Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345978 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline katalanu

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1430 : 04.Aug.2017, 12:17:10 p.m. »
Nu vreți să discutăm despre Mirrorlink în topicul dedicat?

:notlst: CSF? N-ai CSF  >:D<

Mi se pare ca acel topic dedicat nu prea isi are rostul din moment ce pe acest topic 90% din pagini sunt dedicate Mirrorlink-ului si metodelor de a scoate ceva bun din acest "Infotainment system". Am senzatia ca am dat banii pe un hardware cu soft BETA care nici macar nu a fost testat inainte de a fi vandut - mai ceva decat sistemele de navigatie facute pe genunchi pe un vapor. Ca sa nu mai spun de cardul acela de navigatie care e cu mult in urma Google maps-ului si pt care trebuie sa scoti o caruta de bani din buzunar fara a beneficia de update-uri apoi.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline jupanul1

« Răspuns #1431 : 04.Aug.2017, 12:28:27 p.m. »
@katalanu - pe undeva îți înțeleg nemulțumirea. Ai sesizat cumva producătorul cu aceste aspecte? Altfel... rămân doar ”vorbe-n vânt”. Desigur, în cazul în care vei fi ignorat (ceea ce probabil se va și întâmpla), ai posibilitatea de a merge la OPC sau chiar în justiție, dacă te simți prejudiciat în vreun fel.

Este absolut evident că ai libertatea să schimbi unitatea cu altceva, poate ceva asemănător cu ceea ce are colegul @enicky ar fi mai potrivit pentru ceea ce vrei tu să faci.

P.S. Ai citit ”termenii și condițiile” licențierii softului (includ aici și hărțile) pe unitatea multimedia? E furnizat cumva ”as is”?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Ash

« Răspuns #1432 : 04.Aug.2017, 12:35:54 p.m. »
Nu vreți să discutăm despre Mirrorlink în topicul dedicat?

:notlst: CSF? N-ai CSF  >:D<

Mi se pare ca acel topic dedicat nu prea isi are rostul din moment ce pe acest topic 90% din pagini sunt dedicate Mirrorlink-ului si metodelor de a scoate ceva bun din acest "Infotainment system". Am senzatia ca am dat banii pe un hardware cu soft BETA care nici macar nu a fost testat inainte de a fi vandut - mai ceva decat sistemele de navigatie facute pe genunchi pe un vapor. Ca sa nu mai spun de cardul acela de navigatie care e cu mult in urma Google maps-ului si pt care trebuie sa scoti o caruta de bani din buzunar fara a beneficia de update-uri apoi.

Pai downloadeza google maps si pune-l pe card...
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #1433 : 04.Aug.2017, 06:58:09 p.m. »
Mi-a dat gherla de la caldura, a doua oara,se deconecteaza telefonul in timpul apelului.
Dupa ce se raceste interiorul isi revine.
Ati patit-o si voi?
« Ultima Modificare: 04.Aug.2017, 07:11:38 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #1434 : 04.Aug.2017, 09:13:16 p.m. »
  Am citit cu interes cred ca aproape toate postarile de aici, mai ales de cand mi-am cumparat si eu.
  Parerea care mi-am format-o dupa cate probleme au creat aceste unitati OEM, gandindu-ma la pretul de vanzare al masinii(Passion), este ca ele de fapt atata pot, adica foarte putin. Sunt convins ca au cautat un furnizor cu care au negociat maxim, care a creat aceasta ...tableta cu un numar mic de optiuni dar cu un design impecabil. Si probabil, ce au reusit unii colegi sa scoata din ea, din pacate, este maximum posibil. Parerea mea...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #1435 : 04.Aug.2017, 09:26:49 p.m. »
Asta e, cat dai atata face. Daca e la pret de Duster la ce sa te astepti.
E o porcarie, dar macar e la inaltimea potrivita, la Dacia e foarte jos si e inutilizabila ca navigatie ( asta din ciclul ce frumos atarna) 😂
Noroc ca sistemul 4x4 si motoarele sunt ok, pana la urma de aceea am ales suzuki

Offline ariciul

« Răspuns #1436 : 04.Aug.2017, 10:27:48 p.m. »
Nu e la inaltimea potrivita, de vreo doua ori am fost surprins de familie ca ma uitam la navigatie cand ar fi trebuit sa fiu ceva mai atent in fata, e totusi sub bord si nu-i chiar bine.
Daca era 15-20cm mai sus era OK.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Lerua07

« Răspuns #1437 : 04.Aug.2017, 11:08:14 p.m. »
Da, si eu consider ca era mult mai bine ca ecranul sa fi fost pozitionat mai sus cu cca 20 cm si eventual orientat cateva grade spre sofer
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

« Răspuns #1438 : 04.Aug.2017, 11:34:27 p.m. »
Corect, insa se poate si muuult mai rau, vezi Duster

Offline enicky

« Răspuns #1439 : 05.Aug.2017, 12:19:31 a.m. »
   Asta cam asa este, pozitia este medie.
   Este adevarat ca proiectantii au vazut care este trendul, acum toate tabletele sunt amplasate la nivelul bordului(unde montam noi telefonul) si la Ignis au facut "rectificarea". Aici avem f.bine orientata tableta, fara sa te oblige sa nu folosesti planul secund al ochiului.
   La Duster, parca francezii au vrut sa ne arate cat de ...romanesc este acest suv ! Intr-o dorinta de rentabilitate maxima, au pacalit clientii cu tentativa aia de tableta ca costa probabil 10-20 de euro la sursa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip