Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 345732 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Multimedia si navigatie New Vitara
« : 14.Mai.2015, 10:01:32 a.m. »
Vad ca subiectul este in continuare de mare interes pe ramura initiala, asa ca am creat un topic dedicat.  >:D<
« Ultima Modificare: 14.Mai.2015, 10:15:37 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline mtm

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #1 : 14.Mai.2015, 10:13:26 a.m. »
intradevar e o idee buna ...

inca nu am legat telefonul decat pe bluetooth pt sincron contacte si liste apel ... am inteles ca pentru mirrorlink este nevoie de o aplicatie din googleplay pentru a reusi acest aspect. sunt curios daca apoi voi putea sa dau drumul si la muzica din telefon ca si de pe un usb :)
  • Mazda 6 2.3 GG 2003 si Suzuki Swift 1.3 2007
Have fun under the Moonlight !

Offline Mesmer

« Răspuns #2 : 16.Mai.2015, 11:11:37 p.m. »
Astazi am testat mirrorlink pe masina de test de la Autonet. La mine, cu Sony Xperia Z1 a mers fara aplicatie, doar am legat telefonul prin cablu USB si s-a conectat automat.

Nu toate aplicatiile merg mirrorate, practic trebuie sa fie acceptate de infotainmentul masinii. Am incercat si mergeau Google Maps, playerul de muzica si cateva meniuri de stari ale telefonului.
Pe Samsung am vazut ca nu merge (Galaxy Alpha si Note3), dar din ce am citit pe internet cei de la Samsung sunt mai zgarciti cu functia MirrorLink, fiind disponibila numai pe telefoanele de ultima generatie gen S5, S6 si note4

Oricum, pentru doritorii de echipare passion este o buna alternativa la navigatie.

Offline danyepz

« Răspuns #3 : 18.Mai.2015, 06:20:50 p.m. »
Aseara am testat si eu mirrorlinkul cu un xperia z2 si merg cateva aplicatii din telefon printre care si google maps...in schimb alta varianta de navigatie cum ar fi IGO nu se vede pe Ecran.
Nu este nevoie de vreo aplicatie,pur si simplu cu cablul usb-micro usb se instaleaza automat.
  • Swift 1.2 2019

Offline mtm

« Răspuns #4 : 19.Mai.2015, 10:36:28 a.m. »
si eu ma chinui sa il fac sa mearga ... note 3 nu merge il leg ii dau mirrorlink si telefonul imi zice ca nu gaseste nici un device.

am incercat si cu htc one mini al mamei mele nici cu ala nu merge ....

cam de kkt acest bosch multimedia ar trebui sa poata suporta tot intrucat este un fel de standard; sau nu fac eu ceva bine.

cei de la suzuki mi-au recomandat sa instalez acest soft dar supriza nu se poate instala pe note 3... :(

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.scm

Offline danyepz

« Răspuns #5 : 19.Mai.2015, 11:49:26 p.m. »
Problema nu este atat de la bosch cat de la samsung.
  • Swift 1.2 2019

Offline mtm

« Răspuns #6 : 21.Mai.2015, 07:34:59 a.m. »
daaa sigur si HTC si apple si aproape toti .... :P

Offline Mesmer

« Răspuns #7 : 21.Mai.2015, 11:18:13 a.m. »
E simplu, daca telefonul tau nu e listat aici https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/    nu o sa mearga cu nici o masina care stie Mirrorlink. Deci nu este nimic defect la infotainmentul din Vitara.

Iar Apple are carplay, nu vor sa adopte Mirrorlink.

Offline bogdanus

« Răspuns #8 : 21.Mai.2015, 04:39:11 p.m. »
se poate verifica aici o lista cu tel compatibile

http://www.suzuki-slda.com/SitePages/IOPSearchResult.aspx

Offline AT

« Răspuns #9 : 21.Mai.2015, 10:29:19 p.m. »
Am incercat conectarea cu telefonul Samsung Galaxy S4.
Functia Mirror prin cablul USB nu functioneaza. Chiar daca in telefon este activata functia Mirror, cele doua device-uri nu se vad intre ele.
Sincronizarea functiei telefon prin BT functioneaza, se pot primii si da apeluri dar nu s-au transferat contactele din telefon pentru a le putea apela de pe ecranul multimedia al masinii.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: samoilag1