S-a mai miscat ceva cu functionarea Mirror Link si filmulete pe HU cu/fara frana de mana trasa? Eu am reusit sa "pacalesc" sistemul. Nu singur, m-a ajutat cineva. Si nu e usor. Nu va recomand sa o faceti singuri, ati putea pierde garantia, mai ales ca parte din conexiunile HU merg la computerul principal.
Acum functioneaza filmele fara probleme, fara vreo frana de mana trasa si fara vreo limitare de viteza. Ma pot uita la filme si ma bazez pe radar (RBS) sa ma opreasca la nevoie
.
Atentie: daca lucrati singuri, nu taiati aleator sau, si ma grav, nu puneti la masa daca nu sunteti siguri.
Daca mai intereseaza pe cineva cum se poate rezolva problema cu movies si frana de mana, dati-mi un MP si va dau informatia. Asta pentru ca sunt multi pe forum pe care ii deranjeaza ideea ca "nu ai voie sa faci asa ceva". Eu nu am gasit asemenea interdictii in reglementarile circulatiei pe drumurile publice.
Apropos: nu toate cardurile Samsung Evo plus suporta schimbarea CID. Doar d'aia li se zice Secure .... ca sunt "secure"
Succes si km multi cu Suzukele