Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346167 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline promaa2002

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #210 : 19.Feb.2016, 03:11:42 p.m. »
bine maaa asa o sa puna senzori de fum ascunsi care sa opreasca masina daca fumezi in ea , sau o sa sune masina la 112 daca dai o moooie la una...mai glumim !
« Ultima Modificare: 19.Feb.2016, 03:21:30 p.m. de promaa2002 »
  • vitara

Offline magicoolje

« Răspuns #211 : 19.Feb.2016, 03:19:31 p.m. »
:)))

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #212 : 19.Feb.2016, 03:21:37 p.m. »
bine maaa asa o sa puna senzori ascunsi sa opreasca masina daca fumezi in ea , sau o sa sune masina la 112 daca dai o moooie la una...mai glumim !

Se poate si invers, depinde cu cine mergi in masina... :-j.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sirsefu

« Răspuns #213 : 19.Feb.2016, 04:57:45 p.m. »
poate fi si o alta perspectiva. la drum lung copiii nu mai au rabdare sa priveasca pe geam si merge perfect un episod din mickey mouse. prinde bine si in situatii de trafic lent...spre exemplu vara trecuta, cei cativa km intre sinaia si busteni i-am facut in mai bine de o ora. si ce bine a prins vocea lui ilarion ciobanu din profetul, aurul si ardelenii :) eu am un sistem infotainment aftermarket pe scross. si la el e o simpla setare din meniu daca aleg sa functioneze doar cu frana trasa sau oricand. pe principiul disteagerii atentiei...ar putea fi si urmarirea hartilor la navigatie, daca tot vorbim despre asta...

The following users thanked this post: gabineg

Offline Laurentiu

« Răspuns #214 : 19.Feb.2016, 05:07:18 p.m. »
o sa puna senzori de fum ascunsi care sa opreasca masina daca fumezi in ea , sau o sa sune masina la 112 daca dai o moooie la una...mai glumim !
Sa sune masina automat la 112 e in proiect; senzonri antialcool sint deja montati pe masini;  cu legea antifumat e posibil sa puna si senzori pt asa ceva; de ce n-ar pune si pt cite o "moooie" ... cind te rastesti la volan si nu ai centura pusa?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline promaa2002

« Răspuns #215 : 19.Feb.2016, 07:34:58 p.m. »
eu totusi refuz sa cred ca nu este vreo setare soft la multimedia sistem care sa permita vizionare in timpul condusului...
  • vitara

Offline Lerua07

« Răspuns #216 : 19.Feb.2016, 07:41:18 p.m. »
vizionarea de fisiere video in mers NU este deloc indicata. Tentatia de a-ti arunca ochii la ce se intapla in film este mare si foarte periculoasa. Fara sa vrei devi un potential pericol si ptr tine, si ptr cei din masina, si ptr celalti participanti la trafic :baston:. Plictiseala pasagerilor poate fi rezolvata mult mai elegant si mai sigur cu o tableta de 3-4 sute de lei ! :good:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline promaa2002

« Răspuns #217 : 19.Feb.2016, 07:48:35 p.m. »
@lerua07
ok, sunt fumator, eu intreb de unde sa cumpar tigari, tu imi spui ca nu-mi fac bine, asta stiu ! dar eu totusi vreau sa fumez....care-i baiul ?
  • vitara

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #218 : 19.Feb.2016, 08:06:44 p.m. »
Ai dereptate cu privire la ce ai spus mai sus. Dar, in aceiasi nota vorbind, ai cerut tigari intr-un magazin care nu vinde asa ceva si ai refuzat sa crezi. Atunci cauta tu prin rafturi si in magazie si convinge-te. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline pavel_o

« Răspuns #219 : 19.Feb.2016, 08:09:26 p.m. »
@lerua07
ok, sunt fumator, eu intreb de unde sa cumpar tigari, tu imi spui ca nu-mi fac bine, asta stiu ! dar eu totusi vreau sa fumez....care-i baiul ?

este o regula impusa producatorilor pe care nu o pot incalca si atata tot. nu au voie sa introduca o astfel de optiune. sunt oameni care au reusit dupa cum poti vedea pe youtube, dar e pe barba ta. simplu. de ce pamantul e rotund? de ce cerul e albastru si nu verde? asta e