Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345885 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zongor

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #530 : 19.Sep.2016, 09:12:08 a.m. »
Gasisem si eu acel site si am incercat acum aproape o luna de zile cu seria VIN a masinii mele. Din pacate, masina mea nu este valida pentru o actualizare de harti.
Site-ul de actualizare este al Maruti Suzuki, brandul Suzuki in India. Acolo sunt doar hartile pentru India. In India Suzuki ofera actualizari gratuite in primii 4 ani.

Offline telegrafistu

« Răspuns #531 : 19.Sep.2016, 04:47:47 p.m. »
Iata mai jos inca o posibilitate de achizitie a cardului de navigatie

http://www.ebay.de/itm/Suzuki-SLDA-SD-Card-EUROPA-2015-Here-Bosch-Suzuki-VITARA-navigation-system-/291867596232?hash=item43f4aa15c8:g:-uIAAOSwdzVXrGy2

cat de actuale sunt hartile, ......   :-?:
  • SUZUKI VITARA 2015

Offline wolfin

« Răspuns #532 : 19.Sep.2016, 07:50:43 p.m. »
E acelasi baiat.

Oricum nu se merita
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Cosmin09

« Răspuns #533 : 19.Sep.2016, 08:43:14 p.m. »
Mi se pare mult prea mare pretul pt ceva ce ar trebui actualizat mai frecvent ca o data pe an, cel putin pt Romania....
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline foxisoft

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Gen: Bărbat
  • "Ceea ce nu intelegi nu e pentru tine" - Goethe
    • Bucuresti
« Răspuns #534 : 21.Sep.2016, 01:22:31 p.m. »
Deci nu se indura niciunul din cei care deja au cumparat SD-ul sa il cloneze si sa il puna pe net?
Doar suntem romani, ce drak, sa moara si vecinul, sa-i iau capra !
Asa intelegem noi sa luptam contra unor nelegiuiri ale firmelor de pe dincolo: in loc sa le stricam mustaria cu SD-ul, mai bine il clonam si facem un ban de pe el.
Eu l-as pune, dar inca nu am masina, ca nu mi-a venit inca. Mihai Vecinu mi-a promis ca iese din fabrica (va fi un PASSION) pe 22, adica maine, + 1-3 saptamani pana in tara, iaca se face sfarsitul anului.
Nu mi-ar trebui decat pentru exterior, cand accesul la net e inca destul de scump.
« Ultima Modificare: 21.Sep.2016, 01:24:41 p.m. de foxisoft »
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 allgrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #535 : 21.Sep.2016, 01:32:43 p.m. »
Sa inteleg din mesajul tau ca daca eu mi-am cumparat un DVD cu un film si tu nu, mi-ai cere sa ti-l pun la comun (adica sa ii dau share), pe internet, ca sa poti vedea si tu filmul fara sa-l cumperi?!

E corect asa?

PS:
Eu l-as pune, dar inca nu am masina, ca nu mi-a venit inca. Mihai Vecinu mi-a promis ca iese din fabrica (va fi un PASSION) pe 22, adica maine, + 1-3 saptamani pana in tara, iaca se face sfarsitul anului.

Passion nu are navigatie... Deci, tu ce anume ai pune pe internet?

Sau vrei sa te apuci de comert (mai degraba bisnita) cu astfel de carduri si nu vrei sa incepi prin a da banii pe unul nou? Chiar ai comandat Vitara sau ai cautat pe forum, ai aflat de Mihai Vecinu si ai zis si tu la nimereala o versiune, Passion, fara sa te informezi inainte ca asta nu are card de navigatie?
« Ultima Modificare: 21.Sep.2016, 01:47:07 p.m. de Cosmin09 »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: hugbear, shpeedy

Offline shpeedy

« Răspuns #536 : 21.Sep.2016, 01:58:08 p.m. »
@foxisoft:  :-q Iti spun si de ce:
- Nu e suficient ca exista o oferta de card SD la juma de pret (nu stiu cat de legala e si aceasta alternativa) fata de pretul de lista, tu vrei moca, ca deh, suntem romani (si saraci).
- La ora actuala, cam toti producatorii monetizeaza - intr-o masura mai mica sau mai mare/sub o forma sau alta (la achizitia optiunii/anual/mixt) - oferirea navigatiei pe modelele lor. Suzuki de abia de la S-Cross (adica in ultimii 4 ani) a inceput sa ofere o solutie de navigatie de la Bosch asa ca - spre deosebire de alti producatori - nu are nici o experienta prea mare, nici volume foarte mari de unitati navi comercializate pentru a investi in R&D (=Cercetare&Dezvoltare) in aceasta arie. Departe de mine sa iau apararea constructorului pentru acest aspect, dar - la nivel de costuri (si de directiile lor de alocare) - e o diferenta sa vinzi milioane de exemplare anual sub diferite brand-uri (cum sunt VAG, Renault) si sa vinzi cateva sute de mii de exemplare sub un singur brand. Din perspectiva navi, achizitia unui Suzuki eu as vedea-o ca pe un hit or miss (sper sa cunosti expresia).
- In ceea ce priveste accesul scump la net in afara tarii, de curiozitate m-am uitat sa vad cat net mi-a consumat Waze-ul pe durata acestei veri (din Mai pana acum) - 160Mb. Nu il folosesc zilnic, dar il folosesc la drumuri lungi si afara si in tara. Chiar daca nu ai internet in roaming inclus in abonament, exista solutii atat prin optiuni de net ale operatorilor romani sau cartela prepay de la operator strain in exteriorul granitelor, solutii ce nu am vazut sa depaseasca echivalentul a 10Euro pentru traficul necesar utilizarii Waze intr-un concediu. Asta daca nu apelezi la o aplicatie de GPS offline...

PS:
Passion nu are navigatie...

Asta e si mai tare! =))
« Ultima Modificare: 21.Sep.2016, 02:19:15 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline aleksanders

« Răspuns #537 : 21.Sep.2016, 03:57:22 p.m. »
Aici nu merge expresia sa moara si capra vecinului. Cred ca ai vrut sa zici.... vecine... nu imi dai si mie capra ta... ca eu nu am chef sa imi cumpar una.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: hugbear

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #538 : 21.Sep.2016, 09:47:44 p.m. »
Intrebare "generalista": La folosirea MirrorLink, este activ si touch screen-ul? Se poate controla telefonul din ecranul sistemului multimedia, sau doar imaginea este preluata?
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline ariciul

« Răspuns #539 : 21.Sep.2016, 10:07:52 p.m. »
Din ecranul sistemului multimedia, altfel la ce ar mai fi fost bun? Doar asa sa ma uit ?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip