Autor Subiect: Manuale  (Citit de 26744 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Manuale
« Răspuns #50 : 16.Iul.2016, 02:12:13 p.m. »
3.https://www.dropbox.com/s/ran82i14wyigjew/vitara-manual-complete%20%281%29.pdf?dl=0
2.http://vivavitara.forumotion.co.uk/t72-owners-manual-pdf-download?highlight=manual
1.http://vivavitara.forumotion.co.uk/
     Pasul 1. este sa intri pe forumul Suzuki din UK, unde iti faci un cont ca si la noi- dupa aceea, pe prima pagina au loc de search unde scri "manual", si te va duce in
     Pasul 2. dai click pe manual si te trimite in...
     Pasul 3. de unde il download-ezi direct in calculator. Iti va cere sa instalezi si un program dar merge si fara, eu l-am evitat.
    Eu l-am luat in calculator dar imi spune ca ocupa prea mult spatiu ca sa-l pun pe forum, sau nu stiu eu(are 478 pag/244MB). Dar ce ti-am descris mai sus dureaza maxim 5min. Bafta ! (nu stiu daca merge sa ti-l dau pe mail dar imi tebuie adresa).
« Ultima Modificare: 16.Iul.2016, 02:39:44 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: mihaig18

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #51 : 16.Iul.2016, 07:14:54 p.m. »
Multumesc pentru linkul de la saitul englez ( numai ei au chestia asta) dar nu-mi recunoaste VIN-ul. Poate ca n-a ajuns inca la ei , poate ca baza de date mai dureaza pana sa fie actualizata masina fiind fabricata in Mai si intrata in posesia mea ieri. De aceea va rugam daca aveti cartile propietare si le puteti impartasi. ca a mea este in Suedeza si ma inteleg asa de bine cu ea ca ma doare capul dupa 10 randuri...
Oricum a mers linkul de pe dropbox, am acum manualul pentru masina , pentru partea cu motorul turbo o sa mai caut. Multumesc inca o data de ajutor, o sa ma inregistrez sa vad ce gasesc referitor la Vitara S.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #52 : 17.Iul.2016, 12:17:57 a.m. »
Multumesc pentru linkul de la saitul englez...... ca a mea este in Suedeza si ma inteleg asa de bine cu ea ca ma doare capul dupa 10 randuri...
               .....sa nu sti tu Suedeza !!! p-aci pe la noi toata lumea o stie, chiar si la tv. daca ii auzi pe comentatorii sportivi ce suedeza fluenta vorbesc.... !!!!!!! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #53 : 17.Iul.2016, 12:00:38 p.m. »
Tocmai ce mi-a venit masina. O Vitara S automata 4x4.
             Daca tocmai ti-ai luat masina si zici ca pe acolo e "unicat" ai putea sa ne povestesti cate ceva despre ea, cum ai achizitionat-o (daca ai asteptat), etc., iar legat de manual, e bine sa-l citesti pt. a cunoaste functiile masinii, in rest poate mai e necesar la revizie.  De ce nu, niste poze.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #54 : 19.Iul.2016, 12:17:07 a.m. »
Adevarul e ca mi-am dorit o Vitara de prin 95...Acum s-a intamplat sa apara masina pe care o cautam exact cand trebuia sa o schimb pe cea veche si mai ales mi-am permis-o. Ma rog, in rate dar banuiesc ca nu sunt singurul.
4x4, neaparat automata, cu cilindree mica si putere "mare"...o singura masina le avea pe toate. Si am luat-o. Stoc, Vitara S turcoaz cu negru. Am avut noroc ca era deja pe vapor , doar am rezervat-o si apoi am numarat zilele. 12 au trecut. Mi-au spus numerele de cand am rezervat masina, mi-as dori ca si in tara sa ai facilitatile de lucru cu autoritatile ca aici. Pe saitul autoritatii de transport pe baza numarului gasesti toate informatiile masinii iar propietarii la cerere pe mail. Si incidentele. Curios - peste tot vorbesc de o masina usoara de 1200 kg. In acte a mea are 1371 kg...Aici in Suedia Suzuki nu e o marca de volum, dupa rezultatele financíare ale importatorului am estimat ca vinde 1500-2000 Suzuki de toate tipurile pe an, Swift si S4 am mai vazut dar ma credeti ca inca n-am vazut alta Vitara, nici macar modelul non S? Si sunt in al doilea oras ca marime , Göteborg, cu vreo 300.000 de masini. Si alerg cu ea cam 2 ore pe zi, ajung la 2000 km/luna. Am intrebat daca au mai vandut vreuna...Affirmativ, dar va spun ceva: au club Suzuki doar la motociclete...Mie asta imi place, chiar am vazut un vecin studiind-o. Si nu mie teama ca o fura...Pana la urma designul este clar din alta lume (as paria ca e japonez) iar mie imi place sa nu am ce are toata lumea. Pana la poze, drum bun!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline wolfin

« Răspuns #55 : 21.Iul.2016, 09:48:31 a.m. »
Salut

Am reusit sa citesc manualele....si nu am gasit in primii 900 km care e turatia max. La frane 300 km menajate pana se aseaza dar de motor nimic. :-?
Ok stiu ca  nu ar fi nevoie de rodaj...dar...3500 r/min ar fi ok sa nu depasesc....

Ps ..pe la 11 sunt pe a1.... :D
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #56 : 21.Iul.2016, 09:52:07 a.m. »
   Drum bun !  A, mai umbla putin la "Text personal".

The following users thanked this post: sx4fan

Offline dacbuc

« Răspuns #57 : 17.Iun.2018, 01:35:38 p.m. »
A mai descarcat cineva manualul de service de aici? https://payhip.com/b/ZyBd

E pe bani si e in rusa dar are multe poze :-)) si poate gasim un binevoitor sa il traduca...
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline Iulian V1.6

« Răspuns #58 : 18.Iun.2018, 07:56:09 a.m. »
Salut

l-am cumparat  eu
o sa incerc sa il traduc

• Vitara 1.6

The following users thanked this post: jupanul1, musicall, toma, Lerua07, dacbuc

Offline dacbuc

« Răspuns #59 : 02.Iul.2018, 05:06:16 p.m. »
Iata ca au aparut si schemele electrice ale Vitarei! https://payhip.com/b/vsD3

Evident, tot la rusi... Iulian? :D
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip