Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345863 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1780 : 05.Iun.2018, 09:18:21 p.m. »
Salut, fiind unitate comuna vitara/s-cross va pun si eu o intrebare
Am constatat ca la conectarea prin bluetooth nu mai vede contactele si lista de apeluri, prin cablu e ok
Masina are 1 an si nu am facut update la soft, insa pana acum 2 saptamani functiona bine.
A mai patit cineva ceva similar?
Ps patesc la fel cu ambele iphone 6 si 6s
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline JMu

« Răspuns #1781 : 05.Iun.2018, 10:17:23 p.m. »
Imi poate confirma cineva codul corect al cardului de navigatie compatibil Vitara Passion 2017?

990E0-62RA1-000 sau 39921-54PA2? Multumesc.
Mulți (XDA) zic ca ar fi același lucru, doar au schimbat numele și codurile oe. Dar am găsit informații cum că doar "upgrade kit", adică primul cod, va activa pe unitate partea de navigatie, pentru că pe echipările care nu au sdul standard nu exista zona de hartă.
Pentru siguranță eu aș lua prima variantă. Vindea cineva pe la bursă carduri, poate e amabil și răspunde la un mesaj privat.  ;)
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline dacbuc

« Răspuns #1782 : 05.Iun.2018, 10:37:59 p.m. »
Prea tarziu: tocmai l-am comandat pe celalalt!
Pe net am gasit insa asa: "990E0-62RA-000 seems not to work in an 2017 vitara, but should work in vitara before 2017".

Acuma, fie ce-o fi, va tin la curent...
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline trifi

« Răspuns #1783 : 05.Iun.2018, 11:05:03 p.m. »
Reset?Restore? :good:
Ai patit chestia asta?
  • Suzuki Vitara S Allgrip

Offline farul

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
    • Constanta
« Răspuns #1784 : 06.Iun.2018, 10:11:08 a.m. »
Prea tarziu: tocmai l-am comandat pe celalalt!
Pe net am gasit insa asa: "990E0-62RA-000 seems not to work in an 2017 vitara, but should work in vitara before 2017".

Acuma, fie ce-o fi, va tin la curent...

In atasament este cardul de pe Vitara 2017, functioneaza fara probleme.
Suzuki Vitara Luxus AT 2017 benzina

Offline ngeo

« Răspuns #1785 : 06.Iun.2018, 12:10:19 p.m. »
@trifi Nu am dat reset/restore niciodata pentru ca unitatea mea a venit din fabrica cu versiunea de soft ce contine android auto. Functioneaza luminozitatea in parametrii manualului. Nu s-a blocat niciodata. Am fost doar curios sa vad daca se poate regla si cum lucreaza luminozitatea si am gasit in meniu optiunea de reset.
In rest A.A. nu-l folosesc.

Ce ai de pierdut la reset?
  • Masina

Offline dacbuc

« Răspuns #1786 : 06.Iun.2018, 03:34:46 p.m. »
@farul

Intrebarea este daca acest card poate activa navigatia pe o Vitara Passion (care din fabrica exista, dar vine inactiva)?
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline ngeo

« Răspuns #1787 : 06.Iun.2018, 05:38:51 p.m. »
Eu inteleg ca sunt pe piata doua carduri.
Unul upgrade kit si altul maps. Adica primul doar trezeste meniul din primul cadran stanga jos? Iar al doilea contine hartile?
Suna cam aiurea. Cardul folosit de mine cu hartile contine si programul. Activeaza cadranul corespunzator si la apasare deschide harta,meniul exact ca in manualul slda.
Nu vad sensul upgrade kit in limita cunostintelor deduse. Nu vad sensul vanzarii lui oficiale. Cine vrea doar un cadran activ fara harti? Ori posibil ca hartile de garmin sa fie rulate dupa. Asta implica doua plati,doua carduri sau se populeaza cu harti dupa...

LE: Intreaba un dealer. Eu sunt satul de drumuri,telefoane,emailuri. Szk Romania tot la dealer te va trimite.
« Ultima Modificare: 06.Iun.2018, 05:59:15 p.m. de ngeo »
  • Masina

Offline JMu

« Răspuns #1788 : 06.Iun.2018, 06:17:50 p.m. »
Nu doar activează opțiunea, ci și activează opțiunea. Dar sunt doar presupuneri oricum.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline trifi

« Răspuns #1789 : 06.Iun.2018, 09:13:36 p.m. »
@trifi Nu am dat reset/restore niciodata pentru ca unitatea mea a venit din fabrica cu versiunea de soft ce contine android auto. Functioneaza luminozitatea in parametrii manualului. Nu s-a blocat niciodata. Am fost doar curios sa vad daca se poate regla si cum lucreaza luminozitatea si am gasit in meniu optiunea de reset.
In rest A.A. nu-l folosesc.

Ce ai de pierdut la reset?
Eu am facut update-ul de soft la 1850.2 (la reprezentanta) si dupa aceea luminozitatea ecranului nu se mai reduce la aprinderea farurilor sau noaptea, chiar daca nu este setata pe maxim (acum este pe 3, e relativ acceptabila noaptea) si voiam sa stiu daca se rezolva cu reinstalarea 1850.2 sau intr-un alt fel mai usor. Sau e pur si simplu un bug. Folosesc  AA pentru waze si de aceea imi trebuie 1850.
  • Suzuki Vitara S Allgrip