0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: ASZ din 18.Iun.2020, 11:08:38 a.m.Intrebare: eu nu sunt sigur ca al meu card are CID reinsriptionabil (la cumparare, am fost asigurat ca este .. dar am rezerve) si nici nu stiu cum ar trebui facuta aceasta operatiune de improspatare a hartilor.Ma poate ajuta cineva cu aceasta operatiune ? (si cu ceva info despre cum sa aflu daca e card cu CID reinscriptionabil)Pai, incerci intai sa ii schimbi CID-ul cu cel nou; daca merge, stergi hartile vechi si le pui pe cele noi.
Intrebare: eu nu sunt sigur ca al meu card are CID reinsriptionabil (la cumparare, am fost asigurat ca este .. dar am rezerve) si nici nu stiu cum ar trebui facuta aceasta operatiune de improspatare a hartilor.Ma poate ajuta cineva cu aceasta operatiune ? (si cu ceva info despre cum sa aflu daca e card cu CID reinscriptionabil)
Am un un laptop pe Win10. (si la o adica un laptop pe Ubuntu prin familie)Ma pricep la Windows .. dar nu stiu nimica despre partea cu carduri cu CID reinscriptionabil.(as putea sapa pe net zile intregi si poate distruge intre timp acel card cu testele indicate ... de asta m-ar ajutra fie o descriere pas cu pas ce anume pot face .. sau EVENTUAL sa dau cuiva cardul si sa imi faca instalarea noii versiuni; insa as prefera sa fiu invatat sa pescuiesc nu sa mi se vanda peste )
Asta a aparut? Download link:https://gofile.io/d/4h5hF9Cid:094150414620534499104e6707013200