Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345841 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline centel

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #360 : 10.Iun.2016, 03:54:46 p.m. »
Cred ca si  daca Suzuki.ro  (email: contact@suzuki.ro)  va primii solicitari in aceasta privinta de la mai multi clienti, va transmite mesajul catre Suzuki global,  deci vom aparea si noi (Romania) pe harta cu aceasta cerinta.   Important zic eu ca este sa trimitem solicitarea, daca dorim.   
Pe mine puteti conta daca ne organizam :)
In alta ordine de idei eu as putea sa inteleg de ce nu s-a oferit/nu se vrea optiunea mirrorlink-google maps in timpul mersului: cine ar mai cumpara navi cand ai alternativa "gratis"?
Dezamagirea mea vine din utilitatea displayului oferit, prezentat ca si un mare atu al masinii, care pt mine este egala cu 0 in momentul de fata.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline shpeedy

« Răspuns #361 : 10.Iun.2016, 04:11:58 p.m. »
Ok, trimiteti petitie cu x sute de semnaturi la nivel European catre Suzuki.

Dar care e leverage-ul/parghia pentru negociere/fortat mana?! Scuze c-o spun, dar - data achizitionate masinile - nu prea vad unde ar fi lovit Suzuki de aceasta petitie...

Mai degraba de vazut cum se poate hack-ui respectiva unitate pentru instalare ceva soft cu harti recente...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #362 : 10.Iun.2016, 04:17:48 p.m. »
...
Dezamagirea mea vine din utilitatea displayului oferit, prezentat ca si un mare atu al masinii, care pt mine este egala cu 0 in momentul de fata.
              Nu stiu (nu cred) daca la alte marci sunt mai multe optiuni pe acest display, dar mie in momentul cand mi s-a spus ca mai trebuie sa si cumpar hartile, m-am lipsit de passion, chiar daca mi-am dorit cruise control(parca asa se numeste). Oricum, diferenta de bani deja am cheltuit-o pe alte accesorii mai utile. Iar waze-ul si Hero isi fac treaba superOK! Bluetooth-ul dupa Cool merge perfect, afiseaza si nr. de tel.
              Iar acest "atu" este de fapt... moda.
   La Mazda 3 un amic a  hack--uit unitatea la o saptamana de la achizitie.
« Ultima Modificare: 10.Iun.2016, 04:21:24 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline AT

« Răspuns #363 : 10.Iun.2016, 04:28:37 p.m. »
Am trimis solicitare catre Suzuki.ro
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline zongor

« Răspuns #364 : 10.Iun.2016, 05:21:19 p.m. »
Ok, trimiteti petitie cu x sute de semnaturi la nivel European catre Suzuki.

Dar care e leverage-ul/parghia pentru negociere/fortat mana?! Scuze c-o spun, dar - data achizitionate masinile - nu prea vad unde ar fi lovit Suzuki de aceasta petitie...

Mai degraba de vazut cum se poate hack-ui respectiva unitate pentru instalare ceva soft cu harti recente...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Daca petitia e publica, (prin gopetition sau ipetition de exemplu) cred ca se obtine suficient leverage. Nu cred ca Suzuki isi doreste sa aiba un numar semnificativ de utilizatori nemultumiti in public. Oricum, daca doar ne plangem pe forum sigur  nu primim nimic. Sau primim update de harti pe bani, dupa cum se zvoneste.
Cat despre alt soft cu harti recente, e mai complicat. Sistemul de operare e un Linux. Producatorii de aplicatii de navigatie decente produc doar pentru Android, iOS si Windows (Mobile).
Daca unitatea ar avea intrare HDMI sau AV IN s-ar putea folosi un Chromecast sau una din multele chinezarii care implementeaza un fel de MirrorLink functional.
Cele mai mare sanse le are deschiderea unui proiect pe XDA -Dev si vazut daca se baga vreun dezvoltator si pe ce bani.

Offline Lerua07

« Răspuns #365 : 10.Iun.2016, 11:06:47 p.m. »
Un sistem de navigatie dedicat la 300-400 lei cu harti full Europa si actualizare pe viata = problema rezolvata !  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline valmar67

« Răspuns #366 : 11.Iun.2016, 12:08:45 a.m. »
Pai cum credeti ca va renunta Suzuki la 300 Euro pentru un card SD ?. Exista o plenitudine  de GPS -uri dedicate cu actualizare pe viata, unele si cu camera de trafic gen :http://www.altex.ro/sistem-de-navigatie-mio-combo-5207-eu-lt-camera-auto-hd-integrata mult mai ieftine...Sau de la Garmin ,dar mai scumpa : http://www.emag.ro/sistem-de-navigatie-gps-garmin-nuvi-cam-lm-diagonala-6-1-camera-dvr-incorporata-harta-full-europa-bluetooth-gr-010-01378-02/pd/DT0XCMBBM/
« Ultima Modificare: 11.Iun.2016, 12:15:56 a.m. de valmar67 »
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline AT

« Răspuns #367 : 11.Iun.2016, 12:35:59 a.m. »
Problema reala, este ca posesorii de navigatie GPS (deci, cei care au platit )
au primit un sistem pentru care la un an de la lansare nu exista suport pentru
actualizarea hartilor. Asa trebuie pusa problema si nu prin gasirea unor solutii
alternative.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: Danciu Paul

Offline valmar67

« Răspuns #368 : 11.Iun.2016, 01:18:29 a.m. »
Văd ca lumea vorbea de conectarea telefonului Android la sistemul multimedia si utilizarea Maps sau Waze. Pentru cei ce au cumpărat versiunea Spirit sau mai rău, doar cardul SD , trebuiau sa se intereseze câte update au pe an sau dacă poți sa-l faci manual acasă. Ca 300 euro pe un card este foarte mult. La Dacia măcar ai dreptul la un update gratuit si după asta te costa. Oricum si Garmin precum si Here nu scot decât maxim 4 update pe an. Partea cea mai proasta este ca tot la mâna service-ului stai sa ți le updateze. Si cum trăim in România...
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #369 : 11.Iun.2016, 10:09:00 a.m. »
Exista stipulat in contract ca se ofera actualizarea hartilor de catre Suzuki, chiar si contra cost? Daca da, poate sa scrie cineva cuvant cu cuvant ce e trecut acolo?