Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346011 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Online Catalln

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1361 : 20.Iul.2017, 10:25:03 p.m. »
Da problema e diferita, s-a oprit exact in acelas punct.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #1362 : 21.Iul.2017, 07:33:15 a.m. »
Delete

Offline aleksanders

« Răspuns #1363 : 21.Iul.2017, 12:54:51 p.m. »
@AT  - screen mirroring am si eu si nu e acelasi lucru cu mirror link  :) - partea buna este ca pifonu nevestii merge si waze se aude in boxele masinii - afisajul ramane pe tel  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline fulgerul

« Răspuns #1364 : 22.Iul.2017, 05:41:13 p.m. »
Salut @bekxy , ti-am citit postarile referitoare la compatibilitatea unitatii HU cu Sony Xperia asa ca, dupa ce am testat cu un Xperia X al unui coleg, am trecut de la iPhone 5s la Sony.

Trebuie sa spun de la inceput ca am luat decizia doar prin prisma limitarii celor de la Apple la adresa software-ului GPS compatibil, intrucat Apple Maps nu se ridica calitatea celor de la Google Maps.

Ceea ce este ciudat insa e faptul ca nu pot folosi navigatia in timp real. Cu frana de mana trasa merge, insa cand plec de pe loc si automat decuplez frana de mana apare mesajul : "For your safety, this app cannot be opened while the vehicle is driving."

De asemenea, cand navigatia ruleaza, radioul nu mai functioneaza, pe cand prin CarPlay puteai asculta radio iar navigatia sa ruleze pe fundal.

Atasez poze exemplificative, cu conexiunea , navigatia ruland si eroarea aparuta, poate reusesti sa ma lamuresti si pe mine ce fac gresit :)

Multumiri anticipate!

http://imgur.com/a/kAw1Q

« Ultima Modificare: 22.Iul.2017, 05:56:55 p.m. de fulgerul »
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP Passion Grey

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #1365 : 22.Iul.2017, 06:10:53 p.m. »
Păi nu faci nimic greşit. Eu de treaba cu frâna de mână am scăpat cu metoda hard(ware): tăiat şi pus la masă firul care citeşte poziţia frânei de mână.
Iar radio, într-adevăr, nu merge peste mirror-link. Eu apelez la muzica din telefon când îl folosesc, dar asta pentru că am reuşit să oglindesc complet ecranul telefonului (valabil doar pe Android KitKat) şi nu să depind de interfaţa mirror-link (cea doar cu shortcut-uri spre aplicaţiile certificate).

The following users thanked this post: fulgerul

Offline fulgerul

« Răspuns #1366 : 22.Iul.2017, 06:20:39 p.m. »
Păi nu faci nimic greşit. Eu de treaba cu frâna de mână am scăpat cu metoda hard(ware): tăiat şi pus la masă firul care citeşte poziţia frânei de mână.
Iar radio, într-adevăr, nu merge peste mirror-link. Eu apelez la muzica din telefon când îl folosesc, dar asta pentru că am reuşit să oglindesc complet ecranul telefonului (valabil doar pe Android KitKat) şi nu să depind de interfaţa mirror-link (cea doar cu shortcut-uri spre aplicaţiile certificate).

N-ar fi asa o problema cu radio-ul, pot apela la muzica din telefon :)

Crezi ca ai putea sa ma ajuti cu modificarea hardware? Nu sunt atat de tehnic si mi-e sa nu stric ceva, iar daca tot am luat telefonul, mai mult mi-e ciuda ca am functia dar nu o pot folosi.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP Passion Grey

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #1367 : 22.Iul.2017, 06:56:50 p.m. »
La maşina altcuiva nu mă bag, dar te pot ajuta cu info:

- La fir ajungi aşa:
- Iar firul îl identifici aşa (use google translator): http://www.suzukiclubnederland.nl/forum/showthread.php?tid=26241&pid=520156#pid520156

În altă ordine de idei, Suzuki Italia a răspuns aşa unei întrebări legată de noua versiune din India:
"Le comunichiamo che da verifiche effettuate presso gli uffici competenti veniamo informati che l'aggiornamento indicato è specifico per il mercato indiano. Apprendiamo inoltre che nei prossimi mesi verranno rilasciati aggiornamenti specifici per il mercato italiano ma non siamo in grado di indicarle data di distribuzione."

Deci da. :)

The following users thanked this post: shpeedy, Meltdown, fulgerul

Offline hugbear

« Răspuns #1368 : 22.Iul.2017, 08:20:14 p.m. »
Iar am ajuns la suport.... Tare scurtă bucla asta temporală.  :D
Deci seria (postărilor) e rapid convergentă(*). Către ceea ce se prefigurează a fi, dacă nu soluție unică a sistemului, măcar optim local(**)...   :)

Citat
(*) A series is convergent if the sequence of its partial sums tends to a limit; that means that the partial sums become closer and closer to a given number when the number of their terms increases.
(Wikipedia)

Citat
(** )In applied mathematics and computer science, a local optimum of an optimization problem is a solution that is optimal (either maximal or minimal) within a neighboring set of candidate solutions.
Wikipedia
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1369 : 22.Iul.2017, 10:05:59 p.m. »
Convergent=monoton&mărginit.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro