Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345884 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #520 : 13.Sep.2016, 10:05:51 p.m. »
Și atunci de ce eu (pe lângă MULȚI alții) n-am probleme cu iGo-ul, deși îl folosesc fără întrerupere din 2008 (sub diferite variante, așa cum a evoulat el, atât pe un PNA cu WinCE cât și, mai încoace, pe Android)?!
O fi varianta pentru iOS mai nașpa, ce să zic. N-am de un' să știu că nu folosesc (din principiu, dar „to each his own”) :-j
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ASZ

« Răspuns #521 : 13.Sep.2016, 10:15:58 p.m. »
Eu folosesc pe molecular Here cu succes (hartile sunt actualizate si imi descarc tara de care am bevoie, inainte sa plec catre ea), iar de ceva vreme folosesc in tara si Waze (am net la kg de la Digi). Sunt multumit de ambele.
Sincer, as vrea sa pot folosi mai mult sistemul media, dara daca pe partea video/mirrorlink, nu functioneaza si cand sunt in miscare + hartile sunt si scumpe si proaste (actualizate rar sau deloc), ... iar 400 de lei mi se pare extrem de mult pt. ceva ce e mult sub ceea ce am gratuit acum ... (nu contest ca fata de pretul astronomic de la Suzuki, oferta de 400 de lei de pe forum, e mult mai buna ...)
« Ultima Modificare: 13.Sep.2016, 10:19:04 p.m. de ASZ »

Offline zongor

« Răspuns #522 : 14.Sep.2016, 02:54:02 p.m. »
M-am conversat cu baietii astia, din punctul meu de vedere ce ofera ei e cel mai aproape de ce imi doresc eu.

FYI, daca mai este cineva interesat sa schimbe HU:
..........................................................................................Please check the information you need below:
1. Is it possible to deliver the unit with 2 GB of RAM instead of 1 GB?
  Sorry that we there is no unit with 2GB RAM and as we know, it is rare in the market.
2. Can you ship from within the EU?
Sorry that it will be sent out from China and can not within EU.
3. Do you provide the adapter harness (i.e. the unit is pluggable into existing sockets without the need of wire cutting) with the unit?
Yes.
4. Will I be able to use existing peripherals (i.e. microphone, rear camera, parking sensors, TPMS sensors) ?
It is suggested to use the mic of our unit. If you want to use the original microphone, an adapter is needed.
It does not support your original rear camera, but we have it as fucntional, you could select it if you need.
It does not support your original parking sensors but has rearview fucntion, you could use it.
It does not support your original TPMS sensors, but we have TPMS as fucntional, you could select it if you need.

5. Will I be able to use all steering wheel controls, including phone and voice command buttons?
Yes.

Din cate pot sa-mi dau seama TPMS si senzorii de parcare nu sunt o problema, oricum nu erau gestionati de HU asa ca nu se pierde functionalitatea existenta. Totusi, Android 5 cu 1 GB de RAM, mi se pare cam la limita.

Offline shpeedy

« Răspuns #523 : 14.Sep.2016, 03:36:57 p.m. »
Depinde ce aplicatii ai de gand sa rulezi pe respectivul device...

Daca faci o cautare dupa 'RK3188' pe forum gasesti ceva informatii ce te-ar putea ajuta.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline AT

« Răspuns #524 : 15.Sep.2016, 05:05:26 p.m. »

RK3188 (produs de chinezii de la Rockchip) este un procesor quadcore accesibil ca pret dar stabil in aplicatii,
motiv pentru care a fost utilizat des in constructia tabletelor si telefoanelor din gama de performanta medie.
http://www.rock-chips.com/a/en/products/RK31_Series/2013/0808/314.html

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Soso1234

« Răspuns #525 : 16.Sep.2016, 02:36:01 p.m. »
Salut,

Poti repune fisierul te rog deoarece la descarcare apare ca fiind corupt! sau daca iti este mai usor sa-l atasezi unui mail la cezar.munteanu@yahoo.com

Multumesc
  • Suzuki Vitara

Offline zongor

« Răspuns #526 : 16.Sep.2016, 09:19:55 p.m. »
Am vazut la Bosch pe site ca a aparut versiunea 850. A fost cineva anuntat de dealer sau dealerii nostri vor fi si ei surprinsi ca autoritatile cand ninge iarna?

Offline aleksanders

« Răspuns #527 : 16.Sep.2016, 10:08:37 p.m. »
nu exista 840 la dealer si tu vorbesti de 850  =))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Src

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
« Răspuns #528 : 18.Sep.2016, 11:10:17 p.m. »
Pentru cei ce se plang de hartile vechi, a incercat cineva update la harti?

http://suzuki.navigation.com/home/en_US/SuzukiAPAC/USD#HERE

• Vitara Passion allgrip 1.6.benzina

Offline Cosmin09

« Răspuns #529 : 19.Sep.2016, 08:27:23 a.m. »
Gasisem si eu acel site si am incercat acum aproape o luna de zile cu seria VIN a masinii mele. Din pacate, masina mea nu este valida pentru o actualizare de harti.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022