Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345888 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline zappu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1720 : 04.Mai.2018, 12:49:37 p.m. »
Salutare. Am vazut ca se discuta foarte pe aici de Suzuki si aici ma refer pe partea de Navigatie, am si eu un Suzuki Vitara Allgrip 2017, la care ieri seara am facut update de firmware de la 0850 la 1850 si vroiam sa va intreb, pentru zona de navigatie, cum o pot obtine, adica am vazut ca trebuie cumparat un SD Card cu GPS prorpiu-zis si acum vroiam sa va intreb exista vreo solutie fara acel SD Card, nu ma intereseaza cu Google Android prin Mirror Link, deoarece de partea aceea stiam si eu? Multumesc si astept un feedback din partea voastra.
  • Suzuki Vitara Allgrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #1721 : 04.Mai.2018, 12:57:54 p.m. »
din cate stiu eu, pe card e stocata (doar?) harta...nu cred ca poti folosi navigatia altfel.
eu prefer waze-ul prin Android Auto. l-am testat zilele astea si merge impecabil.
  • Suzuki Vitara S

Offline zappu

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #1722 : 04.Mai.2018, 01:01:51 p.m. »
Sa inteleg, ca fara acel card, nu prea poti face mai nimic, corect?
  • Suzuki Vitara Allgrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #1723 : 04.Mai.2018, 01:06:53 p.m. »
sincer sa fiu n-am fost curios sa vad ce contine exact - am masina abia de 1 saptamana.
banuiesc totusi ca poate fi clonat...nu cred ca e musai sa iei un card de la ei...fara card n-ai cum sa folosesti navigatia pentru ca harta ocupa destul spatiu...spatiu de stocare pe care nu-l ai altundeva...
  • Suzuki Vitara S

Offline zappu

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #1724 : 04.Mai.2018, 01:11:05 p.m. »
Am inteles ca acel card are un CID, un cod care este unic de la Suzuki si nu se poate clona, dar se poate face update la ei pe site nu ma intreb, ca nu stiu cum, am intrebat si eu pe la diferite service-uri.
  • Suzuki Vitara Allgrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #1725 : 04.Mai.2018, 01:18:32 p.m. »
personal iti recomand waze. e gratis...merge bine...ai live traffic...
navigatia masinii e limitata; de ex. adresa mea de domiciliu nu exista si nu pot selecta decat numerele pe care mi le da sistemul...
  • Suzuki Vitara S

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1726 : 04.Mai.2018, 01:26:59 p.m. »
Am inteles ca acel card are un CID, un cod care este unic de la Suzuki si nu se poate clona, dar se poate face update la ei pe site nu ma intreb, ca nu stiu cum, am intrebat si eu pe la diferite service-uri.

Dacă nu ai acel card nu ai la ce face update. Trebuie mai întâi să-l cumperi.
Ai două variante,de la dealer sau din diverse alte locuri. Dacă nu ai probleme de moralitate vis-a-vis de lucrurile piratate, poți găsi în secțiunea Publicitate o sursă.

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?board=26.0

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1727 : 04.Mai.2018, 01:28:02 p.m. »
Stiu ca topicul are 172 pagini, dar el contine raspunsuri la multe intrebari. Trebuie numai rasfoit... ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline zappu

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #1728 : 04.Mai.2018, 01:54:59 p.m. »
Am gasit cu 300 RON la un service, sa cumpar cardul respectiv nou, nout. Singura problema, este ca va trebui sa-l actualizez anual, dar nu ma deranjeaza. Waze in afara imi trebuie Roaming si nu stau sa arunc cu banii pe fereastra pe Roaming.
  • Suzuki Vitara Allgrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #1729 : 04.Mai.2018, 01:57:28 p.m. »
mda...depinde si de abonamentul pe care-l ai. eu am vreo 8 GB pe luna in Roaming...iar waze-ul nu consuma chiar atat de mult.
  • Suzuki Vitara S