0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salutare!A reusit careva sa creeze un playlist din interfata sistemului multimedia sau trebuie creat pe PC (pls, m3u, etc.) si importat pe SD card?
Confirm si eu ca merge cu A5 2015 (SM-A500FU) si Android 6.0.1- LG Mirrordrive 1.2.1.1 - atasat- Unitate media soft v 840 (din 2016)- Am mai instalat si un Navigation Bar pentru a avea tastele hardware pe ecran implementate software.Nu stiu cat de bine merge, ramane de vazut.Cu versiunea 5.x.x (Android L) cu care vine telefonul nu merge mirrorlink. Pentru cine foloseste Odin in scopul de update la ROM - grija la ROM. Cautati in el daca exista vreun fisier "hidden****.img" il stergeti din arhiva ROM-ului si abia apoi scrieti ROM-ul pe telefon. Altfel scrierea esueaza iar telefonul nu mai intra in modul download. Se repara mai greu. Posibil sa fie aceeasi situatie si pentru alte modele Samsung.Acum despre SDC astea chinezessti, acum ca am mirrorlink... hai sa ma bag si eu, ca sa nu mai caut laptopuri vechi sau sa bricolez vreun circuit.
Stie cineva ce firma si model de player este pe vitara cool 2017?Ma intereseaza ce iesiri are (pt montat subwoofer, gen iesiri RCA si remote)Multumesc anticipat.