Salut
Pare ca ai gasit ceea ce trebuie!
Practic ne da mure-n gura! Se taie firul albastru deschis si se pune la masa partea ramasa dinspre conector. Celalalt fir ramas se izoleasa si il lasi in pace. In felul asta firul de intrare in Infotainment care dadea starea franei de mana e pus la masa si da in mod permanent frana de mana ridicata. Ar trebui sa mearga, singura mea retinere este ca asta inseamna o interventie a noastra si in caz de probleme ulterioare , am putea pierde garantia la Infotainment. Acum depinde si de dealer.
Intradevar functioneaza doar partial partea de mirror-link si rulare clip video.
Mesajul de "safety...bla.bla.bla.... apare imediat dupa ce se depaseste viteza de 15km la ora...
Sistemul mai are o protectie pe partea de siguranta, dezactivand partea de video -atat pt mirror link cat si in ceeace priveste rularea clipurilor.
Oare se poate dezactiva si aceasta a doua masura de siguranta?
A mai incercat cineva, ceva....referitor la ce am scris mai sus?
ASA cum am mai scris anterior:
nu se taie firul albastru si, mai ales,
NU se pune NIMIC la masa. Se intrerupe un fir (nu am retinut care din ele) care conecteaza SLDA cu computerul de bord. Nu se pune nimik la masa, nu va jucati cu firele ca unele sunt conducatoare de curent electric, altele de semnal care poate afecta securitatea.
Daca intrerupeti firul acela si il puneti la masa, SLDA va functiona in timpul mersului, dar dupa depasirea vitezei de 5km/h, se va dezactiva imaginea pe filme. Am trecut prin asa ceva, nu va mai chinuiti INUTIL.
Daca se procedeaza corect cu intreruperea firului, masina nu mai trimite semnal catre SLDA cum ca ar fi in deplasare (prin firul care trebuie intrerupt), intrerpretarea SLDA fiind ca este in stationare.
Si DA, functioneaza filmele in timpul mersului si orice alt program (film de pe USB/SD, Waze etc.) care, in mod normal, ar fi intrerupt la plecarea de pe loc.
Pentru cei din Bucuresti: mergeti in service la Autonet Crangasi si intrebati ce e de facut. Mai multe detalii, va pot da in MP sau pe e-mail.