0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut,eu sunt interesat de un card cu CID schimbabil. Am cateva intrebari, o sa-ti trimit un PM.Multumesc.
Citat din: ariciul din 15.Dec.2017, 07:17:12 p.m.Partea dinspre unitatea multimedia se conecteaza la masa (eu asa stiam) iar celalalt capat se lasa in aer. Cred ca se conecteaza la masa ca sa nu colecteze vreun semnal parazit, daca sta la masa permanent unitatea crede ca ai frana de mana trasa. Cei cu Passion fara navigatie cred ca le ajunge numai taierea acelui fir, dar la Spirit si Luxus s-ar putea sa nu fie de ajuns!Despre taiatul fierelor:Eu "am trecut" prin asa ceva si spun din ceea ce am facut. Trebuie intrerupt firul violet din mufa alba, mica, cel care face conexiunea cu calculatorul central al masinii. Prin acel fir circula informatia legata de viteza masinii. Daca se leaga la masa, nu cred ca e bine. Am atasat doua imagini cu firul, mufa si taietura (intreruperea) acestuia. In prima imagine se vede mufa cu toate trei firele, cu indicatie catre cel care trebuie intrerupt. In cea de a doua imagine, se vede cum am intrerupt eu firul respectiv (l-am extras din mufa si l-am izolat). Nu am legat nimic la masa, iar unitatea reda filmele, indiferent de viteza de "croaziera". Despre legarea unui fir la masa: am incercat varianta (nu mai retin, exact, care a fost firul), dar functiona pana pe la viteza de 10km/h. De indata ce depaseam viteza asta, se intrerupea imaginea filmului. Deci, NU. Apoi legat de Passion: varianta aceasta de Vitara are navigatie, doar ca nu a fost livrata, din fabrica, cu SD-ul cu programul de navigatie si cu hartile. Dar oricine are Passion poate introduce in multimedia un SD card cu navigatia, iar softul il va recunoaste si se va activa navi. Exact am patit si eu, mi-a modificat niste ecrane de la Navi, iar acum nu pot sa revin la setarile pe care le-a avut initial. Imi declar, in continuare, disponibilitatea pentru ajutarea oricarui proprietar/utilizator de Vitara pentru rezolvarea acestei problemutze.Drumuri bune (pentru bucuresteni este o gluma, nu ma injurati).
Partea dinspre unitatea multimedia se conecteaza la masa (eu asa stiam) iar celalalt capat se lasa in aer. Cred ca se conecteaza la masa ca sa nu colecteze vreun semnal parazit, daca sta la masa permanent unitatea crede ca ai frana de mana trasa. Cei cu Passion fara navigatie cred ca le ajunge numai taierea acelui fir, dar la Spirit si Luxus s-ar putea sa nu fie de ajuns!