Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345891 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steph

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1710 : 23.Apr.2018, 05:22:54 p.m. »
Unitatea se ghideaza dupa senzorul de lumini sau in functie de comutatorul acestora. Pentru cine vrea sa mearga cu farurile aprinse ziua, cum zicea cineva mai sus se da lumina bordului la maxim din stickul CB-ului. Daca e la penultima treapta unitatea trece in functie de caz de pe modul de zi pe cel de noapte. Pe ultima treapta ramane in modul de zi tot timpul. 
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline jupanul1

« Răspuns #1711 : 23.Apr.2018, 05:41:36 p.m. »
... lumina bordului... Daca e la penultima treapta unitatea trece in functie de caz de pe modul de zi pe cel de noapte. Pe ultima treapta ramane in modul de zi tot timpul. 

Asta e documentată în vreun manual? Sau e constatată pe viu? Recunosc, n-am băgat de seamă asemenea... subtilitate.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: sx4fan

Offline steph

« Răspuns #1712 : 23.Apr.2018, 05:53:06 p.m. »
N-am citit manualul. Mi-a aratat si mie @Ash. Confirm ca e valabil si la S-Cross.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline catalin.b

« Răspuns #1713 : 23.Apr.2018, 06:29:04 p.m. »
Unitatea se ghideaza dupa senzorul de lumini sau in functie de comutatorul acestora. Pentru cine vrea sa mearga cu farurile aprinse ziua, cum zicea cineva mai sus se da lumina bordului la maxim din stickul CB-ului. Daca e la penultima treapta unitatea trece in functie de caz de pe modul de zi pe cel de noapte. Pe ultima treapta ramane in modul de zi tot timpul.

Vă mulţumesc tuturor pentru răspunsuri.
Am verificat ce a scris @steph şi funcţionează. Am dat luminile bordului la maxim şi apoi indiferent pe ce poziţie am pus farurile, unitatea multimedia a rămas în mod "day" (ca să folosesc termenul din manual). Testul a fost făcut ziua, pe lumină.
Mulţumesc încă odată.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit 4WD

Offline catalin.b

« Răspuns #1714 : 23.Apr.2018, 06:37:11 p.m. »
Cum faci sa ti se intample asta? :) Unitatea media are prorpiul sistem night mode care depinde de luminozitatea ambientala, adica eu intru in pasaj, se aprind farurile dar nu tot timpul navigatia trece pe modul noapte.

Unitatea multimedia intra în mod noapte când puneam farurile pe ultima poziţie, cea pentru aprindere a luminilor de întâlnire. Dacă luminozitatea bordului este dată la maxim, nu se mai întâmplă asta, cel puţin nu ziua.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit 4WD

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1715 : 23.Apr.2018, 06:55:41 p.m. »
nici noaptea :)

Offline jupanul1

« Răspuns #1716 : 23.Apr.2018, 06:58:47 p.m. »
Hmm... aveam impresia că unitatea multemedia are așa... un fel de viață a ei în ceea ce privește iluminarea. Mă rog, mai puțin comutarea zi-noapte, comutare forțată de aprinderea voluntară (deci nu pe modul AUTO) a farurilor.

Interesant!

Offline aavii

« Răspuns #1717 : 23.Apr.2018, 07:01:40 p.m. »
nici noaptea
pai panourile de bord nu înseamnă neaparat și unitatea multimedia.
deși așa ar trebui sa fie,logic, ceva imi spune ca in cazul vitarei.. al slda-unui mai concret, mai apare o voința proprie

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S grade

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1718 : 23.Apr.2018, 07:05:00 p.m. »
Are ceva viata proprie si ea. Poti sa-i reglezi luminozitatea fiecarui mod zi/noapte.  Asa zice manualul, eu nu am avut deci nici nu pot sa confirm sau sa infirm.  :)

Offline jupanul1

« Răspuns #1719 : 23.Apr.2018, 07:07:42 p.m. »
Ce scrie în manualul unității contrazice tot ce am discutat aci, îmi pare. Comutarea zi-noapte o faci ”cu farurile”. Luminozitatea bordului n-ar avea vreo legătură cu ce setezi în unitate... și totuși...