Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345889 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1680 : 14.Mar.2018, 11:32:19 a.m. »
  E vorba de unitatea originala. Am discutat cu el in privat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #1681 : 14.Mar.2018, 07:23:23 p.m. »
Sa nu fie vreo problema cu filesystem-ul pe care il foloseste stickul USB in sine. Manualul zice ca e nevoie de FAT, iar daca il formatezi NTFS, e posibil sa nu il recunoasca, sau sa-l recunoasca partial. La fel si invers. Din cate imi amintesc, FAT era limitat la 4GB, deci daca melodiile depasesc limita asta (desi ma indoiesc tinand cont ca discutam de 155 de fisiere), e posibil sa nu poata sa citeasca restul.

Doar daca vorbim de FAT16, dar nu cred ca unitatea n-ar sti de FAT32 unde putem avea pana la 2-16 T (functie de nr de bytes pe sector)
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline zykl0n3

« Răspuns #1682 : 15.Mar.2018, 11:09:54 a.m. »
Este vorba de unitatea originala.
In urma citirii unor articole si a sfaturilor primite aici, am formatat stick-ul si am schimbat file system la FAT32. Intradevar, acum unitatea este capabila sa citeasca 255 de mp3-uri intr-un folder, dar din pacate numarul folderelor pe care unitatea poate sa il acceseze s-a redus la 10 foldere (din 17 cat citea inainte).
Mentionez ca folosesc un stick de 32GB.
  • Suzuki Vitara

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1683 : 15.Mar.2018, 11:38:50 a.m. »
Numărul folderelor plus cel al fișierelor nu trebuie să fie mai mare de 2500. Dacă ai doar 10 fișiere într-un folder poți sa ai 2490 de foldere. :)

Offline bgd

« Răspuns #1684 : 15.Mar.2018, 03:43:39 p.m. »
Deci practic putem crea doar 10 foldere principale, iar in ele putem avea oricat de multe alte foldere, cu conditia ca numarul acestora + numarul fisierelor din ele sa nu depaseasca 2500?
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline jupanul1

« Răspuns #1685 : 15.Mar.2018, 04:59:54 p.m. »
În era internetului mobil (îndrăznesc să spun ubicuu), a terminalelor mobile smart (practic mini-computere de ținut în mână), a live streaming-ului și a aplicațiilor de specialitate privind muzica on- și off-line, mi se pare interesant că ne punem probleme privind numărul de fișiere (melodii) dintr-un folder de pe un stick USB ce să-l citească unitatea multimedia (care, din întâmplare știe bluetooth A2DP). De altfel sunt convins că nici măcar nu discutăm de empetreiuri ... necumpărate, nu?

Ca să ne și dixtrăm un pic cu aspecte tehnice nesemnificative, formatul FAT16 e din 1984, iar FAT32 e din 1996 - iar cel mai ironic lucru e că atât FAT cât și NTFS sunt proprietare Micro$oft... iar pe unitatea multimedia e o specie de Linux.

P.S. Spotify nici măcar nu e așa de scump, adică e chiar gratis dacă suporți ocazionala reclamă. Și merge bine prin bluștuț.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: shpeedy

Offline zongor

« Răspuns #1686 : 15.Mar.2018, 05:18:46 p.m. »

P.S. Spotify nici măcar nu e așa de scump, adică e chiar gratis dacă suporți ocazionala reclamă. Și merge bine prin bluștuț.

Sa vezi cum merge pe AA. Cu comenzi vocale :)
Si au avut si bunul simt sa semneze cu mai multe edituri romanesti asa ca stie si de Dan Andrei Aldea, de ex. :D

Offline jupanul1

« Răspuns #1687 : 15.Mar.2018, 06:38:35 p.m. »
Asta zic și eu... în oceanul ăsta de posibilități, noi tot despre stick-uri cu empetreiuri dezbatem... Nu că n-ar fi un subiect bun, dar parcă e cam futil, nu?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1688 : 15.Mar.2018, 07:16:26 p.m. »
Eu nu vad așa lucrurile, discuția nu e lipsită de importantă sau inutilă pentru cineva care nu e interesat de tot ce tine de conectarea unui telefon la mașină.  Sunt încă oameni ce nu au un smartphone sau pur și simplu nu au cunoștințele necesare. :)

Offline jupanul1

« Răspuns #1689 : 15.Mar.2018, 09:44:18 p.m. »
Aia cu ”pur și simplu nu au cunoștințele necesare” nu e un pic cam exagerată în contextul de față? Totuși, discutăm despre ceva tehnicalități și subtilități ale unor sisteme de fișiere ce nu sunt lăsate să moară (deci nicicum ceva de actualitate), practic doar niște amănunte nu ceva substanță... Daaaar, dacă stau și mă gândesc mai bine... până la urmă, de ce nu?

@zykl0n3 - interesantă alegere a nick-ului...

Ce știe Spotify (cu AA) să accepte ca etichete vocale? Ce-l poți pune să facă? La iOS e mult mai rudimentar din punctul acesta de vedere, Apple n-a permis prea mult terților să se atingă de Siri, cel puțin până recent, deci mai mult decât ”open Spotify” și apoi ”next, back, pause (etc.)” nu merge... măcar e ok interfața oferită prin CarPlay, e foarte ușor de operat touch-screen-ul unității chiar și în mișcare.

Eu mai folosesc și myTuner Radio, că are interfață CarPlay și-mi dă acces (a se citit streaming) la multe posturi de radio, că unele nu-s disponibile la nivel național. Deși nu merge chiar așa de bine cum m-am așteptat eu... că acoperirea operatorului meu de telefonie mobilă nu-i chiar stelară.