Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346066 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1090 : 13.Apr.2017, 12:02:58 p.m. »
In practica,  lipseste cu desavarsire :-((
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #1091 : 13.Apr.2017, 12:03:17 p.m. »
Și să nu mai vândă ei card-ul cu hărțile? Nu cred că-i lasă inima...  B-)
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline ariciul

« Răspuns #1092 : 13.Apr.2017, 12:05:36 p.m. »
Ba da il vand dar hartile sunt cu cel putin un an in urma iar pretul e unul care nu are justificare!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline noni007

« Răspuns #1093 : 13.Apr.2017, 12:40:55 p.m. »
Salutari tuturor,
Daca printre dumneavoastra sunt doritori de harta Europa pentru orice Suzuki va anunt ca am carduri cu harti. Cardurile sunt Samsung cu CID rescriptibil care se pot apoi reactualiza. Fata de cardurile originale sau cele de pe net care nu se mai pot reactualiza.
Detalii si preturi in PM.
  • Peugeot

Offline jupanul1

« Răspuns #1094 : 13.Apr.2017, 12:44:44 p.m. »
In practica,  lipseste cu desavarsire :-((

Pardon?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline AT

« Răspuns #1095 : 13.Apr.2017, 02:35:09 p.m. »
Cum spunea cineva tot pe aici , ar merge macar maps. Oricum s-ar mai mari numarul de programe pe care le-am putea vedea functionand pe multimedia, la ora actuala prin mirrorlink oferta e foarte saraca!

Afirmatia mea ca "in practica, lipseste cu desavarsire" vine urmare (si continuare) a concluziei de mai sus a colegului @ariciul
si are ca punct de reper faptul ca majoritatea telefoanelor cu Android (si care reprezinta si majoritatea telefoanelor de pe piata!) nu pot utiliza mirrorlink-ul. Ori ca sa dotezi o masina cu o unitate multimedia la care nu se pot conecta majoritatea telefoanelor (insa din reclama facuta nu reiese acest aspect!), dupa parerea mea, reprezinta o greseala strategica nu doar de marketing.  Un semn ca au devenit constienti de aceasta situatie este faptul ca pe noul model Ignis lansat au instalat (din cate am inteles din comentariile colegilor) o noua unitate multimedia dar cu sistem de operare... Android. Insa nu inteleg de ce persista in a nu da niciun feedback sau o solutie pentru unitatile multimedia vandute anterior si pentru care presupun au primit destule mesaje de nemultumire de la clienti. Sau poate considera ca nu au fost suficienti clienti nemultumiti ca sa se justifice gasirea unei solutii? Poate chiar asa o fi.  Daca clientii nemultumiti s-au plans doar intre ei si nu au trimis solicitari oficiale...

Revenind la practica si eu ma numar printre clientii care detin unul din multele telefoane cu sistem de operare Android care nu se pot conecta la unitatea multimedia pentru a rula pe afisajul unitatii programe care sporesc siguranta circulatiei (exemplu Waze).

Dar va intreb, cati dintre voi pot raspunde cu DA, macar la una din urmatoarele intrebari:

-la 2 ani de la lansarea acestei unitati multimedia Bosch,  aveti acces (gratuit sau contra cost) la update harti navigatie?
-asa cum a fost prezentata in reclama unitatea ca si facilitati, va puteti conecta telefonul prin mirrorlink la ecranul unitatii multimedia
 (fara a hacui firul de masa sau alte interventii neautorizate asupra unitatii multimedia)?

« Ultima Modificare: 13.Apr.2017, 02:52:31 p.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline jupanul1

« Răspuns #1096 : 13.Apr.2017, 04:20:57 p.m. »
Pe Ignis e aceeași unitate multemedia. Da, are suport pentru Android Auto, dar atât, este același sistem de operare ca și pe Vitara/SX4. Waze nu este certificat pentru a rula sub CarPlay sau Android Auto (sau Mirrorlink) - nu înțeleg de ce tot insistați pe acest subiect... Hai să fim adulți și să înțelegem că nu are nimic de-aface cu Suzuki și nici măcar cu Bosch câte aplicații sunt disponibile pentru Mirrorlink sau Android Auto/CarPlay.

Unitatea multemedia face ceea ce trebuie să facă. Și în limitele pe care poate să le facă. A... ar fi o discuție cu update-ul de hărți, dar nu cred că Suzuki s-a obligat pe vreundeva în scris să ofere utilizatorului vreun fel de update, fie chiar și contra cost.

Știu, e frustrant... dar oricând există opțiunea de suport de telefon în parbriz.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ciprh

« Răspuns #1097 : 13.Apr.2017, 06:42:02 p.m. »
Intr-un viitor apropiat va fi si waze pe android auto. Cel putin asa afirma cei de la google.
http://ausdroid.net/2017/02/15/google-bringing-waze-android-auto-soon/
  • Vitara S, 4x4, MT, Galactic Grey/Cosmic Black

Offline Lerua07

« Răspuns #1098 : 13.Apr.2017, 06:47:04 p.m. »
Singura mea nedumerire este de ce Suzuki nu a optat ptr o unitate multimedia cu Android !  :-?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline NicNic

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!