0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salutare, detin un Suzuki Vitara din 2021 si vreau sa spun de la inceput ca nu ma pricep la masini, este prima masina si am avut o problema cu sistemul multimedia Lenovo, nu imi retinea posturile radio mai mult de 2-3 zile. Am dus-o la reprezentanta, cred ca i-au facut un update de firmware si pare ca problema s-a rezolvat insa mi-au distrus meniurile si toate optiunile de pe acolo. Nu pot schimba limba iar in romana este tradus foarte prost, nici o optiune nu corespunde cu ce ar trebui sa scrie acolo. As vrea sa stiu daca exista vreun site (link) oficial de unde sa pot descarca un firmware oficial si sa incerc sa-l reinstalez.Multumesc.
Te duci inapoi la reprezentanta. Daca au stricat-o, sa aduca una noua si sa o schimbe ...
am avut o problema cu sistemul multimedia Lenovo, nu imi retinea posturile radio mai mult de 2-3 zile. Am dus-o la reprezentanta, cred ca i-au facut un update de firmware si pare ca problema s-a rezolvat insa mi-au distrus meniurile si toate optiunile de pe acolo.
gata, am reusit sa conectez telefonul prin Zlink, as sterge mesajul de mai sus dar nu stiu cum..