Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345855 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Zota_Dragos

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1880 : 28.Oct.2018, 02:15:24 p.m. »
Mersi frumos kellogs!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline Danke

« Răspuns #1881 : 09.Nov.2018, 03:02:56 p.m. »
Salut,
am cautat un card de navigatie pe net, am vazut anunturi pe olx ca sunt carduri originale de vanzare in jur de 300 lei, daca iau cardul respectiv, se poate face update la harti in viitor? Am vazut pe site-ul suzuki.navigation.com ca se pot actualiza hartile doar cu serial number de la dispozitiv. Cumva cardurile vandute de suzuki impreuna cu masina sunt imperecheate cu serial number de la echipament?
  • Suzuki Ignis 2018

Offline Lerua07

« Răspuns #1882 : 09.Nov.2018, 03:17:54 p.m. »
La ritmul in care se construiesc la noi sosele noi, nu vad de ce va chinuiti atat cu update la harti. Cred ca la noi, cele puse de Suzuki vor fi bune si peste 10 ani !  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: ariciul

Offline AEK

« Răspuns #1883 : 09.Nov.2018, 03:54:21 p.m. »
La ritmul in care se construiesc la noi sosele noi, nu vad de ce va chinuiti atat cu update la harti. Cred ca la noi, cele puse de Suzuki vor fi bune si peste 10 ani !  >:)
Da, tocmai au scos o noua autostrada care nu era prevazuta in ultimul Master Plan. Deci eu spun ca mai bine e sa asteptam noul Master Plan decat update-ul hartilor!

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

• VITARA Passion

Offline croco

« Răspuns #1884 : 09.Nov.2018, 04:00:24 p.m. »
Salut,
am cautat un card de navigatie pe net, am vazut anunturi pe olx ca sunt carduri originale de vanzare in jur de 300 lei, daca iau cardul respectiv, se poate face update la harti in viitor? Am vazut pe site-ul suzuki.navigation.com ca se pot actualiza hartile doar cu serial number de la dispozitiv. Cumva cardurile vandute de suzuki impreuna cu masina sunt imperecheate cu serial number de la echipament?

Salut,
Nu se pot face update la harti in viitor la cardul pe care il cumperi. Softul e imperecheat cu CID ul cardului care insa nu e reinscriptibil la cele vandute de Suzuki. Motiv pentru care nu poti updata continutul original.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline dacbuc

« Răspuns #1885 : 09.Nov.2018, 06:05:58 p.m. »
La un astfel de card se pot face upgrade-uri nelimitate ale CID-ului.

Daca vreti sa aveti loc si de ceva muzica, filme, etc. sunt necesare carduri cu capacitate mai mare.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #1886 : 12.Nov.2018, 05:56:34 p.m. »
Ai cumparat? Ti-a mers?
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Ruhestand

« Răspuns #1887 : 12.Nov.2018, 06:03:57 p.m. »
intrebare: de ce va bateti capul cu navigatia asta si nu folositi waze-ul? telefon banuiesc ca aveti...waze e gratis...androidauto e gratis...pe cand cardul ala va costa cateva sute de lei...
eu am card de la dealer...dar am folosit navigatia ei doar "de test".
mai dau drumul la harta din cand in cand daca vreau sa ma orientez in spatiu...fara sa folosesc navigatia. si asta doar daca n-am telefonul conectat prin cablu
  • Suzuki Vitara S

Offline dacbuc

« Răspuns #1888 : 12.Nov.2018, 06:45:24 p.m. »
@musicall Da, am luat si am reusit sa modific relativ usor CID-ul.

Si eu fac la fel: folosesc rar navigatia, dar mai arunc un ochi pe harta cand caut rute alternative.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline acm0001

« Răspuns #1889 : 13.Nov.2018, 09:23:46 a.m. »
La un astfel de card se pot face upgrade-uri nelimitate ale CID-ului.

Daca vreti sa aveti loc si de ceva muzica, filme, etc. sunt necesare carduri cu capacitate mai mare.

Adica, pe langa hartile de navigare poti sa pui si ceva muzica. Si cum le accesezi? Pentru ca iti dispare (stanga jos) meniul pentru multimedia si e inlocuit cu cel pentru navigare...
  • Suzuki Vitara
Vitara Passion M16A Allgrip