0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Prima provocare:Eu am var. 840 si niste bug-uri, in sensul ca daca imi conectez iPhone la HU, merge waze pe el, vocea de la waze in HU. Dupa ce termina waze de vorbit, nu mi se reintoarce la ce ascultam inainte de interventia waze. Il selectez manual (radio, SD etc), merge radio apoi waze ramane blocat pe waze, adica cea mai mare parte din timp e mut. Daca nu reusesc, o sa imi iau un radio RIC (cine isi mai aduce aminte), pentru Entertainment.Cam atat am detectat pana acum. Sunt curios daca se rezolva cu update-ul 850. A doua provocare: sunt in cautare de SD Samsung evo +, pentru a le putea schimba CID-ul. Trebuie sa ajunt prin Pantelimon sa iau 4 bucati de acolo, cica ar fi ok. Am pregatit un laptop cu Linux, am pe el toate pach-urile necesare. Sa vad, poate reusesc sa schimb. Apoi promit ca le pun ca disponibile pe forum, aproape ca "donatie"
Citat din: danut1900 din 07.Iun.2017, 02:07:36 p.m.Încerc să rulez YouTube (audio) pe unitatea multimedia (de pe smartphone via bluetooth) și apar întreruperi in conținutul redat, deși nu am probleme cu net-ul. Până acum a funcționat perfect. Vreun remediu? Salut,Am mai patit si eu asta.Incearca sa dai restart la telefon si sa inchizi si sa deschizi unitatea prin buronul start stop.Mai imi face si mie din cand in cand. De obicei problemele avute au fost de la telefon. Am un One Plus 3 rootat.
Încerc să rulez YouTube (audio) pe unitatea multimedia (de pe smartphone via bluetooth) și apar întreruperi in conținutul redat, deși nu am probleme cu net-ul. Până acum a funcționat perfect. Vreun remediu?