Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345896 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vali D

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #570 : 23.Sep.2016, 01:08:33 p.m. »
CipV - daca vrei sa ti cu ursul - e treaba ta. Dar cand discutam probleme, pune sursa completa de informare ce se afla aici : https://legal.here.com/en/terms/eula/en . Parca nu este cum spui tu........

Offline Danciu Paul

« Răspuns #571 : 24.Sep.2016, 10:44:27 a.m. »
Salut, a incercat cineva varianta aceasta http://www.suzukiclubnederland.nl/forum/showthread.php?tid=26241&page=2....cu google translate zice asa RE: SmartLink (oglindă Link) Suzuki Vitara 2015
Au fost găsite pe conexiunea cu unitatea radio / navigație Bosch.
Este firul albastru deschis care sta pe conector alb cu trei fire: mov, portocaliu și albastru. Această întrerupere fir albastru și apoi face o conexiune la masă cu bucata de încă rămâne atașat la conectorul. Cealaltă parte pentru a izola o bucată de bandă izolatoare și să meargă.
Acum, oglindă Link funcționează, de asemenea, în cazul în care frâna de mână nu este angajată!....A incercat cineva sa modifice acel fir?
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline CipV

« Răspuns #572 : 24.Sep.2016, 05:56:40 p.m. »
@Vali D: te rog, explica, pentru ca eu nu am inteles la ce te referi. Citatul meu e chiar din sursa despre care vorbesti tu.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline zongor

« Răspuns #573 : 24.Sep.2016, 08:32:34 p.m. »
Salut, a incercat cineva varianta aceasta http://www.suzukiclubnederland.nl/forum/showthread.php?tid=26241&page=2..
Daca ai sa citesti thread-ul in care postezi ai sa ai si raspunsul  >:)

Offline zongor

« Răspuns #574 : 26.Sep.2016, 04:47:26 p.m. »
Chiar daca pe noi nu ne ajuta, se pare ca Suzuki a renuntat/va renunta la pocnitoarea BOSCH

Offline AT

« Răspuns #576 : 26.Sep.2016, 06:00:40 p.m. »
Cu avantajele majore: 
-diagonala mai mare (10" in loc de actual 7") insemnand un plus pentru vizibilitatea informatiei ;
-posibilitatea instalarii si utilizarii diverselor programe free din Android Market (ex. navigare Waze, etc)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Danciu Paul

« Răspuns #577 : 27.Sep.2016, 12:43:52 p.m. »
Daca ai sa citesti thread-ul in care postezi ai sa ai si raspunsul  >:)

Am citit thread-ul nimeni nu a spus concret daca a mers,sau poze cv cu operatiunea in sine...Asigurarea e valabila operand asa?...Despre asta este vorba nu despre altceva pe langa problema,am skoda si acolo cand postai o problema cine stia raspundea inclusiv cu pozele operatinunii care trebuie sa o faci,de asta este forum sa ne ajutam..asa am rezolva mai multe...ai mirrorlink doar cu frana de mana trasa esti multumit?ai navigatie fara card sd la un pret mai ok....Sper sa fie persoane care sunt competente pe aici si sa ajute concret cu informatie/rezolvare
« Ultima Modificare: 27.Sep.2016, 12:46:42 p.m. de Danciu Paul »
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline shpeedy

« Răspuns #578 : 27.Sep.2016, 01:35:58 p.m. »
Fara suparare, dar nu mai bine ramai tu la Skoda?!  :-/

Gandeste putin inainte de a arunca cu vorbe: nu poti compara baza de cunostinte aferenta pool-ului de posesori de masini VAG (Skoda, VW, Seat, Audi - same car/same components, diferent sizes/shapes) cu numarul posesorilor de Suzuki din Romania. Asta in conditiile in care electronica on-board implementata in VAG-uri inca de acum 15 ani a inceput sa fie inglobata in Suzuki-uri de abia in ultimii 4 ani (de la lansarea S-Cross-ului).

Ai si aici suportul unor colegi care si-au permis sa inceapa sa faca diferite modificari de asemenea natura pe New Vitara (vezi Yeti), dar fiecare isi asuma riscurile in mod diferit...

Daca intr-adevar te framanta atata o anumita functionalitate, de ce nu te risti tu sa te duci la un electronist sa vada ce poate sa faca pe masina ta?! Asa consider eu ca ar fi corect...

Am vrut un look aparte sau imbunatatirea anumitor aspecte de pe SX-ul in posesie? -> m-am riscat sa-mi iau arcuri mai inalte si anvelope mai mari pentru a avea ce-mi doream...
« Ultima Modificare: 27.Sep.2016, 02:09:04 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ariciul

« Răspuns #579 : 27.Sep.2016, 02:31:58 p.m. »
Paul citeste la pagina 51 din acest thread, sper sa gasesti pe acolo ce-ti trebuie.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip