asa este controlata licenta de navigatie, au o partitie hidden pe card pentru autentificare + tine cont de cate ori a fost actualizata. Dupa ce iese din garantie masina nu mai merg actualizarile.

Deci Passion are tot sistemul GPS instalat si are nevoie doar de card? Se cumpara de la dealer?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline luc68

« Răspuns #66 : 02.Sep.2015, 06:52:17 p.m. »
Da. Asa este. Trebuie doar sa-l comanzi.
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline georgeek

« Răspuns #67 : 02.Sep.2015, 07:04:03 p.m. »
Multumesc. Mai strang un pic cureaua si cred ca iau si cardul, desi initial am crezut ca "ma descurc" romaneste folosind harti si navigatie din telefon prin MirrorLink, ca tot m-am bucurat ca Sony Z3Compact si-a descoperit o noua functie utila (mai ales in ochii sotiei). N-a fost sa fie. Si desi sunt fan root/mode/crack de data asta voi strange din dinti si voi merge pe solutia oficiala.

Imi poate spune cineva daca e multumit de detaliile/grafica hartii? La test drive nu am insistat pe navigatie ca eram prea entuziasmat de alte functii. Dar la testdrive Octavia 3 si Golf 7 am fost f dezamagit de rezolutia ecranului (800x480?), de grafica hartilor, etc. Imi parea o solutie de la inceputurile sitemelor de navigatie.
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline luc68

« Răspuns #68 : 02.Sep.2015, 07:08:53 p.m. »
Mie mi se pare destul de buna. Daca nu te deranjeaza faptul ca e in engleza.....e ok! oricum vorbeste mai putin, si e mai concisa decat Ioana pe pe IGO
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline vladiopa

« Răspuns #69 : 02.Sep.2015, 09:52:37 p.m. »

Imi poate spune cineva daca e multumit de detaliile/grafica hartii?

Mie unul mi se pare ok atat ca grafica dar si ca viteza de procesare si corectitudinea indicatiilor.
Daca ar fi sa notez minusurile m-as referi la harti care nu sunt actualizate. De exp strazi aparute in peisaj de ani buni lipsesc in totalitate de pe harta navigatorului. Ar fi fost bine sa ai posibilitatea incarcarii hartilor "open source" folosite de alte aplicatii de navigatie. Alea macar sunt cat de cat la zi