Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345745 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #10 : 21.Mai.2015, 11:20:07 p.m. »
 Vezi poate te ajuta manual de mai jos, incepand cu pagina 26.

http://www.suzuki-slda.com/Lists/User%20Manuals/User%20manual%20SLDA%20Europe.pdf

Offline tibake

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Vitara Spirit ALLGRIP Galactic Grey
« Răspuns #11 : 27.Mai.2015, 07:54:31 p.m. »
Pe Iphone 5s a incercat cineva...merge MirrorLink  :w

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 27.Mai.2015, 09:18:28 p.m. »
Astia de mai jos zic ca da.  :)

http://www.suzuki-slda.com/SitePages/IOPSearchResult.aspx

Edit: vad ca apare doar linkul pus deja cu patru postari mai sus de @bogdanus, desi eu am selectat tipul de telefon.
« Ultima Modificare: 27.Mai.2015, 09:20:34 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline kartercst

« Răspuns #13 : 03.Iun.2015, 09:37:07 p.m. »
stie cineva , multimedia trebuie sa aiba un cod pin , pentru eventualitatea deconectarii bateriei ?
sau a fost reglementat acest aspect in UE?

Offline toma

« Răspuns #14 : 04.Iun.2015, 10:45:41 a.m. »
Experienta personala pana acum:

1. Prin dintisor albastru am reusit sa conectez mai multe telefoane (Android), se sincronizeaza jurnalul de apeluri si agenda, tot ce tine de dat/primit telefoane functioneaza corect.

2. MirrorLink nu am reusit sa-l fac sa mearga, am incercat cu Samsung S4 mini si S5 mini. Supriza a fost ca telefonul a raportat ca incarca bateria odata conectat prin USB la unitatea multimedia.

Sunt curios daca cineva a reusit sa faca sa functioneze MirrorLink si cum. (desi teoretic n-ar trebui decat sa-l conectezi si atat)

Legat de PIN: am intrebat cand am ridicat masina daca este ceva presetat si mi-a spus ca nu. In meniu exista o sectiune de security unde pare ca poti sa-i setezi tu ce PIN doresti, din cate am inteles eu default nu e setat nimic.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: Petryk

Offline kartercst

« Răspuns #15 : 04.Iun.2015, 09:03:01 p.m. »

Legat de PIN: am intrebat cand am ridicat masina daca este ceva presetat si mi-a spus ca nu. In meniu exista o sectiune de security unde pare ca poti sa-i setezi tu ce PIN doresti, din cate am inteles eu default nu e setat nimic.

asa este , am gasit si eu asta in infotainment system ,pag 21

Offline kartercst

« Răspuns #16 : 04.Iun.2015, 09:24:57 p.m. »
am 2 "pocket pc" , din care unul unul "glofish" dotate cu "iGO My way" pe SD (+miniSD , microSD)
oare merge navigatia cu un astfel de card SD ?
a incercat cineva ?

Offline TVS

« Răspuns #17 : 04.Iun.2015, 10:55:00 p.m. »
Am mai spus si chiar postasem un clip de pe YouTube dar s-a pierdut când a fost problema cu pictatul curentului. Mirrorlink nu merge decât cu mașina oprită si cu frâna de mâna trasa . Caut pe YouTube si postez aici clipul.
« Ultima Modificare: 04.Iun.2015, 10:58:45 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline toma

« Răspuns #18 : 19.Iun.2015, 09:02:41 a.m. »
trasul franei de mana n-a ajutat in cazul Samsung-ului  =))

Am reusit sa "imperechez" cu un HTC, singurul lucru care trebuie facut in prealabil este conexiunea bluetooth. M-am agitat degeaba totusi pentru ca odata stabilita conexiunea MirrorLink am fost destul de dezamagit de ce poti face, asa ca portul respectiv va fi folosit pentru conectarea unui stick cu MP3-uri.

Va spun cum a mers asta dupa ce ma invrednicesc sa pun niste muzica pe un stick :)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline krm

« Răspuns #19 : 19.Iun.2015, 11:10:18 a.m. »
Am reusit sa conectez si eu ieri un Xperia Z3, intr-adevar, foarte putine motivele pentru care s-ar folosi mirrorlink-ul. Aveam speranta ca pot folosi soft-uri gen Waze, dar din pacate imediat ce apesi pe ambreaj, deconecteaza telefonul cu un mesaj sec "pentru siguranta dvs".

Muzica de pe USB o citeste imediat, nu exista probleme.

Cum tableta vine cu un sistem de operare baza pe Linux, exista vreo solutie pentru activarea navigatiei, in afara de card-ul de 300E? :)