@Meltdown, poti sa pui arhiva pe un site de sharing bun si sa dai link-ul aici?? De pe pagina lu' Bosch imi merge ca melcul ... si de-acasa si de la munci. N-am avut rabdare sa-l iau
.
Nu ca as face mare lucru cu el, oricum nu am Vitara; dar ma intriga interesul fenomenal pentru unitatea asta multimedia. Numai pe topicul asta am citit deja de cel putin 50 de ori despre acelasi lucru. Acum am unitatea multimedia de pe Vitara in ADN deja ... si ma racaie sa vad si eu despre ce-i vorba.
Revenind insa la PROBLEMA, nu pot decat sa citez un comentariu absolut pertinent de pe forumul xda: "What do you want with that file?"
Presupunand ca in arhiva sunt sursele acelui sistem de operare => sa zicem ca se pot compila, apoi se pot pune intr-un format de tip imagine, care apoi se poate pune intr-o forma bootabila pe un dispozitiv corespunzator (CD, USB, netboot ... etc).
Si apoi? Ce faci cu unitatea ... al carei ROM trebuie in cel mai feircit caz hackuit soft (low level) ca sa poti boota de pe el si ... in cazul nefericit inlocuit fizic pe placa cu unul programabil? Presupunand ca si lucrul asta ar fi "facubil", atunci pana la modificarile de ROM ... trebuie acces la unitate "in za first place", adica trebuie ceva controale atasate la ea, ca de exemplu o tastatura (ad minimum). Oricum ai da-o , trebuie full access la unitate (cu limitarile si riscurile aferente)
Ar mai fi varianta in care sistemul de operare compilat in prealabil ... si functional cumva in vitro (adica pe o unitate similara sau pe un mediu virtual care o emuleaza) este dotat cu aplicatiile de interes si apoi compilat intr-o forma care sa se constituie ca update la cel existent pe masina, care poate fi pus pe un sdcard si bagat in unitate sa se updateze.
Nu stiu insa cum arata fisierele din acel zip. Am citit fisierele 'licenta' care se pot downloada si ele de pe site-ul Bosch. Acolo sunt descrierile sumare ale pachetelor (n.r. aplicatii si tool-uri) incluse in sursele OS-ului. Insa nu ajuta cu nimic.
Deci revenind la intrebarea initiala
e ceva de facut cu unitatea asta sau ... 300 de dolari pe aliexpress rezolva problema si inchidem topicul ?