Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345799 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline promaa2002

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #200 : 19.Feb.2016, 01:13:49 p.m. »
am intalnit urm probl, in timpul mersului sistemul multimedia este setat astfel incat nu poti viziona fisiere video, daca incerci iti spune ca din motive de securitate nu poti vedea ci doar auzi (redau aprox) , ok pana aici ! dar eu asta cred ca este pt sofer, ce fac daca vreau sa-i pun un film pasagerului din dreapta, stie cineva cum pot modifica setarea astfel incat sa pot viziona fisiere video si cand masina este in miscare ? multumesc !
  • vitara

Offline magicoolje

« Răspuns #201 : 19.Feb.2016, 01:23:50 p.m. »
Citeste cu atentie aici. S-a mai discutat.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline promaa2002

« Răspuns #202 : 19.Feb.2016, 01:34:11 p.m. »
am gasit cred ceva de genul  sfaturi ca nu e bine in mers sa ai atentia in alta parte bla bla ..., eu intrebam punctual daca se poate modifica setarea astfel incat sistemul sa permita vizionarea de fisiere video si in timp ce masina merge  !
« Ultima Modificare: 19.Feb.2016, 01:36:34 p.m. de promaa2002 »
  • vitara

Offline magicoolje

« Răspuns #203 : 19.Feb.2016, 01:44:04 p.m. »
Scrie pe undeva ca trebuie scoase niste fire... care duc la frana de mana.

Offline promaa2002

« Răspuns #204 : 19.Feb.2016, 01:52:07 p.m. »
aaaa nu asa cu fire, ma gandeam ca poti tu utilizator sa intri in set-up-ul multimedia si sa iti alegi sa se poata viziona  si in timpul mersului....deci sa inteleg ca nu e posibil ! o idiotenie dupa parerea mea ! 
  • vitara

Offline magicoolje

« Răspuns #205 : 19.Feb.2016, 02:17:02 p.m. »
Asta am zis si eu la timpul respectiv

Offline promaa2002

« Răspuns #206 : 19.Feb.2016, 02:34:24 p.m. »
eu sincer sunt chiar revoltat pe astfel de idei ale constructorului auto ! nu am suportat si nu suport constrangerile , sunt matur , lasa-ma frate sa decid eu daca vad sau nu in masina ! aaaaa,  informeaza-ma, fa-ti datoria, dar decizia sa imi apartina mie din convingere !!! nuuuu, tu imi iei optiunea de a seta cum vreau eu ceva ce imi apartine   ! incredibil !
  • vitara

Offline marcone

« Răspuns #207 : 19.Feb.2016, 02:58:01 p.m. »
eu sincer sunt chiar revoltat pe astfel de idei ale constructorului auto ! nu am suportat si nu suport constrangerile , sunt matur , lasa-ma frate sa decid eu daca vad sau nu in masina ! aaaaa,  informeaza-ma, fa-ti datoria, dar decizia sa imi apartina mie din convingere !!! nuuuu, tu imi iei optiunea de a seta cum vreau eu ceva ce imi apartine   ! incredibil !

Contructotii sunt obligati sa faca masinile idiot proof altfel o mierleste unu dintr-un motiv stupid si supriza, nu era specificat in manualul masinii si cosntructorul e bun de plata cateva miliarde bune. Nu trebuie sa-ti dau exemple, sunt destule pe net.
Cumpara-i pasagerului o carte sau ceva de tricotat (zise misoginul din mine) daca nu vrei sa hackuiesti senzorul ala de frana care ii spune unitatii de navigatie daca masina se deplaseaza sau nu.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #208 : 19.Feb.2016, 03:03:03 p.m. »
@marcone, ai intuit extrem de bine, in opinia mea.  :D Si tot din experienta, prefer un pasager in dreapta (fie ca e nevasta, eu,sau vreun prieten) alert la drum si cu instincte de copilot. Cine vrea sa doarma sau sa tricoteze sa mearga in spate. Cat despre multimedia, e bine sa functioneze cum ii place posesorului.
« Ultima Modificare: 19.Feb.2016, 03:05:05 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline mpamfil

« Răspuns #209 : 19.Feb.2016, 03:07:47 p.m. »
Si la alte masini mai scumpe se intalneste aceeasi functionalitate, in schimb daca masina este dotata de exemplu cu ecrane in tetiere se pot rula fisiere video pentru pasagerii din spate, banuiesc ca e o problema de siguranta pe care constructorii trebuie sa o respecte.
Plus ca mi se pare normal sa nu te lase sa rulezi fisiere video, oricat de bun sofer te consideri daca ruleaza ceva care te distrage mai mult de 2 secunde se poate termina urat tare. Oricine spune ca nu se lasa distras in cazul in care ruleaza un video pe ecranul ala minte, nu e  ceva ce poti controla voit.
« Ultima Modificare: 19.Feb.2016, 03:10:31 p.m. de mpamfil »
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

The following users thanked this post: gabineg