Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345943 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Danciu Paul

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1560 : 09.Sep.2017, 06:51:09 p.m. »
Eu sunt de parere ca un moderator ar trebui sa se ocupe putin de toata discutia asta despre cum sa piratam software licentiat.
.

Eate vorba de uodate harta..ceea ce Suzuki Romania nu-ti ofera gratis precum alte state,pana la urma.mai putin ne intereseaza ca e sau nu licentiat scopul nostru este sa avem hartile in urma unei legaturi strans unite pe acest forum,pe forumul din iItalia sunt membru si niciunul din acei posesori nu s-au gandit la asta,scopul.lor fiind gasirea unei modalitati pt update...defapt asta e rolul forumului sa discutam ce putem face si fara sa te duci sa dai cu banu'....Sau nu?
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline toma

« Răspuns #1561 : 09.Sep.2017, 06:59:21 p.m. »
E ceva mai complicat de atat. Pune-te si in pozitia celor care pun la dispozitia noastra acest forum. Ti s-ar parea ok sa ia amenda pentru ce postam noi aici?
Nu uitati ca una e sa tolerezi anunturi "dubioase" de vanzare a unor produse piratate si alta este sa postezi tutoriale despre cum sa piratezi ceva.
Eu sunt foarte vehement in a declara ca e de mare porc faptul ca Suzuki nu ofera gratis actualizarea hartilor odata ce ai cumparat navigatia de la ei ( sau macar contra unui abonament anual modic) ci practic ar trebui sa recumperi hartile la pret intreg an de an.
Daaaaar asta nu inseamna ca putem incuraja la nivel "oficial" de Suzuki-club astfel de discutii.
« Ultima Modificare: 09.Sep.2017, 07:30:57 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, SuViPa

Offline danut.chirilov

« Răspuns #1562 : 11.Sep.2017, 09:34:52 a.m. »
Salut

Pare ca ai gasit ceea ce trebuie!  :)
Practic ne da mure-n gura! Se taie firul albastru deschis si se pune la masa partea ramasa dinspre conector. Celalalt fir ramas se izoleasa si il lasi in pace. In felul asta firul de intrare in Infotainment care dadea starea franei de mana e pus la masa si da in mod permanent frana de mana ridicata. Ar trebui sa mearga, singura mea retinere este ca asta inseamna o interventie a noastra si in caz de probleme ulterioare , am putea pierde garantia la Infotainment. Acum depinde si de dealer.

Intradevar functioneaza doar partial partea de mirror-link si rulare clip video.
Mesajul de "safety...bla.bla.bla.... apare imediat dupa ce se depaseste viteza de 15km la ora...
Sistemul mai are o protectie pe partea de siguranta, dezactivand partea de video -atat pt mirror link cat si in ceeace priveste rularea clipurilor.

Oare se poate dezactiva si aceasta a doua masura de siguranta?
A mai incercat cineva, ceva....referitor la ce am scris mai sus?

• Suzuki Vitara 1.6 All Grip

Offline ariciul

« Răspuns #1563 : 11.Sep.2017, 09:47:26 a.m. »
Da, dar e mai complicat, e un link parca tot aici pe acest thread, ai citit tot? De incercat insa nu stiu daca a si probat cineva.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline danut.chirilov

« Răspuns #1564 : 11.Sep.2017, 02:53:50 p.m. »
Am citit tot ...nu am mai gasit nici un link ...mi-ar fi placut sa gasesc acel link...
  • Suzuki Vitara 1.6 All Grip

Offline magicoolje

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #1566 : 12.Sep.2017, 11:59:11 a.m. »
Un nou thread despre Android Auto a fost deschis aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7470.msg229733#msg229733 , unde deja a fost anuntata aceasta ultima versiune.
Va rog sa continuati discutiile generale despre AA in threadul mentionat. Aici pot ramane chestiuni specifice New Vitara.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline magicoolje

« Răspuns #1567 : 12.Sep.2017, 10:53:21 p.m. »
Mda.. scuze...chiar nu am citit tot forumul....acum inteleg de ce Yeti din poza sta cu parul ridicat :-?
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline wolfin

« Răspuns #1568 : 13.Sep.2017, 02:40:36 p.m. »
eu vad ca sta cu mana ... :-?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline foxisoft

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Gen: Bărbat
  • "Ceea ce nu intelegi nu e pentru tine" - Goethe
    • Bucuresti
« Răspuns #1569 : 13.Sep.2017, 09:03:56 p.m. »
Salut

Pare ca ai gasit ceea ce trebuie!  :)
Practic ne da mure-n gura! Se taie firul albastru deschis si se pune la masa partea ramasa dinspre conector. Celalalt fir ramas se izoleasa si il lasi in pace. In felul asta firul de intrare in Infotainment care dadea starea franei de mana e pus la masa si da in mod permanent frana de mana ridicata. Ar trebui sa mearga, singura mea retinere este ca asta inseamna o interventie a noastra si in caz de probleme ulterioare , am putea pierde garantia la Infotainment. Acum depinde si de dealer.

Intradevar functioneaza doar partial partea de mirror-link si rulare clip video.
Mesajul de "safety...bla.bla.bla.... apare imediat dupa ce se depaseste viteza de 15km la ora...
Sistemul mai are o protectie pe partea de siguranta, dezactivand partea de video -atat pt mirror link cat si in ceeace priveste rularea clipurilor.

Oare se poate dezactiva si aceasta a doua masura de siguranta?
A mai incercat cineva, ceva....referitor la ce am scris mai sus?
ASA cum am mai scris anterior: nu se taie firul albastru si, mai ales, NU se pune NIMIC la masa. Se intrerupe un fir (nu am retinut care din ele) care conecteaza SLDA cu computerul de bord. Nu se pune nimik la masa, nu va jucati cu firele ca unele sunt conducatoare de curent electric, altele de semnal care poate afecta securitatea.
Daca intrerupeti firul acela si il puneti la masa, SLDA va functiona in timpul mersului, dar dupa depasirea vitezei de 5km/h, se va dezactiva imaginea pe filme. Am trecut prin asa ceva, nu va mai chinuiti INUTIL.

Daca se procedeaza corect cu intreruperea firului, masina nu mai trimite semnal catre SLDA cum ca ar fi in deplasare (prin firul care trebuie intrerupt), intrerpretarea SLDA fiind ca este in stationare.
Si DA, functioneaza filmele in timpul mersului si orice alt program (film de pe USB/SD, Waze etc.) care, in mod normal, ar fi intrerupt la plecarea de pe loc.
Pentru cei din Bucuresti: mergeti in service la Autonet Crangasi si intrebati ce e de facut. Mai multe detalii, va pot da in MP sau pe e-mail.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 allgrip

The following users thanked this post: danut.chirilov