Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346186 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1420 : 04.Aug.2017, 10:42:07 a.m. »
Waze nu este aplicație certificată Mirrorlink, așadar nu pot să înțeleg de unde dezamăgirea...

Eu am un Samsung S6 si am reusit sa ma conectez prin Mirrorlink la unitate, dar ecranul cu aplicatii compatibile este gol. Ca tot ai deschis subiectul, oare ce aplicatii ar fi certificate?

Adica stii un link, un site unde pot sa gasesc asemenea lista?

PS: Daca mergea Waze era cu adevarat ceva folositor. Adica, cui ii mai trebuia card de navigatie?
Uite aici http://www.mirrorlink.com/apps lista cu aplicati care sunt certificate
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1421 : 04.Aug.2017, 10:42:37 a.m. »
Mie, pentru că îmi fac concediile în țări non-UE. Aș scăpa de telefon în parbriz. Sau, în lipsa unei navigații dedicate competente, să pot proiecta ecranul telefonului pe care rulează un soft cumpărat competent.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline jupanul1

« Răspuns #1422 : 04.Aug.2017, 10:42:55 a.m. »
@dAlex n-ai prea citit pe-aici pe forum, nu?  :baston:

E un topic dedicat Mirrorlink, unde mi-am dat și eu cu părerea pe marginea funcționării acestuia. Poate sunt acolo suficiente detalii.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ariciul

« Răspuns #1423 : 04.Aug.2017, 10:45:16 a.m. »
Waze nu este aplicație certificată Mirrorlink, așadar nu pot să înțeleg de unde dezamăgirea...

Dezamagirea e la mine ca mi-a inghetat si mie de 2 ori ecranul cu aplicatie certificata mirrorlink  Sygic Car Navigation, aplicatia functionand pe telefon in acest timp!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1424 : 04.Aug.2017, 10:51:58 a.m. »
Ei da, după ce ai dat 70 de euro pe ea, cred și eu că e frustrant.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline jupanul1

« Răspuns #1425 : 04.Aug.2017, 10:55:11 a.m. »
Nu vreți să discutăm despre Mirrorlink în topicul dedicat?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ariciul

« Răspuns #1426 : 04.Aug.2017, 10:58:54 a.m. »
Stiu si eu? Noroc ca nu s-a blocat in momente cruciale, adica n-am avut de suferit. Problema e ca suspectez ca nu merge unitatea multimedia cum ar trebui. Cu alte cuvinte putem  face noi orice in legatura cu unitatea asta, ea tot o sa mai "sughite" din cand in cand! De altfel e dovedit ca are o multime de buguri.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline dAlex

« Răspuns #1427 : 04.Aug.2017, 10:59:41 a.m. »
Adevarat ca n-am acordat destul interes subiectului pana acum.

Dar atat cat am citit si am si incercat cu telefonul, gasesc multe informatii contradictorii si lucruri care nu par sa mearga.

Adica, am si Waze, am si Google Maps si mai am si alte aplicatii instalate pe telefon dar la mine ecranul e negru. Am pus si LG MirrorDrive si nimic. Altcineva zicea ca i se stinge ecranul la telefon si tot S6 zice ca are. La mine nu...

Mi-e teama ca n-am rabdarea necesara pentru a stoarce o functionalitate facuta pe genunchi care merge de fiecare data altfel, de la o versiune de Android la alta si model de telefon la altul. Eu sunt programator, si fazele astea mi se par penibile. Daca scoteam asa soft unde lucrez cred ca ma dadeau afara de mult, sau plecam singur sa ma ocup de altceva. Dar probabil la Conti, sau unde s-a dezvoltat petarda asta au alte standarde...
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline zongor

« Răspuns #1428 : 04.Aug.2017, 11:05:09 a.m. »
Nu vreți să discutăm despre Mirrorlink în topicul dedicat?

:notlst: CSF? N-ai CSF  >:D<

Offline valmar67

« Răspuns #1429 : 04.Aug.2017, 11:15:49 a.m. »
Urasc IOS-ul dintr-o mie de motive, dar Carplay-ul ruleaza fara probleme, iar daca nu luam masina asta nu-mi luam niciodata Iphone.
Totusi , pe o vechitura de Galaxy S3 , ruleaza aplicatia dedicata Samsung de mirrorlink,la fel si gMaps si Waze, problema este cu frana de mana, care nu te lasa sa o folosesti in mers...
Revenind la topic, poate cu urmatorul update rezolva bug-urile din 850, de exemplu, ieri a ramas camera de mers cu spatele activa, probabil ca citea SD-ul pe care doar ce l-am introdus.A trebuit sa opresc motorul, pentru 30 secunde si si-a revenit. Nici softul masinii nu e perfect, azi dimineata dintr-o data aerul conditionat s-a oprit din modul auto, a murit ,pur si simplu(ventilator off ,compresor off), si acelasi lucru , am oprit motorul 30 secunde, si si-a revenit. Macar daca era de la caldura, dar o tin in garaj , nu bate soarele pe ea.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic