0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu are unitate CD/DVD. Induce in eroare masca de plastic. In partea superioara sugereaza ca ar avea incorporata unitate CD .
...Iar pretul final, cu transport si taxe, sare bine de 2000 lei. Oare cat o fi dat @enicky pe "plasma" lui? Antena aia de wifi se roteste, nu creaza probleme la instalare.
Să vezi ce bine merge când ești într-un oraș pe care nu-l cunoști, într-o țară a carei limbă n-o vorbești și nu ai acces la internet. Dacă, ipotetic, enicky vrea să vină să mă viziteze, cum tot ipotetic, nu a fost în viața lui la Timișoara, pe ce traseu ar ajunge aici dacă ar avea acest sistem de navigație? Lăsând la o parte faptul că nu m-ar găsi în veci, nici autostrăzile nu sunt trecute. S-ar învârti aiurea pe aici întrebând lumea dacă nu știe careva unu gras cu ochelari care scrie tâmpenii pe forum și are o pisică mare albă care face pișu pe roți. Ah, noroc că avem telefoane mobile și net, că dacă ne-am da punct de întâlnire în Serbia sau Muntenegru să mergem în concediu, ni l-am petrece separat și am vedea pozele pe forum. Deci, să fim serioși