Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345840 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Florin S.

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1920 : 19.Dec.2018, 10:17:12 p.m. »
Si cat am cautat firul asta de la frana de mana...Am intors internetul cu fundul in sus.Multumesc daniel99.Se pare ca firul rosu ramas in mufa G243 este de la senzorul de lumina care dicteaza luminozitatea ecranului. Ca si informatie acel fir violet te limiteaza in mers la cautarea contactelor din agenda (a nu se confunda cu apeluri recente).
  • Sx4-S-Cross 1,4 AT 2018

The following users thanked this post: John Wayne

Offline tsf

« Răspuns #1921 : 13.Ian.2019, 04:55:11 p.m. »
Eu am cumparat cardul cu navigatia 2018 de la colegul whisky. A functionat si cu variata 840 original instalata pe masina, a functionat si cu update-ul varianta 1860.2 facuta acum cateva zile. Nu cred ca sunt mai multe feluri de carduri deci ceva e in neregula, sigur ai toate firele la locul lor?

Salut.poti te rog sa imi spui de unde ai luat softul?
Multumesc frumos
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline fishman

« Răspuns #1922 : 13.Ian.2019, 06:54:17 p.m. »
Salut
update făcut la dealerul Redtor din Oradea
  • Vitara Passion Silky Metalic 1,6 benzina

The following users thanked this post: tsf

Offline acm0001

« Răspuns #1923 : 03.Feb.2019, 09:27:44 a.m. »
Salutare!

A reusit careva sa creeze un playlist din interfata sistemului multimedia sau trebuie creat pe PC (pls, m3u, etc.) si importat pe SD card?
  • Suzuki Vitara
Vitara Passion M16A Allgrip

Offline andrazgun

« Răspuns #1924 : 07.Feb.2019, 07:50:24 a.m. »
Salutare!

Daca folosesc pentru navigatie un card SD after market sau care n-a fost luat din reprezentanta, nu risc sa pierd garantia? Sunt situatii cand softul masinii a intrat in conflict cu cel de pe card, dand peste cap SLDA. Multumesc.
  • Suzuki Vitara Passion 2018 1.4 4WD AT Ice Grayish Blue/Cosmic Black

Offline mariusl82

« Răspuns #1925 : 07.Feb.2019, 09:16:23 a.m. »
daca e asa cum spui, cum facem cu USB stick-urile?? sunt tot un mediu de stocare

din cate am citit acel port de SD poti sa il folosesti si in alte scopuri, nu doar pentru harti...
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline croco

« Răspuns #1926 : 07.Feb.2019, 01:14:14 p.m. »
Salutare!

Daca folosesc pentru navigatie un card SD after market sau care n-a fost luat din reprezentanta, nu risc sa pierd garantia? Sunt situatii cand softul masinii a intrat in conflict cu cel de pe card, dand peste cap SLDA. Multumesc.

Salut,
Card aftermarket poti folosi doar daca respecta conditia de functioanre a producatorului si anume ca softul scris pe el sa fie scris pentru un CID anume al cardului pentru care s-a conceput versiunea criptata a softului de navigatie. Altfel nu va fi recunoscut de unitate fara a exista alte consecinte.
Ori cata vreme folosesti un card aftermarket cu soft recunoscut de unitate (copiat de pe un original si cu CID clonat) acesta va fi binar identic ca sa ma exprim in termeni IT-isti si unitatea nu are de ce sa intre in conflict cu softul original chiar daca ruleaza de pe alt suport fizic decat s-a gandit Suzuki ca ar trebui sa ruleze.
Softul de navigatie nu va intra in conflict cu firmware-ul SLDA-ulu. Eu folosesc un card aftermarket si nu s-a intamplat asta niciodata.
Daca ai un exemplu concret de situatie cand au fost conflicte spune-ne si noua.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

The following users thanked this post: andrazgun

Offline andrazgun

« Răspuns #1927 : 11.Feb.2019, 08:12:10 p.m. »
Am luat card SD de pe net after market, a venit azi, l-am probat si merge brici. Interfata imi aminteste de Igo 2008, dar e ok. Exact ce-mi trebuie sa nu tin telefonul in priza la drumuri lungi pentru google maps sau waze.
  • Suzuki Vitara Passion 2018 1.4 4WD AT Ice Grayish Blue/Cosmic Black

Offline croco

« Răspuns #1928 : 11.Feb.2019, 11:19:22 p.m. »
O sugestie, seteaza din optiunile aplicatiei de navigatie modul de ghidare la Fastest in loc de Shortest, la o scara mai mica face ce face si Waze, util pentru evitarea bulevardelor mari si aglomerate.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline sergiupapuc

« Răspuns #1929 : 12.Feb.2019, 07:20:51 a.m. »
Salut,

Ma lamureste si pe mine cineva, care ar fi avantajul folosiri unui card SD cu navigatia oferita de sistem, in fata Google Maps/Waze?...de ce as folosi un sistem fara update la zi, si cu multe lacune?
  • Vitara 2019 1.4BoosterJet AllGrip AT Passion