Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345862 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline chriss

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1850 : 08.Oct.2018, 09:20:52 p.m. »
cititi asta:
https://richard.burtons.org/2016/07/01/changing-the-cid-on-an-sd-card/
https://richard.burtons.org/2016/07/31/cid-change-on-sd-card-update-evoplus_cid/

AICI AVETI HARTA 2018,CID ETC....
drive.google.com/open?id=1fGHnFr1FSwQtexWl80gGSWnyh4GZ-aRW

L.E daca suntem offtop,rog mutare
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

The following users thanked this post: ngeo, andrazgun

Offline iandre1976

« Răspuns #1851 : 09.Oct.2018, 11:27:03 a.m. »
Salut,sa inteleg ca va fi un update la unitate sau sau la softul de navigare?
  • Swift 2018 Passion 1.2 2WD
Daca cineva iti spune ca esti neprofesionist aminte-i ca Titanicul a fost construit de ingineri iar Noe nu era decat un biet cioban.

Offline dacbuc

« Răspuns #1852 : 09.Oct.2018, 06:40:13 p.m. »
Este un update de harti.
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline solymir

« Răspuns #1853 : 10.Oct.2018, 11:41:30 a.m. »
O să postez aici problema, dacă nu rog mutarea.

Buba este că nu mai funcționează media playback prin Bluetooth. Acum am iOS 12 & iPhone XS. Până acum a funcționat perfect pe iOS 10, Android 7, 8. La fel, telefonul funcționează pe căști Bluetooth. Deci independent, ambele devices funcționează... împreună nu. Ce am văzut la SLDA e că:
Atunci când se conectează prima dată, oprește radio, mută pe muzică o fracțiune de secundă, se vede titlul melodiei și artistul și comută înapoi pe radio. In timpul asta telefonul vede Suzuki Bluetooth ca output.
Dacă mut manual pe Bluetooth, îmi spune că "This device does not contain any media files". Asta se întâmpla totuși și pe iOS 10, deci pare ceva specific de iPhone...

Am resetat unitatea fără nici un rezultat. Telefonul, la fel. Vreo idee? Orice? Parcă nu aș vrea să fâțâi carplay pentru fiecare 10 minute de condus...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline kellogs

« Răspuns #1854 : 12.Oct.2018, 08:49:31 a.m. »
tocmai mi'a raspuns chinezul.

Citat
hI

you can send us CID and we make cards with that CID

please see following price
16GB 6.5USD/PCS

32GB 11.0USD/PCS
quantity less than 100pcs will charge 20usd sample cost extra
freight is 30USD by DHL 3-7days arrival or 15USD by China post 15-30days arrival
please confirm if you want order some cards
Regards
Lily

Lily Zeng   Shenzhen Huaheng Mao Technology Co., Ltd.

Inteleg ca cele de 16 GB ar costa cam 20 + 15 + n*6.5 USD. Unde n e numarul celor care ne strangem sa comandam - in caz ca cele de pe aliexpress dau rateuri. @BrSx4 sa ne spui daca reusesti!

Observ ca cel de pe aliexpress e bun. Intrucat am gasit laptop vechi cu ce ii trebuie am sa merg si eu pe aceasta ruta. Pentru cine doreste SDC-uri din cele de la chinezul de mai sus il gasiti la https://www.alibaba.com/product-detail/Promotional-change-cid-sd-card_60619159489.html?spm=a2700.galleryofferlist.normalList.2.67027e2cev5Syj
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline iandre1976

« Răspuns #1855 : 12.Oct.2018, 10:09:04 a.m. »
Salut,chinezu o sa scrie doar CID-ul pe care il trimiti,ulterior nemaiputand sa schimbi acel CID la urmatorul update de harti.Din punctul meu de vedere singura solutie viabila pe termen lung este achizitionarea unui card care permite schimbareaCID.De gasit se gasesc chiar daca la un pret destul de mare.Pana acum am luat doua carduri de pe OLX unul cu harti 2017 care este facut la chinezii de mai sus la care CID a fost scris la ei si care nu mai poate fi schimbat si un Samsung EVO la cu harti 2018 la care pot schimba CID de cate ori doresc
Daca cineva iti spune ca esti neprofesionist aminte-i ca Titanicul a fost construit de ingineri iar Noe nu era decat un biet cioban.

Offline ngeo

« Răspuns #1856 : 12.Oct.2018, 02:49:41 p.m. »
Cardurile de 16GB nu functioneaza indiferent de cid,model,etc * ** Min 32GB,Max 32GB. :-O
  • Masina

Offline iandre1976

« Răspuns #1857 : 12.Oct.2018, 03:01:59 p.m. »
Ba functioneaza si card de 16GB si de 64GB(am testat personal la un coleg de munca).Trebuie doar sa permita schimbare CID si aici cu succes doar la Samsung EVO,EVO+ fabricate pana in aprilie 2016.Cei care vand pe OLX cumpara sau imprumuta un card original,copiaza continutul si CID si le comanda apoi in China inclusiv cu logo.Acelesi discutii sunt si pe celelate forumuri (Ford,Opel,Mazda) referitoare la tipul de carduri.

Offline 3lzOR4B

« Răspuns #1858 : 16.Oct.2018, 06:56:10 p.m. »
@chriss
Multumim pentru harti! Functioneaza perfect. Scrise pe Samsung Evo+ 32GB( cu CID reinscriptibil, bineinteles)...Cardul il am de la un coleg care a luat 2 buc de pe eBAY...Unul dintre ele e la mine acum ;)
  • Vitara 2017

Offline chriss

« Răspuns #1859 : 17.Oct.2018, 12:29:00 a.m. »
Ma bucur ca am putut sa ajut.
Eu nu ma mai complic cu harti,carduri etc..Acum ma intereseaza limba Romana pe care sper sa reusesc sa o am instalata pana la sf.lunii .
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip