Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346082 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1140 : 18.Apr.2017, 08:52:13 p.m. »
Daca va decideti sa utilizati serviciul de date dupa data de 14 iunie 2017 in spatiul UE este bine sa cunoasteti acesti termeni:
"Astfel, în perioada 30 aprilie 2016 – 14 iunie 2017, utilizatorii români care au ales planurile tarifare de baza pentru serviciile de roaming (Eurotarifele pentru servicii de voce, SMS si date) vor comunica în țarile UE la aceleași costuri ca în România, la care operatorii pot adauga o taxa suplimentara de maximum 5 eurocenți/minut pentru apelurile efectuate catre statele membre UE, maximum 1,14 eurocenți/minut pentru apelurile primite, cel mult 2 eurocenți pentru trimiterea unui mesaj text (SMS) catre țarile UE, în timp ce accesul la internet poate fi taxat suplimentar cu maximum 5 eurocenți/MB (toate fara TVA)." - acest pret il adaugati la taxa platita in tara - asa ca nu va hazardati ca nu veti plati nimic in plus!

daca aveti nedumeriri studiatia aici http://www.ancom.org.ro/roaming-_3767
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #1141 : 18.Apr.2017, 08:58:36 p.m. »
Daca va decideti sa utilizati serviciul de date dupa data de 14 iunie 2017 in spatiul UE este bine sa cunoasteti acesti termeni:

"Astfel, în perioada 30 aprilie 2016 – 14 iunie 2017 /.../"

M-ai pierdut...
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1142 : 18.Apr.2017, 09:04:35 p.m. »
Alex, nu are nicio legătură ce ai citit tu cu ce se va întâmpla din iunie.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline aleksanders

« Răspuns #1143 : 18.Apr.2017, 09:07:40 p.m. »
am copiat mai putin din text... si restul
"Daca un furnizor de servicii de comunicații alege sa aplice o suprataxa, fie pentru toate serviciile în roaming (apeluri efectuate, apeluri primite, SMS trimise, date), fie doar pentru anumite servicii, suma dintre tariful național în afara rețelei și suprataxa aplicata nu trebuie sa depașeasca urmatoarele tarife maxime reglementate: 0,19 euro/minut (fara TVA) pentru apelurile efectuate, 0,06 euro (fara TVA) pentru trimiterea unui mesaj text (SMS), respectiv 0,20 euro/MB (fara TVA) pentru traficul de date.

ATENȚIE! Utilizatorii de cartele preplatite trebuie sa încarce un credit suplimentar din care sa se deduca valoarea suprataxei pentru utilizarea serviciilor în roaming, pentru a putea beneficia de aceste servicii.

În cazul în care furnizorul de servicii alege sa nu aplice suprataxa, tarifele maxime reglementate nu se aplica, astfel ca este posibil ca tarifele naționale în afara rețelei aplicate de aceștia în roaming sa fie mai mari decât nivelul maxim reglementat."

Ideea e alta - nu gasesc un text care sa specifice clar ce se intampla dupa data de 15 - dar am citit un articol acum ceva vreme in care se spunea ca o taxa tot o sa existe si aceasta o sa tot scada pana prin 2020.... si ca nu se prea aplica strict doar preturile de net din tara detinatorului de cartela....
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #1144 : 18.Apr.2017, 09:14:21 p.m. »
Ambele citate ale tale se referă la faza IV de Roaming, din perioada 30 aprilie 2016 – 14 iunie 2017.

Offline aleksanders

« Răspuns #1145 : 18.Apr.2017, 09:19:53 p.m. »
"Articolul 6e
Furnizarea serviciilor de roaming cu amănuntul reglementate
(1) Fără a aduce atingere celui de-al doilea paragraf, în cazul în care un furnizor de servicii de roaming aplică o
suprataxă pentru consumul de servicii de roaming cu amănuntul reglementate care depășesc orice limite stabilite prin
politica utilizării rezonabile, aceasta îndeplinește următoarele cerințe (exclusiv TVA):
(a) orice suprataxă aplicată pentru apelurile efectuate în roaming reglementat, mesaje SMS trimise în roaming
reglementat și serviciile de date în roaming reglementate nu depășește plafoanele maxime ale tarifelor de gros
prevăzute la articolul 7 alineatul (2), articolul 9 alineatul (1) și respectiv articolul 12 alineatul (1);
(b) suma dintre prețul național cu amănuntul și eventuala suprataxă aplicată pentru apelurile efectuate în roaming
reglementat, mesajele SMS trimise în roaming reglementate sau serviciile de date în roaming reglementate nu
depășește 0,19 EUR pe minut, 0,06 EUR pe mesaj SMS și respectiv 0,20 EUR pe megabyte utilizat;
(c) orice suprataxă aplicată pentru apelurile în roaming reglementate primite nu depășește media ponderată a
nivelurilor maxime ale tarifelor de terminare a apelurilor mobile în întreaga Uniune, stabilite conform alineatului
(2)."

http://www.ancom.org.ro/uploads/links_files/regulament_2015_2120_internet_deschis.pdf

si articolul promis
http://incont.stirileprotv.ro/mobile-si-telecom/este-oficial-tarifele-de-roaming-in-ue-vor-fi-eliminate-incepand-cu-15-iunie-2017.html

Offline bekxy

• Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #1146 : 18.Apr.2017, 09:42:53 p.m. »
Regulamentul ăla e deja parţial depăşit, iar ultimul link face varză informaţiile, amestecă utilizatorul final cu interconectarea.

Cu răbdare, adevărul rezultă de aici: http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-17-885_en.htm

Offline hugbear

« Răspuns #1147 : 18.Apr.2017, 10:14:42 p.m. »
Google Maps stiu ca are o limita de cativa zeci de km2 pentru download harti pentru folosire offline.
Alternative: OsmAnd, NavFree, 7Ways. Pentru OsmAnd se por crea „atlasuri” cu zonele de interes în „Mobile Atlas Creator” (MOBAC) - util și pentru LocusMap sau OruxMaps.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Bobcat134

« Răspuns #1148 : 19.Apr.2017, 11:07:03 a.m. »
Cat costa un card pentru navigatie? (Versiune Passion) (Da stiu cineva o sa zica ca citeste acest topic insa nnu cred ca are nimeni rabdare sa citeasca 115 pagini pe un forum asa ca va rog mult pt cineva care stie si doreste sa faca o fapta buna sa raspunda pretul necesar pt un card Vitara Passion , an fabricatie 2017
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1149 : 19.Apr.2017, 11:35:54 a.m. »
Eu am avut. Și mulți alții.
Uite ce poate face un simplu search pe google. Ca să nu spun cât de ușor am găsit răspunsul cu funcția search a forumului.

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: Bobcat134