Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345876 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1740 : 04.Mai.2018, 03:51:16 p.m. »
Ăsta e şi motivul pentru care am păstrat Igo pe vechiul telefon. Nu se ştie niciodată. Plus că eu sunt mai prevăzător decât Papa: iau cu mine şi traseele principale tipărite.

Offline zappu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #1741 : 04.Mai.2018, 03:52:11 p.m. »
Aici ma gandesc si eu ca multi dintre operatori n-au mereu semnal si de aceea optez pentru GPS clasic. Poate unora li se pare ca n-as vrea sau ca sunt zgarcit, dar nu sunt, ci numai ca poti s-o patesti, nu zic ca n-ai pati-o si cu cel clasic, ca se poate intampla, eu de ex am patit-o in Budapesta, cand trebuia sa ajung inapoi spre casa si m-am trezit ca pe vechiul Mio nu-mi mai fuctionau satelitii, adica nu-i mai gasea deloc, pana cand a trebuit sa ajung undeva spre iesirea din oras si i-a vazut  =)). Adica sa nu va mire, ca probleme de genul acesta pot aparea oriunde  :D
  • Suzuki Vitara Allgrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1742 : 04.Mai.2018, 03:54:17 p.m. »
Cam asa arata pe telefonul meu folder-ul aplicatiilor de calatorii (2 online + 3 offline, sa fie)...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: ..., zappu

Offline zappu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
    • Bucuresti
« Răspuns #1743 : 04.Mai.2018, 03:55:33 p.m. »
Cam asa arata pe telefonul meu folder-ul aplicatiilor de calatorii...

Nu-i rau. Toate sunt gratuite din cele mentionate de tine in poza respectiva?
  • Suzuki Vitara Allgrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1744 : 04.Mai.2018, 03:57:09 p.m. »
Yep. Locus Map - doar daca esti amator de bricolat, cu harti custom&stuff...

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #1745 : 04.Mai.2018, 04:00:57 p.m. »
Eu am comis-o în Budapesta, păcălit şi de întârzierea Gmaps, aici, venind pe şoseaua de pe malul Dunării: https://www.google.ro/maps/@47.5021116,19.0399263,3a,75y,318.96h,71.72t/data=!3m6!1e1!3m4!1sknyXyafE4mrgzpEzP6-lMg!2e0!7i13312!8i6656?hl=ro
Noroc că era Paşte, pustiu, dar tot m-a "claxonat" vatmanul tramvaiului care venea din sens opus. În apărarea mea pot spune că eram obosit după 11 ore de drum şi mi s-a părut că n-am voie pe drumul în faţa căruia era semnul de STOP şi săgeată la dreapta, ci pe linia de tramvai, cum e la noi.

Tot Gmaps m-a păcălit seara în Olanda, la ieşirea dintr-o parcare subterană am luat-o pe banda destinată exclusiv autobuzelor câteva sute de metri, pentru că nu avusese timp să-şi ia locaţia...

Offline jupanul1

« Răspuns #1746 : 04.Mai.2018, 04:01:30 p.m. »
Pentru a satisface pofta de hărți off-line există OSM, cu n aplicații de navigare, după gust. Mie îmi pare că hărțile sunt destul de precise.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline DeuxEx

« Răspuns #1747 : 08.Mai.2018, 04:03:56 p.m. »
Stie cineva daca exista posibilitatea de a face un upgrade sistemului de navigatie in asa fel incat sa primesti indicatiile in limba romana? Eu nu am probleme cu engleza, dar nu o sa conduc numai eu autoturismul. Apropo, de saptamana asta sunt si eu proprietar de Vitara S.

Trimis de pe Xiaomi Note 4

• Suzuki Vitara S 1.4 AllGrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1748 : 08.Mai.2018, 11:36:00 p.m. »
Pe net sunt doua  SD-uri, un  990E0-62RA1ß000 si un 39921-54PA2. As lua unul pentru Vitara mea din 2016 dar nu stiu pe care...Ce ma sfatuiti?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline catalin.b

« Răspuns #1749 : 09.Mai.2018, 07:41:41 p.m. »
Salutare tuturor.
Văd că lumea se tot interesează de cardul de navigaţie pentru Vitara.
Părerea mea este că nu merită să daţi banii pe el. Repet, este părerea mea şi o să argumentez în continuare.
Aşadar, am achziţionat acum o lună de zile o Vitara cu dotări Spirit, deci cu navigaţie inclusă. Înainte vreme mă foloseam de un gps dedicat pe care de-a lungul timpului am instalat şi folosit Sygic şi cam toate vesiunile de iGo (8.x, 2.0, 2.4, NextGen). Când am văzut că noua mea maşină o să aibe gps inclus, am zis "wow", în sfârşit scap de ventuza din geam. Ştiţi ce? Cred că o să revin la ea.
În primul rând hărţile nu sunt actualizate. Am făcut un back-up al cardului şi am avut curiozitatea să-mi arunc o privire prin fişierele "ascii". Data hărţilor este septembrie 2016. Adică atunci au fost compilate, deci conţinutul lor este de pe la începutul lui 2016. Dovadă este şi faptul că, spre exemplu, centura Braşovului nu o are. Şi aici nu este vorba numai de drumuri noi, ci şi de sensuri unice, sensuri giratorii etc.
Un gps cu hărţi neactualizate, este un gps nefolositor.
În al doilea rând funcţiile. Trebuia să plec într-o mică vacanţă, m-am dus de cu seară la maşină să fac traseul pe gps. Am ales destinaţia, am pus un punct internediar, am salvat şi m-am dus liniştit în casă, convins că asta a fost tot. A doua zi, surpriză: am încărcat traseul, numai că punctul intermediar nu mai era. Ca om cu experienţă in utilizarea gps-urilor, am găsit o soluţie de compromis. Am salvat punctul intermediar ca o destinaţie de sine stătătoare, apoi l-am încărcat peste traseul principal ca punct intermediar. Cu asta "am căzut la pace" cu noul gps. Pe drum însă, încă o surpriză neplăcută: când următoarea manevră era un sens giratoriu, nu vedeam afişată pe a câta ieşire trebuie să părăsesc giratoriul. Toate celelalte programe de navigaţie folosite de mine îţi afişau un număr care reprezenta pe a câta ieşire trebuie să părăseşti giratoriul. Acum trebuia să mă uit atent la detaliile grafice de pe hartă. Asta m-a cam enervat, pentru că în loc să fi atent la condus, trebuie să-ţi mijeşti ochii pe ecranul gps-ului că să vezi cum trebuie să procedezi în giratoriu, tocmai în giratoriu, unde de regulă este aglomerat şi trebuie să fi atent drum.
După ce am instalat Android auto şi am constatat că nu am acces decât la GoogleMaps, cochetez cu ideea de a mă întoarce la vechiul meu gps dedicat.
Am ţinut să vă împărtăşesc această dezamăgire a mea cu privire la navigaţia de pe Vitara, în ideea că poate unora le va fi de folos.
Toate cele bune
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit 4WD

The following users thanked this post: Costique, SuViPa