Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 346065 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1060 : 04.Apr.2017, 09:57:03 a.m. »
hai sa initiem asa ceva - eu ofer 3 semnaturi (inca 2 persoane apropiate care au vitara plus eu);
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #1061 : 04.Apr.2017, 09:58:34 a.m. »
Hai. Cineva cu darul vorbirii și scrierii (corect) să se apuce de scris.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline AT

« Răspuns #1062 : 04.Apr.2017, 10:58:50 a.m. »
Anul trecut am trimis un mail catre reprezentanta prin care semnalam situatia (lipsa posibilitatii de update a hartilor GPS) si solicitam rezolvarea situatiei. Din 2016 nu am primit niciun raspuns. Probabil au mai fost colegi care au transmis anul trecut mesaje similare catre reprezentanta. Consider ca trebuie sa revenim catre reprezentanta ( pentru a avea mai multe solicitari inregistrate ar fi eficient sa transmitem si cereri individuale pe mail la adresa: contact@suzuki.ro ) in care sa-i atentionam asupra faptului ca este o problema veche semnalata din 2016 dar pentru care nu au luat nicio masura si au ignorat in mod nepermis de mult situatia)
solicitand fie rezolvarea update-ului anual a hartilor GPS + rezolvarea posibilitatii afisarii permanente a imaginii de pe ecranul telefoanelor cu Android pentru a se putea utiliza programe care contribuie la cresterea sigurantei traficului (Waze). Trebuie precizat clar acest aspect (gen Waze) pentru a nu intelege ca se doreste vizionarea de filme pe unitatea multimedia fapt care ar contravine sigurantei circulatiei si aplicarea masurilor de blocare software (existenta deja artificial sau nu).   

Daca aveti si alta idee...
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline jupanul1

« Răspuns #1063 : 04.Apr.2017, 12:01:04 p.m. »
Si mie mi-ar place sa ne puna un Android pe unitati dar ma indoiesc...

Cu riscul de a vă dezamăgi, deși, cel puțin la nivel pur teoretic, unitatea Bosch suportă și alt OS în afară de Linux, nu cred că va avea în mod oficial vreodată Android. Android Auto este ... altceva. E, de fapt, echivalentul CarPlay. Așadar, va fi/este aprobată o suită de aplicații (Waze nu) ce pot funcționa ”proiectate” pe ecranul unității multimedia.

Ce zice wiki despre Android Auto:
Citat
The aim of Android Auto is to extend the functionality of an Android mobile device in an automobile to the dashboard's head unit. In order to use the system, users must be running Lollipop on their mobile device and must own a vehicle supporting Android Auto.[1] The driver's Android device connects to the vehicle via USB cable.[2] Rather than running its own operating system, the head unit will serve as an external display for the Android device, which runs all of the software, by presenting a car-specific user interface built into Lollipop.[1][3]
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline rstefan

« Răspuns #1064 : 04.Apr.2017, 12:16:53 p.m. »
Pentru Android Auto nu vad ce chestie hardware sa trebuiasca. E doar de soft, deci ma astept sa primim un update pentru asta. Chiar daca nu vom avea Waze (cu toate ca intelesesem ca merge), macar va merge Google Maps (pentru alerte de trafic).
  • Suzuki SX4 S-Cross 2017 1.4BJ AT6 Luxus

Offline ...

« Răspuns #1065 : 04.Apr.2017, 01:15:21 p.m. »
Eu n-am multimedia, dar va pot ajuta cu timbre  :D

Offline Ash

« Răspuns #1066 : 04.Apr.2017, 01:40:56 p.m. »
Anul trecut am trimis un mail catre reprezentanta prin care semnalam situatia (lipsa posibilitatii de update a hartilor GPS) si solicitam rezolvarea situatiei. Din 2016 nu am primit niciun raspuns. Probabil au mai fost colegi care au transmis anul trecut mesaje similare catre reprezentanta. Consider ca trebuie sa revenim catre reprezentanta ( pentru a avea mai multe solicitari inregistrate ar fi eficient sa transmitem si cereri individuale pe mail la adresa: contact@suzuki.ro ) in care sa-i atentionam asupra faptului ca este o problema veche semnalata din 2016 dar pentru care nu au luat nicio masura si au ignorat in mod nepermis de mult situatia)
solicitand fie rezolvarea update-ului anual a hartilor GPS + rezolvarea posibilitatii afisarii permanente a imaginii de pe ecranul telefoanelor cu Android pentru a se putea utiliza programe care contribuie la cresterea sigurantei traficului (Waze). Trebuie precizat clar acest aspect (gen Waze) pentru a nu intelege ca se doreste vizionarea de filme pe unitatea multimedia fapt care ar contravine sigurantei circulatiei si aplicarea masurilor de blocare software (existenta deja artificial sau nu).   

Daca aveti si alta idee...

deci cand ridic masina nou ar fi bine sa ma asigur ca am si ultima versiune de harti, nu?
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline ariciul

« Răspuns #1067 : 04.Apr.2017, 02:40:43 p.m. »
Oricum pana va face Bosch un update care sa contina si Android Auto (daca va face) va mai trece vreo 2 ani. Ne ies masinile din garantie pana atunci!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline centel

« Răspuns #1068 : 04.Apr.2017, 03:59:40 p.m. »
Eu semnez orice petitie :) Nu conteaza ce scrie inauntru :)
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline aleksanders

« Răspuns #1069 : 04.Apr.2017, 04:36:44 p.m. »
Corect! Sa se treaca automat la modelul superior pentru orice posesor de suzuki care se declara multumit de masina!  =))
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea