Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345873 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #480 : 07.Sep.2016, 05:37:09 p.m. »
Colegiii.... eu am copiat fisierele de pe card pe HDD in win7 , dar.... nu sunt sigur ca s-au copiat toate fisierele de pe card. E posibil sa existe si fisiere ascunse si protejate la citire si copiere.  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline ariciul

« Răspuns #481 : 07.Sep.2016, 05:55:01 p.m. »
Ca sa citez dintr-un forum strain, cardul se poate clona sub Linux folosind comanda

dd if={sd_maps} of={sd_blank} conv=osync

personal nu am incercat, neavand cardul de navigatie, insa folosirea unei clone poate fi utila pentru cei care il au si vor sa faca teste de upgrade

Deci cum se spune mai sus nu in windows ci sub linux se pot copia(clona) cardurile. Cine are card (eu nu, ca as fi verificat pana acum) poate sa o faca si sa ne spuna si noua. Deci poate cineva sa ne ajute?

Si sunt doua idei distincte in threadul asta:
- unii vor clonare ca n-au card (eu de ex)
- altii vor reactualizare card, au card 2014 de ex si vor sa fie adus la 2015 sau chiar 2016 , daca are cineva.

Daca merge clonarea sub linux atunci e rezolvata si a doua problema automat!

Deci cine incearca?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline CipV

« Răspuns #482 : 07.Sep.2016, 10:36:55 p.m. »
Da, te pot ajuta, revin vineri in Iasi.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline zongor

« Răspuns #483 : 08.Sep.2016, 08:46:28 a.m. »
Cine are card poate copia hartile noi.
clonarea nu functioneaza pentru simplul fapt ca sistemul de protectie citeste seria de identificare a cardului, serie care este unica.
exista variante de bypass a protectiei dar chiar nu merita osteneala pentru o aplicatie de 2 lei.

Offline Whisky

« Răspuns #484 : 10.Sep.2016, 08:09:44 a.m. »
Salut baieti. Va pot ajuta eu cu aceste carduri la un pret fff bun. Am postat un anunt in rubrica de publicitate. Aveti toate datele aici. Bineinteles si un pret bun pentru voi, 'forumistii'.

http://www.suzuki-club.ro/forum/oferte-pentru-membri/sd-card-navigatie-suzuki-vitara-europa-romania-2015-original/#gsc.tab=0

Multumesc.
  • Fox

Offline telegrafistu

« Răspuns #485 : 12.Sep.2016, 04:39:08 p.m. »
La banul asta imi iau 2 sisteme GPS cu actualizari "beton", care pot rula mai multe sisteme de navigatie si implicit harti, nu un card cu ceva pe el care va fi mereu neactualizat decat daca vom plati ca  prostii pentru niste actualizari improbabile.
Din cate stiu eu toate companiile care furnizeaza harti pentru sisteme GPS fac actualizari ale hartilor de cel putin 2 ori pe an, fiind aproape gratuite pe internet. Ma intreb care ar fi eficienta si utilitatea cumpararii unui astfel de card, mai ales "la oferta" propusa.
De altfel, dupa unii clasici in viata sau nu, prost nu este cel care cere.
« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 04:44:09 p.m. de telegrafistu »
  • SUZUKI VITARA 2015

The following users thanked this post: gabineg

Offline Lerua07

« Răspuns #486 : 12.Sep.2016, 04:49:28 p.m. »
In scurt timp o sa i se evapore "aburii alcoolului" dlui Wisiki si o sa dea cardul cu 200 lei !  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Catalln

« Răspuns #487 : 12.Sep.2016, 04:56:00 p.m. »
Maxim 100 :)
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline dbarabas

« Răspuns #488 : 12.Sep.2016, 05:02:35 p.m. »
Aplicațiile de navigație de pe smartphone sunt mult mai bune decât sistemele GPS dedicate iar cum acum avem toți smartphone nu văd de ce țineți mortiș la navigația onboard. Eu n-am folosit-o decât la început ca sa văd cum funcționează după care am uitat de ea. O aplicație f buna gratuită pt smartphone atât iOS cât si android si care iti permite sa descarci numai hărțile de care ai nevoie este Maps.me (nu conține reclame si are cele mai complete hărți, conținând inclusiv trasee montane, alei, cărări, etc, actualizate si de 2-3 ori pe luna!). Ca sa nu mai vb de Here.

Sent from my iPad using Tapatalk
« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 05:04:51 p.m. de dbarabas »

Offline telegrafistu

« Răspuns #489 : 12.Sep.2016, 05:12:52 p.m. »
Ar trebui sa ai si buzunarul foarte plin cand iesi din tara,mai ales daca pleci perioade destul de mari de timp, asa, pentru excursii de o zi poate merita, insa nu cred  :)
Atasat aveti si un exemplu despre cum putem rezolva problema cu navigatia furnizata de Bosch
« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 05:25:53 p.m. de telegrafistu »
  • SUZUKI VITARA 2015