Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345874 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dbarabas

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #490 : 12.Sep.2016, 05:14:56 p.m. »
Ma tem ca nu înțelegi, nu ai nevoie de internet pt navigație. Descărcarea hărților necesare poți sa o faci înainte sa pleci din țara. Dacă vrei poți sa descarci toată Europa, Asia, SUA, America latina, Africa, etc :)

Sent from my iPad using Tapatalk
« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 05:16:40 p.m. de dbarabas »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #491 : 12.Sep.2016, 05:16:52 p.m. »
Un GPS dedicat de ultima generatie, de exemplu de la Garmin, e de preferat oricarui telefon sau sistem multimedia de pe masina.  :)

Offline dbarabas

« Răspuns #492 : 12.Sep.2016, 05:18:23 p.m. »
Ma tem ca nu, hărțile openstreet pt app de smartphone se actualizează si săptămânal iar de POI sa nu mai vb. Si sa nu uitam ca aplicația este gratuită. :)

« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 05:22:35 p.m. de dbarabas »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #493 : 12.Sep.2016, 05:24:14 p.m. »
Nu neg, dar nu asta e problema. Pot sa ma descurc la fel de bine si cu o harta veche de acum sase luni, dar sa stiu ca am tot timpul semnal, indiferent prin ce defileu sau padure circul, sa stiu ca o eventuala rerutare se face aproape instant, sa pot sa ma bazez ca nu se blocheaza cand am mai mare nevoie de el, sa pot sa folosesc oricand telefonul nu sa stea in geam etc cred ca sunt mai importante.  :)

Offline dbarabas

« Răspuns #494 : 12.Sep.2016, 05:34:56 p.m. »
Într-adevăr sunt dezavantaje cand ai telefonul pe post de navigator. Pt vorbit la telefon ai sistemul bluetooth al mașinii iar indicațiile vocale ale navigației rămân active (la volum scăzut) chiar si cand vb la telefon. Oricum este o problema subiectiva smartphone (free) sau GPS dedicat bun (Garmin - cost inițial mare). Dacă iei in calcul MIO/iGO atunci chiar ca nu merita, hărți vechi, update mai rare decât la Suzuki :)))

Offline zinc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #495 : 12.Sep.2016, 07:00:32 p.m. »
Eu am activat roaming-ul de date, si dupa un concediu in Bulgaria -partea de sud, Tsarevo, unde am mers cu Waze si am citit ziare/forumuri in fiecare zi, factura nu cred ca a depasit 10 Ron.

Offline CipV

« Răspuns #496 : 12.Sep.2016, 08:30:19 p.m. »
Google Maps are o functie recenta de harti offline, trebuie ales traseul si apoi se poate descarca harta pe telefon, fiind accesibila si fara internet. In situatii cand harta de pe Suzuki nu e completa, utilizez solutia de la Google sau Here pentru Android. Prefer insa oricand sa am la dispozitie o solutie integrata in masina, din motive simple: nu am nevoie de suport, nu trebuie conectare la sursa de curent (am deja o camera video si un detector radar intr-un splitter de 12V). Pacat de solutia oferita de Suzuki, cu update-uri din an in an si contra cost. Poate reusim totusi sa copiem hartile de pe un card din 2015.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline hugbear

« Răspuns #497 : 12.Sep.2016, 11:32:42 p.m. »
Dacă iei in calcul MIO/iGO atunci chiar ca nu merita, hărți vechi, update mai rare decât la Suzuki :)))
Really?! Care e frecvența update-urilor la hărțile HERE/TomTom pentru iGo și care e frecvența pentru sistemul de pe Suzuki? Care sunt cele mai noi variante pentru cele 2 sisteme?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Cosmin09

« Răspuns #498 : 13.Sep.2016, 09:02:32 a.m. »
Maxim 100 :)

Cam atat as da eu dar doar daca as sti ca plec undeva si am nevoie. In acest moment nu as platit nici macar suma asta pt actualizare.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #499 : 13.Sep.2016, 10:05:04 a.m. »
Va recomand Sygic. Are harti Tom Tom, actualizari la zi, functioneaza offline, consuma putina baterie si este foarte precis. Este free, platesti daca vrei extra features (head up display, sa filmeze drumul etc). Au contra cost si Sygic auto care ar trebui sa functioneze cu mirror link si sa vezi pe display-ul masinii. Nu stiu daca ar merge si cu sistemul Vitarei. Eu am mers cu acest Sygic (varianta full, a fost 18 eur) in Serbia si Muntenegru unde este exclus sa folosesti internet ( 10 eur/1MB) si m-a ajutat enorm.
Eu folosesc Android
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308