Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345768 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bluegucci

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #120 : 22.Nov.2015, 10:13:22 a.m. »
To export device information:

Insert a blank SD card into the device
    Touch Settings
    Touch System
    Touch About
    Touch Update

Am gasit si eu pagina asta. In schimb nu gasesc optiunea aia in infotainmentul meu de nici o culoare. Cred ca e ptr alte versiuni/masini/modele.

Offline TVS

« Răspuns #121 : 22.Nov.2015, 04:47:11 p.m. »
Astăzi am butonat din nou meniul secret si când ma uit mai atent văd ca apare scris pe una din linii , ECall -Off . E posibil sa aibă legătura ca normativa europeană conform căreia de la anul sau 2017 , nu mai știu exact , toate mașinile noi trebuie sa fie dotate cu acest sistem numit ECall, sistem care in cazul unui accident grav apelează singur la112 ?
Eu cred ca da si probabil va putea fi activat in urma unui update de software. Atașez si o poza
E posibil sa fie si o coincidenta , vom vedea
« Ultima Modificare: 22.Nov.2015, 04:49:00 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline magicoolje

« Răspuns #122 : 22.Nov.2015, 04:52:40 p.m. »
Exact cum ai zis este ecall. Este off pentru ca nu avem inca infrastructura dezvoltata. E bine de stiut ca este dotat cu acest lucru. Inca odata nota 10 colega.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline georgeek

« Răspuns #123 : 22.Nov.2015, 05:55:33 p.m. »
Meniul asta permite și mici modificări, sau e pt info? Are legătură și cu Infotainment?
La o adică e posibila schimbarea SO Multimedia? Auzind ca e Linux, s-ar putea porta Android?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #124 : 23.Nov.2015, 07:55:55 p.m. »
Am găsit un link către un alt link care arata cum se poate folosi mirror link și cu frâna de mana lăsată.  Întrebați și service-ul!
Interesant e ca postul se termina cu întrebarea: a încercat/reușit cineva?
http://www.suzuki-forums.com/showthread.php?t=182377

Informatiile din link-ul de mai sus sunt corecte de principiu: pentru dezactivarea protectiei trebuie intrerupt conductorul ce vine de la frana de mana. La Pioneer-ul de pe Vitara conductorul ce trebuie "prelucrat" are culoarea Verde Deschis (Light Green).
Deci, cine vrea dezactivare trebuie sa taie respectivul conductor, apoi capatul ce iese din aparat trebuie legat la masa, iar cel de la frana trebuie izolat.
Pana acum n-am aflat pe nimeni cu Vitara sa fi facut modificarea. Eu aș face-o da' n'am pă ce!

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline georgeek

« Răspuns #125 : 24.Nov.2015, 10:34:33 a.m. »
Uau, asta e sistemul infomedia Noua Vitara?
Și pot spera ca conectorii "not used" pot fi utilizabili intr-un viitor previzibil? Și sunt chiar multi. Îmi place cum suna iDataLink. Ce-ar face el dacă ar fi conectat? Și cu cine?
Deci, pot?

Offline shpeedy

« Răspuns #126 : 24.Nov.2015, 10:47:26 a.m. »
La Pioneer-ul de pe Vitara conductorul ce trebuie "prelucrat" are culoarea Verde Deschis (Light Green).

Pe New Vitara, am inteles ca unitatea navi e produsa de Bosch...

In rest, interesant acel Pioneer (8100NEX); n-am mai vazut pana acum HU cu iesire HDMI...
« Ultima Modificare: 24.Nov.2015, 10:49:26 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #127 : 24.Nov.2015, 10:51:14 a.m. »
Eu am inteles ca este un Pioneer model AVIC, dar nu stiu din ce serie. Nu am surse sigure, m-am luat dupa catalogul de accesorii Vitara unde sunt prezentate doar siteme Pioneer.

N-as putea spune ca Pioneer-ul din poza este chiar modelul de pe Vitara, mai repede cred ca nu. Am pus poza doar pentru a exmplifica culoarea conductorului conectat la frana de mana.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline georgeek

Offline luc68

« Răspuns #129 : 04.Dec.2015, 09:22:24 p.m. »
Imi cer scuze daca s-a mai tratat subiectul, dar stie cineva daca si cum se poate schimba display-ul de navigatie din modul day in night? In manual scrie ca se schimba automat in functie de faruri, dar la mine ramane tot timpul pe modul day si este destul de deranjant noaptea sa mergi cu asemenea luminozitate.
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged