Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345851 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1890 : 13.Nov.2018, 09:45:47 a.m. »
La un astfel de card se pot face upgrade-uri nelimitate ale CID-ului.

Daca vreti sa aveti loc si de ceva muzica, filme, etc. sunt necesare carduri cu capacitate mai mare.

Adica, pe langa hartile de navigare poti sa pui si ceva muzica. Si cum le accesezi? Pentru ca iti dispare (stanga jos) meniul pentru multimedia si e inlocuit cu cel pentru navigare...
Parca se muta în cadranul din stânga sus cu radio.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline dacbuc

« Răspuns #1891 : 13.Nov.2018, 09:49:54 a.m. »
Exact: meniurile Radio si Media se contopesc intr-unul nou Listen.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

The following users thanked this post: acm0001

Offline ngeo

« Răspuns #1892 : 13.Nov.2018, 01:29:46 p.m. »
@Ruhestand  Pentru mine waze nu este chiar fenomenal. Telefonul gaseste 2-3 sateliti iar navigatia masinii 8-14... Plus :)
Daca tot am platit HU-ul de ce sa nu il folosesc?  In alte conditii cumparam un radio de 50 de dolari 2Din....
  • Masina

Offline Ruhestand

« Răspuns #1893 : 13.Nov.2018, 01:48:00 p.m. »
@ngeo conteaza cati sateliti gaseste? nu m-a dus niciodata waze-ul in alta parte decat destinatia setata :P
in plus, waze-ul e actualizat la zi si mai are si date aproape reale din trafic...
referitor la radio...pai eu pe display-ul masinii folosesc waze-ul...de asta nu inteleg de ce m-as chinui cu navigatia ei :)
  • Suzuki Vitara S

Offline jodko

« Răspuns #1894 : 15.Nov.2018, 12:35:13 p.m. »
Maine vreau sa imi iau un alt telefon si vreau sa trec pe android (pana acum am avut iphone). Nu stiu insa daca merge android auto, folosesc mult apple carplay. Am incercat in weekend sa conectez un s8 si imi tot intra in mirrorlink desi era setat ca prioritar sa fie android auto. Se fac ceva setari speciale la telefon sau care este treaba?
  • Vitara S MT

Offline aavii

« Răspuns #1895 : 15.Nov.2018, 12:45:56 p.m. »
Cred ca ai nevoie de aplicatia Android Auto dar cred ca cel mai bine ii las pe posesorii de android sa comenteze.
Parerea mea este ca cel putin in materie de conectivitate si de cum ar trebui sa functioneze lucrurile ai facut un usor downgrade. Bineinteles ca vin restul de motive pe care le stii mai bine :)
Lucrurile ar sta cam asa:
Apple CarPlay = Android Auto (iOs vs Android)
MirrorLink este tot ceva gen Android Auto doar ca este valabil pentru anumite marci de elecetronice si anumite marci si modele de telefoane
  • Suzuki Vitara S grade

Offline jodko

« Răspuns #1896 : 15.Nov.2018, 12:54:24 p.m. »
Cred ca ai nevoie de aplicatia Android Auto dar cred ca cel mai bine ii las pe posesorii de android sa comenteze.
Parerea mea este ca cel putin in materie de conectivitate si de cum ar trebui sa functioneze lucrurile ai facut un usor downgrade. Bineinteles ca vin restul de motive pe care le stii mai bine :)
Lucrurile ar sta cam asa:
Apple CarPlay = Android Auto (iOs vs Android)
MirrorLink este tot ceva gen Android Auto doar ca este valabil pentru anumite marci de elecetronice si anumite marci si modele de telefoane

Am un 5s pe care nu il mai tine bateria.. cam e nevoie de un upgrade.
  • Vitara S MT

Offline wolfin

« Răspuns #1897 : 15.Nov.2018, 01:27:22 p.m. »
instaleaza AA din AAapk varianta arm ...64???

important: cablul de date sa fie original sau care sa accepte schimb de date.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: jodko

Offline Danke

« Răspuns #1898 : 15.Nov.2018, 02:54:27 p.m. »
Am achizitionat card samsung evo 32 GB portocaliu cu navigatie 2018 de la Dan din Sibiu si merge bine
  • Suzuki Ignis 2018

Offline wolfin

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Gby