0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@maxp https://www.edotec.ro/navigatie-auto/navigatie-dedicata-auto/navigatie-dedicata-suzuki/grand-vitara-2016Daca vrei "Mura in gura" vezi link-ul de mai sus ca ai mai multe modele inclusiv in zona ta de pret ! P.S. Pretul la a mea este 2.519 lei ... nu 4.400 lei asa cum ai zis tu !
Edotec sunt ok si ca orice firma, scopul lor este profitul binenteles. Dupa spusa lor, ei cumpara mai multe modele, le testeaza 2 sapt. si apoi daca merg, comanda mai multe chinezului.Unitatile Lenovo sunt ok, marca este super, deci pe Suzuki vin ca dotare de fabrica. Eu am pe masina un no name chinezesc de vreo 6 ani care merge.Daca te uiti aici, vei gasi oricare unitate, peste ce au ei la 999lei. Garantia, nu cred ca e necesara, se defecteaza se pare destul de greu.Mda, link-ul da erori la copiere, asa ca pe Aliexpres cauti suzuki vitara media unit.De exemplu asta TL7 la 1009lei.
.... dar alea dedicate pt vitara mi se par cam scumpela cele de pe alie ma uitam si eu dar asta inrtebam, daca lumea are ceva experienta cu ele, ca mi-e frica sa nu ma trezesc ca la drum lung si caldura afara se incinge de se inchide sau ia foc